No lahkame siis neid asju ...
1. ükski tõsiselt võetav kastimeister EI SAA endale lubada klauslit: "ma olen nii palju kaste teind, ja ma ei tea milline "perse" läks

Kastimeister teeb eeltöö ja ei ulu avalikus foorumis, et ta EI TEADNUD subbari mõõte, ennem jätaks üldse tegemata ? No sitta ka ei teeks, kindlasti ei teeks/arvutaks kasti kuhu subbar sissegi ei mahu, No naera puruks siin kohal

Kui sinu arvates 43hz on lahe bassikast, siis on tore, et sinuga kõik "korras on"
4Jään enda arvamuse juurde, et sinul ja massimaailmal on veel väga suur vahe ...
Seda me juba teame,. et sina oledki maailma kõikse kõvem kastimeister, tulemusi pole ja rahvas kurdab ... Sellest võiksid sa juba omna järeldused teha ... kahju et sa seda ei suuda ja siiani üritad BBP graafikuid noortele "maha müüa", mis pole sittagi väärt, nukker on veel see, et sa hullutad nagu liis haavel oma ideid ja ei põhjenda neid foorumis, iseseisvalt oleme me kõik kõvad müügimehed, aga kui põhjendusi kysitakse, siis sina oled see kloun, kes neid kunbagi ei jaga oma töödes ... jah bassikastidest on jutt.
Nüüd tee 1 ilus graafik siia ja ürita noortele meeldida, kaka mis mul hetkel arvutis silme ees on ja sinu poolt kokku "klopsitud" ei ole ei graafika ega ka muude näitajatega ei mingi erilise audio gurmaani töö vili vaid ennast täis puberteedi loodud kibestunud kaka !
Tõnis, sry aga sa ei ole tõesti kastimeister, vaata neid BBP graafikuid nagu tahad, isegi pordi pindala vs ruumala vs kasti mahu vs subbari koostöös toimuvast õhu liikumiskiirusest on sul raudselt sama palju aimu, kui .... (sa ei taha kuulda, mis ma siia kirjutaks)
Olen enam kui kindel, et sinu silmad pole peale 1-2 korda oma elus normaalseid subbareid näinudki, siis me ei saa ju ka rääkida erilisest sub ja kasti teadlasest siin, kes elab BBP programmis ja elab graafikutes ... virtuaalne bassi pederast oled sa lihtsalt, nagu ka paar sinu käest kasti/mõõtmeid tellinud klienti on sinu kohta öelnud. Sellist sitta nagu sa toodad, selle eest oleks patt raha võtta !
Mina ei pretendeeri absoluut tõele, aga ka raha pole kunagi küsind arvutuste eest, olgugi et ka siin on pakutud, olen valmis teind ja pole saand/küsind). Ja siiani tundub, et minu arvutused ja soovitused on rahvale rohkem meeltmööda ka ilma sinu sensuaalsete graafikuteta, mida sa nagunii ei suuda bäkkuppida mingitki moodi, kuna graafik ei arvesta auto eripärasusi jne.
Müts maha su ees, kuna sa oled jätkuvalt the GRAND basssound MAN Estland

tropp oled krdi kloun, nagu vähemalt 7 sinu klienti siin foorumis juba maininud on, tont teab palju sul siin foorumis reaalselt kliente on, aga, kui leiad mingi tola, kellele tasuta oma mikstuuri sisse promod, et minu arvutusi maha teha, siis palju õnne,
siiani sa tropp pole kuidagi lahti seletanud fenomeni, et miks GHOST pole kunagi üle 35hz kaste häälestanud, on nad siis nii sitad v oled sa 100 x parem neist ?Ja kui sul on mäluga probleeme siis värskendan, mu nimi on jätkuvalt Marko
Krdi vahet seal on mis su foorumi nimi on ? Kloun oled sa nagunii ja oma paska sa kunagi ei põhjenda, ründava stiiliga sa vaevalt siin ka kliente leiad ...
ilusat õhtut sulle Tõnis, mitte et see su foorumi nimi oleks, kahju et seda peab aga toonitama, et sa teaks, et ma aru sain, et ma ikka sinuga suhtlen.