Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 12.04.2011 15:08 
Site Admin
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Aga Tallinnas on minuarust Kamikaze kinni ju mõnd aega juba ?

seal on nüüd grusiinide söögikoht

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 15:16 
Kasutaja avatar

Lahekas kirjutas:
1) Kebab - Aqva veekeskuse vastas üle tee Lukoili, tanklaga ühes majas. Friikad odavad ja väga head (18 eeku vist, kaste hinna sees ja kogus on minule, kui suurele söödikule, täiesti piisav) + veel burger, mis on maitse kvaliteedist vägagi võrreldav topelträäguga, kastet küll vähem ja teist sorti, kuid mina annan küll sellele burgerile tubli 5.
2) Kadaka amps, Club Exclusive'i lähedal - pole ise veel peale friikate sealt midagi proovinud, kuid inimesed kiidavad :)

3) Restoran Ararat-Grill - Tallinna tänaval, vanas Mõmmi baaris. Pole ise veel trehvanud sinna, kuid kuulduste järgi väga suured portsud, väga maitsvad portsud, ning mitte üldsegi üle mõistuse kallis :rokib

Aga maitsvaid toite pakkuvatest söögikohtadest kiidaks väga Opera pitsabaari Kotka tänaval,

Paneks ka kerge sõna sekka. Kebabi burger on küll hea maitsega, aga ei midagi erilist. Räägu asemel võrdleks seda pigem staabi grillburgeriga.

Kadakas on sama koht mis viitnal see burksiputka. Burgerid seal alati head, lisaks nüüd on veel tulnud mingi kanafileeburger mida kiidetakse.

Ararat on väga hea koht ja sašlõkk jms kraam on seal kvaliteetne. Hinnad on ka täiesti talutavad jah.

Opera on mul siin enamvähem ümber nurga ja vahetevahel ikka saab seal käidud. Pitsad tõesti head. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 15:19 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
...
Opera on mul siin enamvähem ümber nurga ja vahetevahel ikka saab seal käidud. Pitsad tõesti head. :)

Sinul enam vähem ümber nurga, mul täpselt ümber nurga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 15:32 
Eliit
Kasutaja avatar

Lahekas kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
...

Opera on tõesti hea koht!
Ma olen seal viimase poole aastaga mingi 4 pitsakaarti täis saanud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 18:23 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Lahekas kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
...

Opera on tõesti hea koht!
Ma olen seal viimase poole aastaga mingi 4 pitsakaarti täis saanud :)

Ma homme lähen lunastan oma esimese täis pitsakaardi eest "auhinna" endale makku :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 18:28 
Kasutaja avatar

kui rämpstoidust kopp ees on vahepeal, siis mõned nö kandikulõuna kohad kus ise käin aegajalt, tavaliselt saab mingi viiekaga kõhu täis ja maitse üle ka ei kurda :D
peterburi teel masku poe kõrval maksi kohvik, kõik praed 3,50.- ja piim v keefir tasuta juurde.
siis ka peterburi teel büroomaailma majas teisel korrusel mingi galerii kohvik vms.
kadaka teel eesti energia peamajas ehituse abc poolses otsas asuv hansa catering.
siis veel järve keskuses kõige kõrgemal korrusel asuv söögikoht, portsud küll natuke väiksed aga maitse poolest jällegi head.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 18:19 

Lahekas kirjutas:
Igatahes, kes Rakverre ära eksib ja seal söögikohta otsib, siis:
Kiirtoidukohtadest:
1) Kebab - Aqva veekeskuse vastas üle tee Lukoili, tanklaga ühes majas. Friikad odavad ja väga head (18 eeku vist, kaste hinna sees ja kogus on minule, kui suurele söödikule, täiesti piisav) + veel burger, mis on maitse kvaliteedist vägagi võrreldav topelträäguga, kastet küll vähem ja teist sorti, kuid mina annan küll sellele burgerile tubli 5.
2) Kadaka amps, Club Exclusive'i lähedal - pole ise veel peale friikate sealt midagi proovinud, kuid inimesed kiidavad :)

Normaalset kõhutäit otsijatele soovitan:
1) art cafe - kadaka ampsu kõrval kohe, Laial tänaval. Mõistlikud hinnad ja väga maitsvad söögid. Plussiks veel väga õdus atmosfäär ja tsill muss koguaeg.
2) Halliku pitsapaar - Hagari saiakesi ja saiu on igaüks vast söönud :D . See on samade tootjate pitsapaar. Mina julge küll väita, et seal on väga head pitsad + veel suuruse ja hinna suhe on väga paigas. Samuti väga mõnus ja tsill atmosfäär. Lisaks pitsadele on seal ka muidugi palju muid asju menüüs.
3) Restoran Ararat-Grill - Tallinna tänaval, vanas Mõmmi baaris. Pole ise veel trehvanud sinna, kuid kuulduste järgi väga suured portsud, väga maitsvad portsud, ning mitte üldsegi üle mõistuse kallis :rokib

1)Kebab- aqva veekeskuse juures, aixi tanklas- käisin 1 korra, ostsin friikad ja enam vist ei tõsta jalga ka sinna sisse. Esimest korda elus oli mul nii, et jätsin söögikohas söögi söömata ja pooleli. (maitse oli lihtsalt super :hail ) Samas kui siin kiidetakse, siis peab vist uuesti proovima :D
2)Hallik- väga ammu käisin seal, kuid oli hea siis veel.
3)Ararat-mitu korda käinud ja lähen edaspidigi kindlasti. Hinnad on odavad ja söök on hea(paralleele võib tuua Viitna šašlõkikohaga, kuid valik suurem ja hinnad vist odavamad) (45.- või 55.- oli suvel kui käisin viimati ja selle eest sai juba šašlõkiprae).
4)Aqva juures on Virma pubi ka. Hiina osakonnas mitu korda söönud ja hea söök.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 20:27 
Kasutaja avatar

Toiduspetsid, soovitage tallinnas häid kohti, (kui veel yldse alles on jäänud) kus saab häid korralike saiakesi ja pirukaid. Soovitatavalt kohapeal tehtud ja värsked. Enam ei ole selliseid yldse saada. Proovisin siin ükspäev pagaripoiste saiakesi. Letis nägid hirmhead välja, suured ja mõnusad, a kätte saades täielik pettumus. Viineripirukas olis seest täitsa tühi ja kui.. Ei soovita 10st 4 punkti üritamise eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 20:30 
Moderator
Kasutaja avatar

käisin täna Rahandusministeeriumi all olevas kohvikus. väga head toidud ja 3,50 eest sai klaasi keefiri ning suure prae. lisaks on peale kella 14.00 hinnad -20%

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 20:43 
Kasutaja avatar

Aide autokooli kohvik Pärnus - hirmus koht. Kanapasta ja singisalat igatahes kriitikat ei kannatanud, lisaks ooteajad on üle mõistuse. Päevapraed jms igapäevasemad road ehk veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 20:53 

ValgeKotkas kirjutas:
Grande pizza. Kui Tallinnast jutt.

Grande on Haapsalus ka, kui keegi siinkandis pitsat soovima peaks. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 22:45 
Kasutaja avatar

Tartu maantee ääres olev Villemi Pubi.
Päevapraad + jook jääb üldiselt hinnaklassi alla 4 euro.(3.70€)
Söök on hea, mõnus õhkkond, ja teenindajad on heal tasemel. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 22:52 

Gsen2 kirjutas:
Toiduspetsid, soovitage tallinnas häid kohti, (kui veel yldse alles on jäänud) kus saab häid korralike saiakesi ja pirukaid. Soovitatavalt kohapeal tehtud ja värsked. Enam ei ole selliseid yldse saada. Proovisin siin ükspäev pagaripoiste saiakesi. Letis nägid hirmhead välja, suured ja mõnusad, a kätte saades täielik pettumus. Viineripirukas olis seest täitsa tühi ja kui.. Ei soovita 10st 4 punkti üritamise eest.

http://www.kohviknarva.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 23:10 
Kasutaja avatar

laagri pirukaputka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2011 23:29 

whatever kirjutas:
kui rämpstoidust kopp ees on vahepeal, siis mõned nö kandikulõuna kohad kus ise käin aegajalt, tavaliselt saab mingi viiekaga kõhu täis ja maitse üle ka ei kurda :D
peterburi teel masku poe kõrval maksi kohvik, kõik praed 3,50.- ja piim v keefir tasuta juurde.

Kas nüüd on kõik praed seal 3.50? Mingi aeg olid seal hinnad vähe varieeruvad. Või oli hoopis, et mingi eripraad kallim ja värkI? Krt, ei mäleta ka enam, pole kaua sattunud sinna :D
Muidu toidud täitsa head jah.

Gsen2 kirjutas:

Mulle meeldib mõnikord turult pirukaid osta. Väga ei huvita kus ja kuidas neid tehakse, aga mõnikord saab ikka ilgelt häid viineri jms :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis