Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Arutame siis BSM poolt kliendile tehtud bassikasti teema
PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:42 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
Ei ole mul suurt miskit näidata ja polegi plaanis, endale sai tõestatud ja unistused täidetud ja oluliselt suuremad , kui Tõnisel siiani ... Aga see ei oma antud teemas ka tähtsust, mina näen väga suurt prohmakat elukutselisel kastimeistril, kes tegi rohkem, kui 4 viga ühe kastiga, seega tekkiski mul küsimus, kas on ikka tegu kvaliteetse teenusega ...

Nii.. prohmakas kogenud kastimeistrilt.. mis edasi? Pistame suured kellad külge, et terve SR-orgia näeks!!! Väga tubli, aga kas keegi kolmas kodanik tänavalt on see, kes peaks tulema näpuga näitama? Kui klient nii rahulolematu on, siis las tema ise lahendab rahumeelselt või vähem rahumeelselt olukorra vastavalt südametunnistusele.
Iga inimene eksib - see on inimlik!

Antud hetkel vahiks nagu vabariigi valimisstuudiot, kus kõik teineteisele kordamööda ja korraga ära üritavad panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:49 

sportlik huvi jätkub

BWWRAT kirjutas:
St et esmaste arusaamatuste vältimisteks, võime me öelda, et teenuse pakkujal puudus 100 % arusaam, mida klient vajab

väga hästi oled kokku võtnud etteheite Tõnisele. Et asi oleks korrektne, ilus ja huvitav lugeda ning väärtuslik, siis räägi nüüd ka kliendi poolt tehtud vigadest. Seejärel tuleks neid kaaluda.

BWWRAT kirjutas:
Sry Tõnise poole hoidjad, aga selline teenus ei lüüks MITTE kuskil maailmas läbi !

Ei ole Tõnise poolehoidja, aga eelneva jutu valguses tahan öelda, et see on väide, mitte argument. Väidad midagi? arenda asi edasi argumendi struktuuri kohaselt ja ongi vinge asi koos. Väide iseeesest on ju väga hea!

BWWRAT kirjutas:
See on kliendi alandamine, ka siin teemas, kogu selle kakaga, mida Tõnis siia klienti süüdistades postitanud on !

Nii, väide on ise-enesest õige, aga kes selle teema alustas? Kas Tõnis tahtis selle teema avalikuks teha ja sellest siin tuututada? Põhimõtteliselt on nii, et kui sa teema välja tood ja arutelu alustad, siis kaka loopimist välistada ei saa. Nii et seda kliendi alandamise teemat kaaludes võib üsna kindlalt väita, et pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad :) Teisisõnu - mida oleks sina saanud teha selle kakaloopimise vältimiseks? :) simple as that

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 00:52 

jyrgenpii kirjutas:
BWWRAT kirjutas:
Ei ole mul suurt miskit näidata ja polegi plaanis, endale sai tõestatud ja unistused täidetud ja oluliselt suuremad , kui Tõnisel siiani ... Aga see ei oma antud teemas ka tähtsust, mina näen väga suurt prohmakat elukutselisel kastimeistril, kes tegi rohkem, kui 4 viga ühe kastiga, seega tekkiski mul küsimus, kas on ikka tegu kvaliteetse teenusega ...

Nii.. prohmakas kogenud kastimeistrilt.. mis edasi? Pistame suured kellad külge, et terve SR-orgia näeks!!! Väga tubli, aga kas keegi kolmas kodanik tänavalt on see, kes peaks tulema näpuga näitama? Kui klient nii rahulolematu on, siis las tema ise lahendab rahumeelselt või vähem rahumeelselt olukorra vastavalt südametunnistusele.
Iga inimene eksib - see on inimlik!

Antud hetkel vahiks nagu vabariigi valimisstuudiot, kus kõik teineteisele kordamööda ja korraga ära üritavad panna.

Sul on õigus selliseid küsimusi esitada ja loodan, et mul ka õigus vastata ...

See ei ole Tõnise esimene prohmakas, mis minu kõrvu on jõudnud kahjuks, küll aga esimene tõestatav.
Mul pole mitte kunagi olnud selle vastu midagi, kui minu arvutuste ja prohmakate vastu pretensioone oleks olnud, mida Tõnis suurelt kilganud on, talle on antud vabad käed minu töö ümber lükata, maha teha jne, juhul kui minu arvutatud kast ka reaalselt pildil jne !

Siiani seda pole, küll olen ma aga rumal inimene bassimaailmast siin seletamas tema arvates, ehk siis tasuta info vs tema tasulise vastu väärib juba mingit kakandust ....

Esitage endile 1 küsimus:

Miks peaksin ma propageerima tasuta bassikaste ja teemat siin ?
Ja kellele on see kahjulik ?
Kas mina saan mingitki kasu ? Kas keegi teine saab ? BSM saab ikka, kui mind taaskord bännitakse ...

Mind ei koti raha, mulle meeldib BASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

@ Ulmabakhanaal
Mina oleks kliendiga koheselt kontakteerunud ja kasti ümber arvutanud, ja KOHE algselt ka kliendi soovitud sagedusele !

Kes tahab, see loeb ridade vahelt siin teemas juba BSM-ni "ärisaladusi" mida ei taheta avaldada :D
18mm kastile auk põhja lõigata, et subbar kasti mahuks :D
Krt ma mõtlesin, et 8 aastat tagasi oli see ok .... Aga praegu, kus iga bassimees peaks olema arenenud, siis ... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 02:39 
Kasutaja avatar

AMath kirjutas:
Ulmabakhanaal kirjutas:
võta hoogu maha. Kuna Tõnis kopeeris siia teie kirjavahetuse, siis on iga sinu väide vähema tõestusmaterjaliga nullväärtusega.

Minu teksti viitsisid copyda siis pane see l6ik ka mis bsm kopeeris . See kasti teema on juba pea kuu aega vana, kui ma oleks tahtnud t6nise kallal vinguda oleks seda kohe teinud siin , loomulikult kui minu pihta hakatakse mingit sitta ajama siis mai saa vait olla !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 07:53 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
St et esmaste arusaamatuste vältimisteks, võime me öelda, et teenuse pakkujal puudus 100 % arusaam, mida klient vajab ja tegi oma suva järgi mingi käkerdise valmis, mille eest kasseeris raha ja probleemide ilmsiks tulekul, soovitas kasti seest freesida, ehk siis niigi piiri peal olevat 18mm kasti õhemaks freesida v isegi lõikuda, et subbar sisse mahuks ?
Sry Tõnise poole hoidjad, aga selline teenus ei lööks MITTE kuskil maailmas läbi !

See on kliendi alandamine, ka siin teemas, kogu selle kakaga, mida Tõnis siia klienti süüdistades postitanud on !

Tehke omad järeldused ....

Esiteks kliendil puudus endal ka täiesti 100% kindel soov, nagu te kõik meilivahetusest lugeda võite.
Teiseks ei küsinud mina raha vaid klient ise pakkus ja kui pakutakse, miks keelduda?

Kui ca. 1500'st arvutatud kastist ühel tekkib probleem (mis ilmselgelt on lihtsasti lahendatav), siis on see kõigest 0,06% ja usun, et mitte keegi pole veatu - siit küsimus, et mitu ükskõik millist probleemi sinupoolt tehtud/arvutatud/projekteeritud kastide juures tekkinud on? Või mitu klienti tehtud tööga rahul pole olnud? Ma isiklikult ei tahaks langeda nii madalale, et hakata välja tooma neid kliente kes minu juurest on käinud abi otsimas sinukäest saadud projekti ümbertegemise suhtes. Nii, et mis maailmast me räägime?

AMath kirjutas:
Minu teksti viitsisid copyda siis pane see l6ik ka mis bsm kopeeris . See kasti teema on juba pea kuu aega vana, kui ma oleks tahtnud t6nise kallal vinguda oleks seda kohe teinud siin , loomulikult kui minu pihta hakatakse mingit sitta ajama siis mai saa vait olla !

Mis "s*tta" ma sinu suhtes ajanud olen? Ma pole sind otseselt milleski süüdistanud. Lihtsalt on äärmiselt lapsik panna markoC tanki ja hakata avalikult "p*ska" sõimlema, kui normaalsed inimesed oleks saanud selle kultuurselt lahendada.

Pakkusin enda poolt kaks lahendust ka välja:
1) Kasti seina freesida
2) Esisein topelt panna

Ja oleks probleem lahendatud olnud, aga sina enne minuga konsulteerimist lasid juba uue kasti teha - mida mul siin enam teha on? Kas peaksin kinni maksma selle, et lasid enne minuga konsulteerimist uue kasti teha, kui oleks saanud 1/10 kuludega asja toimima?

Üks asi on kasti projekteerimine kaudsel meetodil, omades poolikuid andmeid (osaliselt ka minu viga, et ei küsinud täpsustuseks elemendi sügavust - aga nagu ma ka eelnevalt väitsin, siis olin sellele elemendile kasti teinud ja võtsin selle sügavuse aluseks, kuhu antud element oli juba eelnevalt mahtunud. Miks see element sinu kasti ei mahtunud on meil kõigil siiamaani selgusetu, kuna see fakt ei ole tõestatud!). Teine asi on teha kasti kui on olemas element, selle andmed ja auto, kuhu kast minema peab. Kaudne projekteerimine on enivei suhteliselt riskipeal tegu, kuna reaalselt puudub ju ülevaade mõjutavatest teguritest N: Auto eripärad, elemendi välised mõõtmed jm.

Tore on kõiki sõimata nagu 5a. lapsed. Eriti isane loom on MarkoC kelle kohta kehtib kuldreegel - Julgus võrdub kaugus ruuduga! Ja eriti meeldivad mulle temapoolt pidevalt saadetavad PS'id, kus kutt näitab oma tõsiseid arenguhälbeid (et kui kõva kutt ta on ja kui mõtetu mees ka olen). MarkoC lahkel loal äkki peaksin su sõnavara ka teistega jagama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 11:15 
Kasutaja avatar

Väike tähelepanek. See teema on lahkunud juba ka Eestimaa väikeselt pinnalt. Maailm hoia alt! :D
http://www.talkaudio.co.uk/ipb/index.php/topic/347203-judge-this-box-please/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 12:30 

Avaldaks ka arvamust veidi.
Ei ole mitte ühegi kasutajaga kokku puutunud kes siin vaidlusest osa võtavad aga minu tähelepanekud asjast:
Üks pool ei saa teist süüdistada valesti arusaamisest, arusaamisel on kaks külge, kes tahab teisele midagi arusaadavaks teha peab veenduma et teine temast sai täpselt nii aru nagu ta lootis. Rääkida ja küsida üle, kuidas aru said. See kellele üritatakse midagi selgeks teha võiks ka omakorda üle küsida, kas ta sai ikka õieti aru, eriti kui kasutatakse nii ebamääraseid väljendeid.

Selle teksti põhjal ma arvan läheb enamus inimesi endiselt bsm jutule kui neil kasti on vaja. Inimene oskab ennast normaalselt väljendada ilma ropendamata.
Kui teisel poolel kastimeisterdamine nii käpas on siis nüüd võiks hakata õppima suhtlemist ja diplomaatiat, praegu jätate endast küll üsna rumala mulje.

Üldse teeks ettepaneku, et pange hea kasti omadused paika, milles mõlemad nõus olete, võtke ühesugused elemendid ja ehitage kastid mingi kindla auto jaoks ja siis hiljem mõõtke ära ja siis on asi selge, kes paremini kasti antud kriteeriumitesse mängima pani.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 12:44 

Isiklikult minu jaoks on teha vahekokkuvõtteid:

Jutt 1500st kasti arvutamisest ja 0.6%-st on pehmelt öeldes jura, eelmise konto postkastis on mul vähemalt 6 inimest kes pole Tõnise juba lõpetatud tööga rahul, st see ei ole esimene kord, kui minu poole pöördutakse. Need nimed on seal postkastis täiesti reaalsed ja oleme sel teemal ka varem rääkinud,

Mida mina sellest teemast järeldasin ?

1. Klienti suhtumine andtud hetkel on selgelt üleolev ja mõnitav. Klient antud hetkel ongi rumal, muidu oleks ta arvutused ka ise teimud. Süüdistada ja irvitada kliendi üle, kuna tallle teenus ei sobinud ja ta seda mujalt otsib ... Kas teie läheksite tagasi garaazi, kus ette antud töödega hakkama ei saadud, aga raha võeti ? Vaevalt, seega on see kliendi õigus ja õigus ka kehva töö eest makstud raha tagasi saada.

2. Kui klient on rumal siis ongi see professionaali asi kliendi soovidele vastu tulla, mitte omaloomingut korraldada, nö oma äranägemise järgi kliendile peale suruda omi arusaamasi. Mailivahetusest loeb selgelt välja, mis muusikastiil põhiline on, ehk peamiselt siis madalad noodid.

3. Tõnis küll väitis oma esimeses postituses siin, et ootab asjalikke küsimusi, küll aga väldib ta neid ja ei vasta, näiteks subbari andmete sisestamine programmi, seal klikkida "parallel" ja kas tõesti mitte ükski näitaja ei muutu, mulle tundub, et kui programmi nii läbi ja lõhki tunned, siis on see elementaarne Watson :D Ka ei taha Tõnis vastata, millised autod resoneerivad alla 40hz ?

4. Parim kaitse on rünnak, äärmiselt ebameeldiv ... ? Esita kui konstruktiivseid küsimusi tahes, konstruktiivset vastust ei tule.

Tõnis tõsiselt, sa võiksid bassimaailmaga tutvuma hakata, aeg areneb ja inimeste kogemused koos ajaga.

3 head bassimaailma foorumit:

http://www.Caraudio.com
http://www.talkaudio.co.uk
http://www.caraudioclassifieds.org

Sobra sealsetes ehitusteemades, see tuleb sulle ainult kasuks ! Kasti ruumalad, inverterid ja nende kuldreeglid ja misasi on BASSIkast !
Kliendi lolliks ja saamatuks tembeldamine siin aga ... Ma ei näe jätkuvalt, et kliendilt oleks pidanud sulle jagama andmeid, mida temalt ei küsitudki. Klient selgitas ilusti, et universaalne selles mõttes et ühest autost teise saaks tõsta, muusikamaitse ei olnud universaalne. Tõeline kastimeister peaks/võiks selliste infokildude puhul eesti keeles ikka aru saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 13:13 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
Sobra sealsetes ehitusteemades, see tuleb sulle ainult kasuks ! Kasti ruumalad, inverterid ja nende kuldreeglid ja misasi on BASSIkast !

Lihtsad mõned tähelepanekud. :)
See kasti ruumala ja inverteri suhte kuldreegel on ju suht kasutu asi kui sul bassbox pro olemas on või ei ole? Seda läheb pigem vaja kui sa kasutad mõnda väga algelist programmi nagu see RE kalkulaator. Algselt see ju oligi selleks välja mõeldud, et RE kalkulaatoriga arvutades pordiga väga mööda ei paneks kui ma ei eksi. Bassbox Pros on ju kohe spets graafik selleks olemas mille järgi saab väga hästi vaadata kas port on liiga suur või liiga väike ja mis erinevatel sagedustel õhu liikumiskiirused on.
Olen ise arvutanud ja ehitanud nii mõnegi kasti just seda Bassbox-i graafikut kasutades ja kõik on väga hästi välja kukkunud.

Ja BASSIkasti mõiste on ka ju väga lai, selle üle ei ole küll mõtet vaielda. Niipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi, ühe jaoks on bass ainult 20Hz ja värisevad silmamunad, teise jaoks on bass selline mõnus täpne trummi kick mõnes rocki loos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 13:17 

jarxz kirjutas:
Ja BASSIkasti mõiste on ka ju väga lai, selle üle ei ole küll mõtet vaielda. Niipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi, ühe jaoks on bass ainult 20Hz ja värisevad silmamunad, teise jaoks on bass selline mõnus täpne trummi kick mõnes rocki loos.

Täiesti õige, antud loos aga oli kliendi soov selgelt paigasmillega ei arvestatud ?
Sinu arvamus nüüd sellest graafikust ja konkreetsest kastist ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 13:43 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
jarxz kirjutas:

Täiesti õige, antud loos aga oli kliendi soov selgelt paigasmillega ei arvestatud ?
Sinu arvamus nüüd sellest graafikust ja konkreetsest kastist ?

Eks siin on näha, et olid kommunikatsiooni probleemid ja ei saadud üksteisest aru. Infot ja suhtlemist oli kindlasti vähe ja sellest tulid ka enamus probleemid.
Minu jaoks isiklikult jäi natuke segaseks kliendi soovid. Ma sain aru, et tahab madalat bassi aga samas sellist kasti mis mahub igasse autosse ja need 2 asja ei taha väga hästi kokku sobida nagu ma eelnevalt juba kirjutasin. Ma usun, et kui natuke rohkem oleks mõlemal kannatust olnud ja rohkem oleks asju läbi räägitud, oleks kindlasti leitud lahendus.
Tõnise oskustes ma ei kahtle ja ta on teinud ka väga palju väga korralikke süsteeme aga tundub lihtsalt, et ta on sellega nii kaua tegelnud, et antud olukorras jäi puudu lihtsalt natuke personaalsest lähenemisest. Eks see on raske kui sa oled seda juba aastaid teinud ja ikka mõni asi kipib aiataha minema. Iga inimene eksib ja praeguses olukorras ei saa päris üheselt kedagi süüdistada.
Madala bassi jaoks oleks mina teinud natuke suurema kasti ja võibolla kaks 100mm toru pannud aga niiöelda universaalseks kastiks mis mängib kõike ja mahub ka Smarti, käraks see kast küll arvatavasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 13:53 

jarxz kirjutas:
Madala bassi jaoks oleks mina teinud natuke suurema kasti ja võibolla kaks 100mm toru pannud aga niiöelda universaalseks kastiks mis mängib kõike ja mahub ka Smarti, käraks see kast küll arvatavasti.

Kas 15 liitrit lisaks on juba megasuur kast, mis ei mahu enamus autodesse ? :P
2 toruga olen täiesti päri. (ise pooldan L porti, jääb oluliselt tugevam ja lihtsam teha. Tegelikult küsisin ma graafiku kohta, sinu arvamus sellest ?
Sest me kõik teame, et BBP EI ARVESTA mitte ühegi auto eripära, kuju ega suurusega, seega ei saa me autode taha peitu pugeda, et inetu graafik tuli jne ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 13:59 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Klienti suhtumine andtud hetkel on selgelt üleolev ja mõnitav. Klient antud hetkel ongi rumal, muidu oleks ta arvutused ka ise teimud. Süüdistada ja irvitada kliendi üle

Tegelikult on Tõnis igati mõistvalt suhtunud klienti, süüdistamist ja mõnitamist ei loe küll kuskilt välja.
Tsiteeri:

Klient siin teemas ju isegi tunnistab, et tema jutt võis olla mitmetimõistetav.
Mäda on su jutt algusest peale, eht savisaarlik demagoogia, millega kaugele ei purjeta.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 14:15 
Kasutaja avatar

Bsm--> Mina ei kirjutanud sinukohta ühtegi halba nooti enne kui sa mu kirjad ilma loata avalikustasid !!!Jama ajatakse palju minu kaela mitte just sina ainukesena.Vb sa vajutasid valet nuppu saatmise asemel , selle freesimis teemaga sest minu postkastis pole ühtegi sellist ja miks peakski ma midagi sellist 2ra kustutama!
Mul ei olnud mingit plaani need joonised markole saata,eesm2rgiga et tema saaks sulle midagi ette heita, kuna ma alguses ei teadnud teievahelisest " beefist " midagi !

Kle mantaowner, süüdistati ikkagi mind n66d , minu viga kõik :D Selge loomulikult et ma ei andnud 100 prossu täpsed juhised aga noo cammoon sellise kogemusega mees ja kes eelnevalt on teinud kasti samale elemendile. Mai saanud anda täpseid andmeid kui suur kast lasta teha kuna ei teadnud täpselt millisesse autosse see läheb !! Plus kui ma tegin kasti ( näidise valmis ma küsisin tÕnise käest , ET KAS SEE KAST LIIGA VÄIKE POLE ET RUUMI ON VEEL ÜLE KÕRGUSES !!! Tõnis vastas et peaks olema NORMAALNE !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 14:17 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Mul on ainult üks küsimus.
Miks peseb marko võõrast "musta pesu" ?

Polnud rahul enda kastiga ja küsisin nõu markolt ja näitasin jooniseid , ja jutukäigus tuli välja kes joonised tegi aja ülejäänud leiad juba siit !!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis