Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 92 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW e30 320i, 1988, GTA
PostitusPostitatud: 12.05.2011 19:47 
Kasutaja avatar

Ongi uus, Passat B3 originaal :) Mitte just perfect fit aga mitte ka kõige hullem.

Täna vahetasin siis šarniiri kaasõitjapoolse ning juhipoolse stabikakondi. Võib rahul olla, veermiku osas hetkel nurinaid pole, kõik tihe :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2011 23:37 
Kasutaja avatar

Saaks selle poritiiva ka jonksu, oleks täitsa tip-top masin juba :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2011 20:05 
Kasutaja avatar

Paides arvati, et 100 euri on paras küsida tiiva värvimise eest. Tuleb mingi soodsam koht otsida...
Senini kulgen selle mõlkis tiivaga, mis seal's ikka :D

Täna töötlesin karbid ja tagapõlle musta ääre värske mastiksiga üle, väga hea jäi. Välimus jälle viisakam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 10:29 
Kasutaja avatar

Kopin siia ka teksti siis, muid jääb jälle aastaks unarusse see foorum :)

Positiivse poole pealt: TÜV läbitud, tehnika toimis korralikult ja ainult mõlkis tiiva kallal viriseti - avarii tunnustega sõiduk vms. Amorditest näitas 75% (ostsin kasutatult), CO (tekitas mulle enim kahtlusi) oli 0.12, ja kässar võttis nii, et auto lendas rullidelt minema :twisted:

TÜV-le otsustasin pmst kuu aega enne ette nähtud aega minna, kuna sai käidud Ladaklubi rajapäeval vabaklassis kärutamas. Mingeid probleeme polnud terve päeva jooksul, pidurdamisel risti ei kiskunud vms. Lisaks sai torud ikka korralikult punaseks aetud ja seega tekkis julgus, et ka heitgaasid on viisakamad. Ringiaeg tuli 0.59.6, ei midagi hiilgavat aga ega ma sõita ei oska kah :roll:

Lihtsalt pidin tegema pildi auto kõrval, mis mulle juba aastaid neil rajapäevadel väga meeldinud on. Liigub väga nobedalt, teeb kõva häält ja pole näinud, et katki ka läheks. Tuus.

Pilt

Väikse mõttetu video uppisin ka, telefoniga filmitud, aga asi seegi. Onboard :D

http://www.youtube.com/watch?v=bKodS0_V2tk&feature=mfu_in_order&list=UL

Sellist head garaaži kahjuks pole, aga võiks. Pestud-vahatatud.

Pilt

Salongist ka üks natuke apetiitsem pilt ehk, koristasin ja lõin selle ka läikesse mingi päev.

Pilt

Ah ja siis karbid tegin ka kivikaitsega üle, tegin uste alla kerevärvi spreiga selle triibu kah. Natuke viisakam ehk ikka.

Ei virise, vana auto ja teenib truult.
LS 410 000

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 11:04 
Kasutaja avatar

Kus see rada asub kus sõitmas käisid ja kuidas seal on? Võib minna lambi ajal kärutama või kuidas?

Veljed on (Y)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 11:14 

Lisaks offline küsimustele otsa: palju maksab või tasuta?

Rool on sportlikumaks sõiduks väga hea (mu e34-jal oli sama rool peal :-P , aga mina tahtsin seda ära vahetada).
E30 täitsa mõnus rull, sedaanid tavaliselt üldse ei meeldi, aga sinu oma on isegi täitsa okei. Istmed võiksid ainult terved olla.
Laes olevad nupud on ka väga lahedad. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 11:19 

Mõnus rull :)

Rada on pildi järgi Rapla Kardirada, lambi aegadel ei tohiks sinna küll peale saada. Helmetiga kokku rääkima

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 11:30 
Kasutaja avatar

Rapla jah: http://www.puhkaeestis.ee/et/rapla-kardirada

Ma käisin rajapäeva raames, maksin kohapeal osalustasu, vabaklassis oli 16 euri. Hoidke erinevatel foorumitel ürituste rubriigis silma peal, saate ka :) Kindlasti on võimalus mingi väiksem summa maksta ja väiksema seltskonnaga minna, näiteks tööpäeva õhtuti. Helistage, uurige.

Tänud heade sõnade eest :D

Isiklikult mulle pole vahet, mis keretüüpi hirmsasti omada tahaks, aga igapäevakaks (seda ta mulle ongi) on neli ust ikka vähe praktilisem 8) Seda enam, et sedaan, kupee ja universaal on kõik sama teljevahega, kaalujaotusest tulevad sõiduomaduste vahed sisse aga muidu on põhja alt samad autod.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 20:17 
Kasutaja avatar

Update kah, õnnestus mõni aeg tagasi saada suht defka detail - M-Tech 1 tagatiib :twisted: Oi mulle meeldib see, oldschoolimat on raske tahta. Ainult, et PFL kerele ja mingi tumedama värviga sobiks too ilmselt veel paremini...

Pilt
Pilt

Auto oli muidu just pestud, aga jah, Reopalu ringtee ehitus... Kui need augud seal sügavamaks lähevad (minumeelest lausa tundidega) siis on madala põhjaga autole peagi asi seal väga kusine :D

Teine fäänsi vidin sai lausa Saksamaalt tellitud, JOM-i strutbrace. Maksis too mulle 40.-, seal sees ka transport koduukseni. Külgesobimine polnud just kõige ideaalsem kuid oma eesmärki ta ilmselt siiski täidab.

Pilt

Oh, eks ta üks õnnetu pann on, millega mured ei lõpe aga tore on ikka suvepalavaga luuk lahti teha ja reaskuuese müdinat kuulata (loe: makk läks p*rse! :D)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.06.2011 12:44 

Kena masin.
Oleks isegi sellise sebinud, aga normaalses seisus masinat vist raske leida.
Enamus selliseid rullnokkade poolt läbilastud ja ei julge osta.

Ei tea mis jama otsa sattuda võib.

Kui see aga nii tehniliselt kui välimiselt korda teha, on väga kena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2011 12:45 

Üks selline seisab tihti Vinni ujula ees, on seesama auto?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2011 12:59 
Kasutaja avatar

Passati lisa?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2011 14:59 
Kasutaja avatar

Birdshit kirjutas:
Passati lisa?

GTA kirjutas:
Ongi uus, Passat B3 originaal :) Mitte just perfect fit aga mitte ka kõige hullem. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2011 16:36 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Üks selline seisab tihti Vinni ujula ees, on seesama auto?

Eih, Vinni kandis olen liikunud kuid mitte viimasel ajal.

Muidu zajebonks värk. Puhkuse ajast olen nädalaga 1200km sõitnud, neist nelisada Lätis. Neist omakorda mingi sott kruusateedel. Madala autoga seda just puhkuseks nimetada ei saa aga noh, terveks jäi :) See Läti liiklus on üldse üks kuradi tsirkus, kuidas neid niipalju veel elus on, arumaeisaa.

Tagumine vedru on viletsa kandevõimega:( Muidu nagu õige asi: -40mm, jämedam ja jäik kah. Aga kolme inimesega on jumala paat mis paat. Sügisest võibolla 20 000 sõitnud alles ja algusest juba sellised. Mida teha? Tennisepallid vedru sisse? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 13:41 
Kasutaja avatar

Tiib värvitud. Spreiga. Lakitud. Ka spreiga.

Tagumise summutipüti sai korralikult kinni keevitada, tahtis teine alt ära juba tulla vaikselt. Seoses sellega sa ta sirgelt alla ka kohendatud, eelmine omanik oli selle kuidagi viltu torude otsa sobitanud.

Tasapidi on täis saanud kaks aastat selle auto ostust ja sellega kulgemist. Poleks uskunud, et sellise raha eest sihukese auto saab :D Äss diil oli. Vaikselt vaatan ringi, et mingit muud autot saaks, mõni huviline võiks ta ära osta ja asjalikumat tööd ka teha. Mul pole aega teda põhjalikumaks tegemiseks ju laiali võtta, millega ma siis sõidan? Aga no polegi müügis midagi sellist, mis meeldiks. Jama kohe :D

Pilt

Vahepeal kärutasin kütuse säästmise eesmärgil puhkuse ajast nädalakese isa autoga. Isa-ema-vanaema aga rullisid sellega... Muljed olid sellised, et tõmbab liigselt tähelepanu (väikesed lapsed, poisid, tüdrukud ja mingid lambi piffid vahivad :lol:). Teine asi oli veel see, et kulunud hoovastiku tõttu ei saanud isa esimese hooga tagurpidikäiku sisse ja pidi autot poe juures tagurpidi lükkama :D Oi jah, eks sellega tõmbab ka omajagu tähelepanu. Ja mustikal käimiseks on natuke liiga madal :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 92 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis