simso kirjutas:
M-Tech kirjutas:
simso kirjutas:
Tallinn > Tartu ja tartus mingi mootorikala

Eks homme selgub mis täpsemalt, jõhkralt rikas segu on, auto turtsud ja plärtsub, kas saab jõhkralt palju kätte või mingi silinder tagant ära.
Eesti ja Soome kultustuuningu imelised kõrvalmõjud

kas see oli mõeldud irooniana?
Olen väga rahul selle tuuninguga, süüdistan pigem ise ennast

Sellise autoga peab arvetsama selliste kuludega jms, eriti kui stockist niipalju võimsam on auto
Ja olgem ausad, ma ei hoidnud seda karvavõrdki tagasi, läheb katki tuleb korda lihtsalt teha

Noh kui päris aus olla, siis olen näinud paari autot, mis ilmselt samast seltskonnast pärit ja seal on mõned asjad jätnud veidi soovida.
Vähemalt minu jaoks. Ühest autost teise korduvad sarnased kiiksud millele ei taheta tähelepanu pöörata.
Ma arvan, et EVO mootorile on see 260kw suht lumme kusta, kui see on õigesti võetud ja kõiki väärtusi jälgitud, mitte lampi boosti peale keeratud.
Mulle on jäänud lihtsalt mulje, et inimesed õitsevad oma varem kogutud kuulsuse peal ja ei taha ennast väga edasi arendada, just süviti detailidesse.
Teiste arvamus ei peagi üldse minu omaga ühtima, seega pole vaja siin mingit kaklust korraldama hakata

Ehk tuleb millalgi ka mul ette mõne EVO näppimine, näis mis probleemid siis esile kerkivad.