Heh, Võsareporter, kus kohast see tuli? Pole mõelnudki aknaid sisse visata

Aga jah..eelmine kord ei jäänud mingit juttu pooleli, lihtsalt öeldi, et ükski asi ei juhtu ise enesest ja et ma ise olen süüdi. Siis läksingi sellise teadmisega minema, vaidlesin mis ma vaidlesin seal, närvid ütlesid üles. Nüüd täna käisin uuesti jutul ja tõesti oli suhtumine juba parem ja ei aetud mulle enam seda, et minu viga aind jne. Võtavad elemendi välja peale jaane ja siis selgub, mis siis on, kas garantii või minu viga. Kuid ikkagi oli häälestus nende poolt ka nii maksimumini viidud, et bass pidi mul päris maas olema makilt, et normilt mängiks, siis ma ei imestagi, kui sai liiga palju kuuma ja saba andis. Oleks pidanud järgmine nädal uuele häälestamisele minema mitte 3 nädala pärast nagu öeldi ja siis ka juba plärtsuma hakkas. Imelik on see, et just see nädal, kui pidin minema uuesti häälestama, siis tekkis see jama. Ja kui see plärin juba oli ja sinna läksin, siis ütles mulle see kes leti taga on alati, et polegi vaja häälestada, et mängib hästi ja ei moonuta ega midagi, aind see plärin oli. Võta nüüd siis kes siin süüdi on, kas nende soovitused ja jutt, või ikkagi mina, et neid kuulasin. Mõtlen selle all seda, kui mähis on ära kärssand. Kuigi mingit kärsahaisu ei tulnud, kui element vait jäi.
See, et see plärin mähise lahti olemise tõttu vms. tuli nad välistasid täielikult. Öeldi, et SPL DYNAMICS embleem tegi seda. Et see kui mähis on lahti, siis sellist asja ei juhtu iial, et kõlar pärast kinni jookseb. Kõlar jookseb kinni tänu sellele, et saab kuuma ja magnet vajub alla. Imelik küll, miks ta just siis kinni jooksis, kui plärin suuremaks läks?

Elame näeme, mis saab. Jaanid ilma muusikata