Kopin siia ka teksti siis, muid jääb jälle aastaks unarusse see foorum
Positiivse poole pealt: TÜV läbitud, tehnika toimis korralikult ja ainult mõlkis tiiva kallal viriseti - avarii tunnustega sõiduk vms. Amorditest näitas 75% (ostsin kasutatult), CO (tekitas mulle enim kahtlusi) oli 0.12, ja kässar võttis nii, et auto lendas rullidelt minema
TÜV-le otsustasin pmst kuu aega enne ette nähtud aega minna, kuna sai käidud Ladaklubi rajapäeval vabaklassis kärutamas. Mingeid probleeme polnud terve päeva jooksul, pidurdamisel risti ei kiskunud vms. Lisaks sai torud ikka korralikult punaseks aetud ja seega tekkis julgus, et ka heitgaasid on viisakamad. Ringiaeg tuli 0.59.6, ei midagi hiilgavat aga ega ma sõita ei oska kah :roll:
Lihtsalt pidin tegema pildi auto kõrval, mis mulle juba aastaid neil rajapäevadel väga meeldinud on. Liigub väga nobedalt, teeb kõva häält ja pole näinud, et katki ka läheks. Tuus.

Väikse mõttetu video uppisin ka, telefoniga filmitud, aga asi seegi. Onboard
http://www.youtube.com/watch?v=bKodS0_V2tk&feature=mfu_in_order&list=UL Sellist head garaaži kahjuks pole, aga võiks. Pestud-vahatatud.

Salongist ka üks natuke apetiitsem pilt ehk, koristasin ja lõin selle ka läikesse mingi päev.

Ah ja siis karbid tegin ka kivikaitsega üle, tegin uste alla kerevärvi spreiga selle triibu kah. Natuke viisakam ehk ikka.
Ei virise, vana auto ja teenib truult.
LS 410 000