Harry_R kirjutas:
Aga rääkige, kes teab, kui karmid eksamineerijad seal sõidus on? Üks viga, mis mul küljest ära ei taha minna, on see, et vasaku tagarattaga sõidan kurvides joone peale. Vastu äärekivi ei lähe, aga joon jääb ikka ratta alla. Sellise asja pärast ei tahaks kah läbi põruda.
Äärekivi on kohene läbikukkumine, joone eest saad ilmselt õiendada ja korduval joonele sõitmisel öeldakse, et korra veel ja lõpetame selle pulli ära. Et ei tunneta gabariite. Samas on tihtilugu nii, et sa ei keeragi selle autoga välja ilma joonele sõitmata.
C-ga nad jälgivad seda karmimalt, CE-ga pole asi nii hull, sest ilma joontelt lõikamata sa lihtsalt ei keeragi välja üldiselt (olenevalt haagisest - eurovasikas lõikab, täishaagis tuleb ilusti auto jäljes).
Ma muidugi räägin Pärnu kogemustest, C tegin 2008 kevadel ja CE 2010 sügisel (Aide autokool).
Homme lähen veokijuhi täiendõppele, siis tohin veokaga tööd ka teha, praegu võin pmst piima järel poes käia ainult

Vean suht iga päev küttepuid muidu laiali

EDIT: veoki puhul LE nõudeid võetakse natuke leebemalt - sul on ju B-ga 2a kogemust ja liiklust tunned küll. Suuremat tähelepanu pööratakse gabariitide tunnetamisele, et sa ote sõites mõlemast peeglist jooni näeks jne. Mina sõitsin nii kooli- kui ARK eksamil Pärnus Ehitajate teel remondi piirkonnas 30 alas 40-ga ja ei kottinud see ei autokooli ega ARK eksamineerijat. Küll aga vaadati, et pööretel liiga suurt kaart ei võtaks või üle äärekivi ei lõikaks. CE-ga kukkusin läbi selle pärast, et peateed ületades pidi peateel liikuja väidetavalt minu pärast hoogu maha võtma - eksamineerija ütle, et sa ei arvestanud, et su autorong on 18,75m pikk. Tegelikult oleks peateel liikuja pidanud jalakäijat läbi laskma, aga sellega ei saa arvestada ja siiski minu viga. Siin pold mul vaielda ka miskit.