creativ kirjutas:
Ma ei loe kuskilt välja, et ta ennast parimaks kastimeistriks oleks nimetanud? Suu oli tal peas ja küsis või ütles, et mõõte kontrollitaks! Vaevalt, et ta seda logi seal nüüd muutnud on.
5 cm varuga... kuna ta ei teadnud kõlari sügavust, siis ei saa siin 5 sentimeetrist midagi rääkida. Ja veel kord, et tegijal polnud seda kasti reaalselt silmade ees ja seega ei suutnud/tahtnud/oskanud kõiki vigu prognoosida, seda enam, et nõuti universaalset kasti ja võimalikult vähe maksta jooniste eest. Kast tehti nn. haltuura korras- kiiresti ja odavalt, mis pole alati just kõige parem viis.
Pole küll hindadega kursis, aga vaevalt, et 15€ midagi kvaliteetset saab ja kui veel rääkida kõikidest kasti ehitamis nõuetest.(jooniste tegemisest)
Selge on see, et mina kui selle foorumi "pahalaps", leidub alati kellegi poolehoidjaid, see ei morjenda mind, mul on piisavalt "palle" et jätkata oma arvamusega asjast.
1. Tõnis on kõik kastimeistrid siin foorumis ajapikku maha teinud, st et ta peab olema selgelt parim,
2. Kui sa pole kindel, siis on Eestis väga arenenud internet, infi leiab.
3. Kuna ta ei teadnud kõlari sügavust, siis on meil olemas GOOGLE või kliendi mõõtelint ? !
4. Kas 60 euri eest oleks tõesti parem ja kvaliteetsem kast välja arvutatud ?

lubage naerda
Ma saan aru, et siia tekib Tõnise poolehoidjaid, kes saavad allahindlust temalt või muid hüvesi, jäägem reaalselt teemasse

@ Ulmabakhanaal
Ei ole mul suurt miskit näidata ja polegi plaanis, endale sai tõestatud ja unistused täidetud ja oluliselt suuremad , kui Tõnisel siiani ... Aga see ei oma antud teemas ka tähtsust, mina näen väga suurt prohmakat elukutselisel kastimeistril, kes tegi rohkem, kui 4 viga ühe kastiga, seega tekkiski mul küsimus, kas on ikka tegu kvaliteetse teenusega ...