BWWRAT kirjutas:
St et esmaste arusaamatuste vältimisteks, võime me öelda, et teenuse pakkujal puudus 100 % arusaam, mida klient vajab ja tegi oma suva järgi mingi käkerdise valmis, mille eest kasseeris raha ja probleemide ilmsiks tulekul, soovitas kasti seest freesida, ehk siis niigi piiri peal olevat 18mm kasti õhemaks freesida v isegi lõikuda, et subbar sisse mahuks ?
Sry Tõnise poole hoidjad, aga selline teenus ei lööks MITTE kuskil maailmas läbi !
See on kliendi alandamine, ka siin teemas, kogu selle kakaga, mida Tõnis siia klienti süüdistades postitanud on !
Tehke omad järeldused ....
Esiteks kliendil puudus endal ka täiesti 100% kindel soov, nagu te kõik meilivahetusest lugeda võite.
Teiseks ei küsinud mina raha vaid klient ise pakkus ja kui pakutakse, miks keelduda?
Kui ca. 1500'st arvutatud kastist ühel tekkib probleem (mis ilmselgelt on lihtsasti lahendatav), siis on see kõigest 0,06% ja usun, et mitte keegi pole veatu - siit küsimus, et mitu ükskõik millist probleemi sinupoolt tehtud/arvutatud/projekteeritud kastide juures tekkinud on? Või mitu klienti tehtud tööga rahul pole olnud? Ma isiklikult ei tahaks langeda nii madalale, et hakata välja tooma neid kliente kes minu juurest on käinud abi otsimas sinukäest saadud projekti ümbertegemise suhtes. Nii, et mis maailmast me räägime?
AMath kirjutas:
Minu teksti viitsisid copyda siis pane see l6ik ka mis bsm kopeeris . See kasti teema on juba pea kuu aega vana, kui ma oleks tahtnud t6nise kallal vinguda oleks seda kohe teinud siin , loomulikult kui minu pihta hakatakse mingit sitta ajama siis mai saa vait olla !
Mis "s*tta" ma sinu suhtes ajanud olen? Ma pole sind otseselt milleski süüdistanud. Lihtsalt on äärmiselt lapsik panna markoC tanki ja hakata avalikult "p*ska" sõimlema, kui normaalsed inimesed oleks saanud selle kultuurselt lahendada.
Pakkusin enda poolt kaks lahendust ka välja:
1) Kasti seina freesida
2) Esisein topelt panna
Ja oleks probleem lahendatud olnud, aga sina enne minuga konsulteerimist lasid juba uue kasti teha - mida mul siin enam teha on? Kas peaksin kinni maksma selle, et lasid enne minuga konsulteerimist uue kasti teha, kui oleks saanud 1/10 kuludega asja toimima?
Üks asi on kasti projekteerimine kaudsel meetodil, omades poolikuid andmeid (osaliselt ka minu viga, et ei küsinud täpsustuseks elemendi sügavust - aga nagu ma ka eelnevalt väitsin, siis olin sellele elemendile kasti teinud ja võtsin selle sügavuse aluseks, kuhu antud element oli juba eelnevalt mahtunud. Miks see element sinu kasti ei mahtunud on meil kõigil siiamaani selgusetu, kuna see fakt ei ole tõestatud!). Teine asi on teha kasti kui on olemas element, selle andmed ja auto, kuhu kast minema peab. Kaudne projekteerimine on enivei suhteliselt riskipeal tegu, kuna reaalselt puudub ju ülevaade mõjutavatest teguritest N: Auto eripärad, elemendi välised mõõtmed jm.
Tore on kõiki sõimata nagu 5a. lapsed. Eriti isane loom on MarkoC kelle kohta kehtib kuldreegel - Julgus võrdub kaugus ruuduga! Ja eriti meeldivad mulle temapoolt pidevalt saadetavad PS'id, kus kutt näitab oma tõsiseid arenguhälbeid (et kui kõva kutt ta on ja kui mõtetu mees ka olen). MarkoC lahkel loal äkki peaksin su sõnavara ka teistega jagama?