Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Arutame siis BSM poolt kliendile tehtud bassikasti teema
PostitusPostitatud: 01.05.2011 22:19 

AMath kirjutas:
Ausalt 6eldes olin ma jahmunud veits kui s6braga kasti kokku klopsisime, lihtsalt sellep'rast et su nimi siin foorumist niipalju l2bi k2inudja k6ik soovitasid jne ja suppar ei mahtunud kasti :O OK see selleks , see mis mind n2rvi ajas oli see et sai kirjutanud mulle midagi vastu , k6sisid et noh kuda kasti ehitamine edeneb vms ja siis ma kirj et m66dud olid valed ja rohkem ma sinust ei kuulnud, mai viitsinud isegi rohkem kirj kuna see 15 euri 2ra ei tapa mind! Igatahes s6brad said k6ll suut2ie naera kui kuulsid et 10 aastase kogemusega kastimeister sellise jama kokku keeras !

basssoundman kirjutas:
Aga kui küsida tohib, kuhu kohta sa selle elemendi augu lõikasid?
Teiseks sooviks ma teada, et kui ma palusin sul mõõte kontrollida - kas sa tegid seda? Kui nägid, et elemendi sügavus on suurem, kui kasti sügavus sinupoolt planeeritava augu kohast, mida siin siis naerda on?

AMath, siin sa peaksid oma lollust naerma. Kui sul paluti kasti mõõte kontrollida ja sa seda ei teinud, siis sa oled ju ise süüdi.

BWWRAT kirjutas:

Sry, aga magnet katte eemaldamisega ja kasti freesimisega silume me endi vigasi, mis tegelikult peaks olema välistatud tõelise meistri poolt ?
Kasutaja pakkus välja mingi mõistliku lahenduse tekkinud veale, mis polnud pealegi tekkinud tema süü tõttu.
Ma ei saa veel sellest aru, et taheti läbi interneti saada mingit eriti kvaliteetset kasti, kuid endal on suhtumine selline, et raha ei raatsi eriti raisata ja tee mulle mingi asi valmis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 22:32 
Kasutaja avatar

AMath kirjutas:
TO BSM:

Ma ei hakka sinuga siin vaidlema, kui sa oleks mulle kirjutanud et teed uued joonised v6i pakkunud raha tagasi poleks see m6tetu teema kusagile joudnud.PLUS SA SAID MUST J2LLEGI VALESTI ARU, selle t6mpsutamise all m6tlesin ma ainult bassi , ja just sellest vajaka j2igi. Markocle kirjutasin kuna teadsin et ta elab iirimaal ja oskab aidata 2kki ! Igatahes kokkuv6ttes sain ma raha, materjali ja koige muuga vasta perset !! Enam sellist viga ei tee !

Esiteks ma tegin sulle joonised ühekorra juba ringi, kuna otsustasid teise materjali kasuks. Oleksin teinud ka kolmandat korda ringi, aga kuna sa ise suure hurraaga hõikasid, et said ise juba hakkama, siis ma ei hakanud seda välja pakkuma, et teeme uued joonised. Oleksin vabalt ka maksnud raha tagasi või mis iganes oleks välja mõelnud, aga kui sa probleemile tähelepanu ei pööra ja hiljem tuled kõigi silme all probleemist kisama ja tood tankistiks mingi markoc suguse venna, siis see on tõesti äärmiselt lapsik käitumine. Mul pole kahju sulle raha tagasi maksta. Viisakas oleks olnud see probleem inimese kombel ära lahendada. Esiteks on veel tõestamata üldsegi selle olemasolu, kuna mul pole seda woofrit ja pole selle mõõtmeid kuskilt võtta, et kontrollida, kuidas asjalood tegelikult on - kas tõesti oleks olnud võimatu antud woofrit sinna kasti mahutada.
Üldiselt ma olen lahke ja vastutulelik inimene ja püüan alati leida lahendusi, siis ma ei tahaks ennast süüdi tunda selles, kui sa minu selja taga mind mustate, eelnevalt lahendusest arutamata. Kusjuures pakkusin sulle lahenduse ka välja, millele sa isegi ei vastanud, iseasi, kas lugedagi viitsisid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 22:54 

basssoundman kirjutas:
AMath kirjutas:
TO BSM:

Ma ei hakka sinuga siin vaidlema, kui sa oleks mulle kirjutanud et teed uued joonised v6i pakkunud raha tagasi poleks see m6tetu teema kusagile joudnud.PLUS SA SAID MUST J2LLEGI VALESTI ARU, selle t6mpsutamise all m6tlesin ma ainult bassi , ja just sellest vajaka j2igi. Markocle kirjutasin kuna teadsin et ta elab iirimaal ja oskab aidata 2kki ! Igatahes kokkuv6ttes sain ma raha, materjali ja koige muuga vasta perset !! Enam sellist viga ei tee !

Esiteks ma tegin sulle joonised ühekorra juba ringi, kuna otsustasid teise materjali kasuks. Oleksin teinud ka kolmandat korda ringi, aga kuna sa ise suure hurraaga hõikasid, et said ise juba hakkama, siis ma ei hakanud seda välja pakkuma, et teeme uued joonised. Oleksin vabalt ka maksnud raha tagasi või mis iganes oleks välja mõelnud, aga kui sa probleemile tähelepanu ei pööra ja hiljem tuled kõigi silme all probleemist kisama ja tood tankistiks mingi markoc suguse venna, siis see on tõesti äärmiselt lapsik käitumine. Mul pole kahju sulle raha tagasi maksta. Viisakas oleks olnud see probleem inimese kombel ära lahendada. Esiteks on veel tõestamata üldsegi selle olemasolu, kuna mul pole seda woofrit ja pole selle mõõtmeid kuskilt võtta, et kontrollida, kuidas asjalood tegelikult on - kas tõesti oleks olnud võimatu antud woofrit sinna kasti mahutada.
Üldiselt ma olen lahke ja vastutulelik inimene ja püüan alati leida lahendusi, siis ma ei tahaks ennast süüdi tunda selles, kui sa minu selja taga mind mustate, eelnevalt lahendusest arutamata. Kusjuures pakkusin sulle lahenduse ka välja, millele sa isegi ei vastanud, iseasi, kas lugedagi viitsisid.

Woofri sügavuse oleks saanud kastimeister kenasti kliendilt küsida ?
See oli esiteks, sinu lause ehituses on neid "esiteks" korduvalt :D

Teiseks, sa ei tunnista MITTE ÜHTEGI oma viga siiani, vaid sõimad klienti, kuna too polnud rahul sinu etteastega ja seejärel ründad sa MarkoC-d
See on BSM aka Basssoundman'i tase siin foorumis ja te imestate, miks ma nimetan sellist venda klouniks ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 23:09 
Kasutaja avatar

Jah tegin valmis esialgse sampli (papist) (prooviks et kas ta [hte teatud autosse mahub)aga ma ei proovinus supparit sisse kuna ma ei uskunud et nii " k6va " tasemega mees voiks teha sellise apsu, ja mind 2ra topi siia beefi, mina ei soovitanud kellegile seda avalikult n2idata vms . Kast sai paar cm k6rgem tehtud ja k]lli auk sai tehtud sinna kuhu pidi nii nagu joonisel. Ja tulemus oli v2ga jama , madalalt ei m2nginud 6ldse . Loomulikult kui sa oma silmaga oleksid seda n2inud siis oleksid tulemused vb teised. Ma ei oleks siia midagi kirjutanud kui sa poleks toppinud mu private kirju siia+++???!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 23:17 

Kokkuvõttes pakun ma kannatajale tasuta teenust, alates kasti arvutusest, kuni lõppehituseni tasuta, kui antud hetkel kannataja maksab materjali kulud. Seega ei kaota ta palju minu ga diilides ja BSM-ga kaotades ja saab oma arvamuse hiljem siia lisada ... Kas saab parem v mitte ...
Samal ajal teades, et meie vahemaa on üle 300km

HEA NIMI MAKSAB ja oma nime eest võiks ka Liivimaa parim ratsutaja seista või oma vigu tunnistada !
Seni näeme me siin teemas ainult seda, et kõik teised on süüdi Tõnise vigades ... Aga milline maailma parim kastimeister saaks endale sellist "bläkki" lubada ?
Usun, et see teema saab järge veel ...

Viimati muutis BWWRAT, 01.05.2011 23:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 23:27 

BWWRAT kirjutas:
Woofri sügavuse oleks saanud kastimeister kenasti kliendilt küsida ?
See oli esiteks, sinu lause ehituses on neid "esiteks" korduvalt :D

Teiseks, sa ei tunnista MITTE ÜHTEGI oma viga siiani, vaid sõimad klienti, kuna too polnud rahul sinu etteastega ja seejärel ründad sa MarkoC-d
See on BSM aka Basssoundman'i tase siin foorumis ja te imestate, miks ma nimetan sellist venda klouniks ...
Kuna tegijalt nõuti võimalikult universaalset kasti ja talle ühtegi mõõtu ei antud, siis polegi kedagi süüdistada.
Kas sa BWWRAT pole ikka seda välja lugenud, et kasti tellijalt paluti mõõdud üle kontrollida?

AMath kirjutas:
Jah tegin valmis esialgse sampli (papist) (prooviks et kas ta [hte teatud autosse mahub)aga ma ei proovinus supparit sisse kuna ma ei uskunud et nii " k6va " tasemega mees voiks teha sellise apsu, ja mind 2ra topi siia beefi, mina ei soovitanud kellegile seda avalikult n2idata vms . Kast sai paar cm k6rgem tehtud ja k]lli auk sai tehtud sinna kuhu pidi nii nagu joonisel. Ja tulemus oli v2ga jama , madalalt ei m2nginud 6ldse . Loomulikult kui sa oma silmaga oleksid seda n2inud siis oleksid tulemused vb teised. Ma ei oleks siia midagi kirjutanud kui sa poleks toppinud mu private kirju siia+++???!!!

Tema tegi mõõdud võimalikult universaalsed ja kuidas ta oleks pidanud teadma, et see ei mahu sinna ära kui tal puudusid kõlari mõõdud(sügavus). Ise sa ei avastanud seda viga isegi siis, kui sul see papist kast oli reaalselt valmis. See oli su enda tegemata töö. Siinkohal on hea tuletada meelde vanasõna “Üheksa korda mõõda, üks kord lõika”

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 23:35 

creativ kirjutas:
Tema tegi mõõdud võimalikult universaalsed ja kuidas ta oleks pidanud teadma, et see ei mahu sinna ära kui tal puudusid kõlari mõõdud(sügavus). Ise sa ei avastanud seda viga isegi siis, kui sul see papist kast oli reaalselt valmis. See oli su enda tegemata töö. Siinkohal on hea tuletada meelde vanasõna “Üheksa korda mõõda, üks kord lõika”

Liivimaa parima kastimeister ei pidanudki teadma ? :D
Anna andeks, selleks on suu peas, et küsida, loen seda maili logi ja mulle tundub, et Tõnis on palju tähtsat sealt kustutanud või nii öelda siia postitamata jätnud, et endale kasulikuks see teema teha ...

Sry aga minul tulevad kohe sellised mõtted pähe, kui sellise noname brandiga kõlarile palutakse kast teha, ja alati arvutan VÄHEMALT 5cm varuga, kuna kõlari tagaruum tahab ka "mängimist" ! Sellega pole Tõnis ka muidugi kursis ....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 23:53 
Kasutaja avatar

Arvestades, et kasti arvutajal polnud elemendi mõõtmeid käepärast, kasti tellija ei väljendanud ennast päris korrektselt kasti tellides ega kontrollinud esitatud mõõtmeid nagu paluti, siis kogu see kaagutamine siin on küll huvitav lugemine, aga mõttetult suureks puhutud.
Kui element napilt kasti ära ei mahu (auk vähe valesse kohta lõigatud või tagasein läheb vastu magnetit), siis võib ühe kihi plaati juurde lisada esiseinale ja probleem lahendatud.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 23:55 

BWWRAT kirjutas:
Liivimaa parima kastimeister ei pidanudki teadma ? :D
Anna andeks, selleks on suu peas, et küsida, loen seda maili logi ja mulle tundub, et Tõnis on palju tähtsat sealt kustutanud või nii öelda siia postitamata jätnud, et endale kasulikuks see teema teha ...

Sry aga minul tulevad kohe sellised mõtted pähe, kui sellise noname brandiga kõlarile palutakse kast teha, ja alati arvutan VÄHEMALT 5cm varuga, kuna kõlari tagaruum tahab ka "mängimist" ! Sellega pole Tõnis ka muidugi kursis ....
Ma ei loe kuskilt välja, et ta ennast parimaks kastimeistriks oleks nimetanud? Suu oli tal peas ja küsis või ütles, et mõõte kontrollitaks! Vaevalt, et ta seda logi seal nüüd muutnud on.
5 cm varuga... kuna ta ei teadnud kõlari sügavust, siis ei saa siin 5 sentimeetrist midagi rääkida. Ja veel kord, et tegijal polnud seda kasti reaalselt silmade ees ja seega ei suutnud/tahtnud/oskanud kõiki vigu prognoosida, seda enam, et nõuti universaalset kasti ja võimalikult vähe maksta jooniste eest. Kast tehti nn. haltuura korras- kiiresti ja odavalt, mis pole alati just kõige parem viis.
Pole küll hindadega kursis, aga vaevalt, et 15€ midagi kvaliteetset saab ja kui veel rääkida kõikidest kasti ehitamis nõuetest.(jooniste tegemisest)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:11 

Ma ei saa aru, milles probleem on Marko & co?

Siin on ilmselge kommunikatsiooniprobleem ning nüüd üks pool ei taha tunnistada, et ka tema (nemad) on eksinud. Krt, siililegi on selge, et tellija pool kannatab tõsiselt väljendusselguse all, aga bsm asjatundjana ehk oleks pidanud sellest aru saama ja endast sellevõrra rohkem andma. Lugesin korda kolm ning sain aru nii nagu bsm on kirjutanud, neljandal ja viiendal lugemisel saan aru, et tõepoolest võib asja ka teisiti mõista.

Olge nüüd normaalsed inimesed. Eksimine on inimlik. Praegu on mõlemad pooled natuke eksinud ja selles vastuseisus on oma süü mõlemal. Mispärast on seda nüüd vaja ühe inimese süüks ja vastutusele ajada?

See, et te siin foorumis kraaksuma hakkasite, ei vähenda küll bsm väärtust mitte kellegi silmis - tegijal juhtub nii mõndagi. Olulisem sellest ühest närusest kastist on vaadata, mida mees muidu suudab ja teeb. Üks prohmakas? sou what - bsmil on ikkagi muljetavaldav portfoolio ette näidata. Marko, mida sina oma elus saavutanud oled; mida sul ette näidata on? Eriti veel võttes arvesse saavutuste suhet elatud aastatesse?

P.S mul igasugune kokkupuude Tõnisega puudub ja ei ole teda kunagi näinud. Aga mehest olen kuulnud ning see juba ütleb nii mõndagi. Seda juttu kirjutan siia lihtsalt selle pärast, et küsida - so what? mida too teema paremaks muudab? keda see aitab? mismoodi see midagi aitab? miks sa ei suuda midagi neutraalselt ja normaalselt kirjutada vaid alati sellise kliimaksis vanamuti tooniga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:13 

creativ kirjutas:
Ma ei loe kuskilt välja, et ta ennast parimaks kastimeistriks oleks nimetanud? Suu oli tal peas ja küsis või ütles, et mõõte kontrollitaks! Vaevalt, et ta seda logi seal nüüd muutnud on.
5 cm varuga... kuna ta ei teadnud kõlari sügavust, siis ei saa siin 5 sentimeetrist midagi rääkida. Ja veel kord, et tegijal polnud seda kasti reaalselt silmade ees ja seega ei suutnud/tahtnud/oskanud kõiki vigu prognoosida, seda enam, et nõuti universaalset kasti ja võimalikult vähe maksta jooniste eest. Kast tehti nn. haltuura korras- kiiresti ja odavalt, mis pole alati just kõige parem viis.
Pole küll hindadega kursis, aga vaevalt, et 15€ midagi kvaliteetset saab ja kui veel rääkida kõikidest kasti ehitamis nõuetest.(jooniste tegemisest)

Selge on see, et mina kui selle foorumi "pahalaps", leidub alati kellegi poolehoidjaid, see ei morjenda mind, mul on piisavalt "palle" et jätkata oma arvamusega asjast.

1. Tõnis on kõik kastimeistrid siin foorumis ajapikku maha teinud, st et ta peab olema selgelt parim,
2. Kui sa pole kindel, siis on Eestis väga arenenud internet, infi leiab.
3. Kuna ta ei teadnud kõlari sügavust, siis on meil olemas GOOGLE või kliendi mõõtelint ? !
4. Kas 60 euri eest oleks tõesti parem ja kvaliteetsem kast välja arvutatud ? :D lubage naerda

Ma saan aru, et siia tekib Tõnise poolehoidjaid, kes saavad allahindlust temalt või muid hüvesi, jäägem reaalselt teemasse :)

@ Ulmabakhanaal

Ei ole mul suurt miskit näidata ja polegi plaanis, endale sai tõestatud ja unistused täidetud ja oluliselt suuremad , kui Tõnisel siiani ... Aga see ei oma antud teemas ka tähtsust, mina näen väga suurt prohmakat elukutselisel kastimeistril, kes tegi rohkem, kui 4 viga ühe kastiga, seega tekkiski mul küsimus, kas on ikka tegu kvaliteetse teenusega ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:29 
Kasutaja avatar

Naljakas aga nendel kirjadel mis minu maili peale on joudnud nendes pole sa 6hegis maininud proovi neid m66te vms plus need pildid mis ma n2itasin talle seal oli selgelt n2ha et suht k6rge (sygava) wooferiga, millega oleks pidanud arvestama natukene rohkem, mai teadnudki austalt 6eldes et suppar peaks olema igas kastis t2pselt mm t2psusega seinast seina !! Kiiresti ja lohakalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:35 

BWWRAT kirjutas:
Ei ole mul suurt miskit näidata ja polegi plaanis, endale sai tõestatud ja unistused täidetud ja oluliselt suuremad , kui Tõnisel siiani ... Aga see ei oma antud teemas ka tähtsust, mina näen väga suurt prohmakat elukutselisel kastimeistril, kes tegi rohkem, kui 4 viga ühe kastiga, seega tekkiski mul küsimus, kas on ikka tegu kvaliteetse teenusega ...

Sorri, ei tahtnud isiklikuks minna, aga see küsimiseks valitud vahend tundub "palju kisa vähe villa" valdkonnast olema. Objektiivne kriitika erineb subjektiivsest kriitikast selle poolest, et asja vaadatakse, hinnatakse ning analüüsitakse võimalikult erinevate tahkude alt. Eeldades, et ühe poole eksimus võib teisele poolele mingit kahju tekitada, siis võtame kriteeriumite paika panemisel aluseks näiteks kahju hüvitamise eeldused ja kohandame neid põhimõtteid. Seega võiks öelda, et oluline on muuhulgas vaadata a) teise osapoole võimalikku rolli eksimuses (ehk kahju tekitamises); b) eksimuse välditavust ehk et kas kahju tekkimist oleks kuidagi saanud vältida; c) kahju tekitamise tõsidus (ehk et kas tegemist on olulise kahjuga); d) tekitatud kahju kõrvaldatavus (ehk et kas see kahju on lihtsalt korvatav või mitte); e) avalik huvi kahju tekitajat lintšida (ehk et kas tegemist on süsteemse pettusega või õnnetu eksimusega?);

Üks rahulolematu klient ei ole kindlasti mitte piisav, et lärmi lüüa või ohukellasid kolistada. Kui tekib hirmus vajadus maailma parandada ning kõigile petisest kuulutada, siis oleks kohane vahend uurida tausta - kas leidub veel kedagi, kes oleks tünga saanud? kas leidub mingi süsteemne viga mida etteheite adressaat teeb? Kas ähvardav oht on tõepoolest nii karm, et kaalub üles kõik muud hüved ja positiivsed pooled? Ja ennekõike - mitte ükski väide ei ole argument. Argument sünnib üksnes siis, kui väitele järgneb seletus, tõestus ja järeldus. Lihtne väide ei ole argument! Sinu jutt aga on üksnes väited. Viide tõestusele (näiteks faktid, asjatundjate arvamused, teadustööd) puudub (NB viide google-le ja internetile ei ole pädev allikas); seletust teatud tasandil isegi leidub, aga see pole väga veenev.

Niisiis - enne kui pinnust bsm silmas rääkida võib, tuleks vaadata seda, et ega omal silmas palki pole - ehk et kas bsm ikka oli süüdi sellise olukorra tekkimises? Kui oli, siis kas ainult tema? jne jne :)

olgem inimesed!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:39 

AMath kirjutas:
Naljakas aga nendel kirjadel mis minu maili peale on joudnud nendes pole sa 6hegis maininud proovi neid m66te vms plus need pildid mis ma n2itasin talle seal oli selgelt n2ha et suht k6rge (sygava) wooferiga, millega oleks pidanud arvestama natukene rohkem, mai teadnudki austalt 6eldes et suppar peaks olema igas kastis t2pselt mm t2psusega seinast seina !! Kiiresti ja lohakalt

võta hoogu maha. Kuna Tõnis kopeeris siia teie kirjavahetuse, siis on iga sinu väide vähema tõestusmaterjaliga nullväärtusega. Tugevama väärtusega argumendi toomiseks ei pea sa mitte üksnes oma väidet tõestama vaid ka Tõnise väited ümber lükkama. Kui sa nüüd väidad, et sinu postkastis olev kirjavahetus erineb esimesel lehel toodust, pead sa seda tõendama. Ole ettevaatlik, sest sisuliselt tahad sa öelda, et Tõnis on kirjavahetust võltsinud.

Selleks oleks ainuõige vahend sinu valduses olev kirjavahetus välja tuua, rõhutades neid kohti, milles see erinev on. Kuna sinu väide üritab ümber lükata eelmisel lehel toodud kopeeritud kirjavahetust, siis peab sinu tõestusmaterjal olema mõnevõrra mõjusam, sest hilisem samasugune argument on juba ideeliselt nõrgem - seega lihtsalt copimine ei ole piisav. Seega on sinu ainus võimalus Tõnise postitus postituste SISU osas ümber lükata tehes pildi, (nt print screeni) sinu meilipostkastis olevast kirjast, kust nähtuks erisused eelmisel lehel nähtava kirjavahetusega. Kui sina seda suudad (ja väidad, et Tõnis on kopeerinud siia vale informatsiooni) siis on pall jälle tema käes.

Õpime korralikult vaidlema ja väitlema. Ega ma ka guru pole, aga olen juba mõned aastad tagasi läbinud sel teemal kolm kursust ning nüüd värskelt veel ühe ja kirjutanud põhjaliku töögi sel teemal.

Viimati muutis Ulmabakhanaal, 02.05.2011 00:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:42 

St et esmaste arusaamatuste vältimisteks, võime me öelda, et teenuse pakkujal puudus 100 % arusaam, mida klient vajab ja tegi oma suva järgi mingi käkerdise valmis, mille eest kasseeris raha ja probleemide ilmsiks tulekul, soovitas kasti seest freesida, ehk siis niigi piiri peal olevat 18mm kasti õhemaks freesida v isegi lõikuda, et subbar sisse mahuks ?
Sry Tõnise poole hoidjad, aga selline teenus ei lööks MITTE kuskil maailmas läbi !

See on kliendi alandamine, ka siin teemas, kogu selle kakaga, mida Tõnis siia klienti süüdistades postitanud on !

Tehke omad järeldused ....

Viimati muutis BWWRAT, 02.05.2011 00:44, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis