BWWRAT kirjutas:
@ Jarxz
Sry, et taas oma alrvamust avaldan, aga see kast on mul silme ees ja ka see subbar, kuna mul neid kaks olnud, siis:
Kaldega kast ja nii madal nagu ta on või tahetakse, et oleks, siis ülemise pordiga tekib kindlasti probleem + see, et subbar ON suhteliselt sügav ja ulatub pea tahaseina välja ... Sügavamas ka kõrgemas "kuupkastis" on võimalik seda probleemi tõesti ära hoida
Täitsa võimalik, ega ei hakka vaidlema, võib kitsaks minna küll. Olen kah sellist woofrit käes hoidnud ja tõesti on ta suht sügav ja jässakas tagant.
Praegu oleks võibolla tõesti natuke mõtekam kasti laiust natuke vähendada ja sügavust juurde panna.
Ma ei tea kas on väga tähtis, et kast oleks täpselt pagasniku laiune? Kui ei ole siis ma teeks ta veidi kitsama ja sügavama, et ei tekiks probleeme.
Ja küsiks veel, et kas seda kah kontrollitud on, et kas see 980mm laiune kast üldse luugist sisse mahub? Ma olen ennemgi näinud, et kast on valmis tehtud pagasniku mõõtude järgi aga pärast luugist sisse ei mahu.

Ühte BMW 645-te sai niimoodi möllatud. Ruumi oli küllaga aga pagasniku auk oli sellise nõmeda kujuga ja väike, et läks päris jupp aega, et kast sisse saada, õnneks ikka üli napilt mahtus suure pusimise peale.