Lahekas kirjutas:
Igatahes, kes Rakverre ära eksib ja seal söögikohta otsib, siis:
Kiirtoidukohtadest:
1) Kebab - Aqva veekeskuse vastas üle tee Lukoili, tanklaga ühes majas. Friikad odavad ja väga head (18 eeku vist, kaste hinna sees ja kogus on minule, kui suurele söödikule, täiesti piisav) + veel burger, mis on maitse kvaliteedist vägagi võrreldav topelträäguga, kastet küll vähem ja teist sorti, kuid mina annan küll sellele burgerile tubli 5.
2) Kadaka amps, Club Exclusive'i lähedal - pole ise veel peale friikate sealt midagi proovinud, kuid inimesed kiidavad
Normaalset kõhutäit otsijatele soovitan:
1) art cafe - kadaka ampsu kõrval kohe, Laial tänaval. Mõistlikud hinnad ja väga maitsvad söögid. Plussiks veel väga õdus atmosfäär ja tsill muss koguaeg.
2) Halliku pitsapaar - Hagari saiakesi ja saiu on igaüks vast söönud

. See on samade tootjate pitsapaar. Mina julge küll väita, et seal on väga head pitsad + veel suuruse ja hinna suhe on väga paigas. Samuti väga mõnus ja tsill atmosfäär. Lisaks pitsadele on seal ka muidugi palju muid asju menüüs.
3) Restoran Ararat-Grill - Tallinna tänaval, vanas Mõmmi baaris. Pole ise veel trehvanud sinna, kuid kuulduste järgi väga suured portsud, väga maitsvad portsud, ning mitte üldsegi üle mõistuse kallis
1)Kebab- aqva veekeskuse juures, aixi tanklas- käisin 1 korra, ostsin friikad ja enam vist ei tõsta jalga ka sinna sisse. Esimest korda elus oli mul nii, et jätsin söögikohas söögi söömata ja pooleli. (maitse oli lihtsalt super

) Samas kui siin kiidetakse, siis peab vist uuesti proovima
2)Hallik- väga ammu käisin seal, kuid oli hea siis veel.
3)Ararat-mitu korda käinud ja lähen edaspidigi kindlasti. Hinnad on odavad ja söök on hea(paralleele võib tuua Viitna šašlõkikohaga, kuid valik suurem ja hinnad vist odavamad) (45.- või 55.- oli suvel kui käisin viimati ja selle eest sai juba šašlõkiprae).
4)Aqva juures on Virma pubi ka. Hiina osakonnas mitu korda söönud ja hea söök.