Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 11:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic HB '93 djelton
PostitusPostitatud: 02.07.2011 03:55 

Ei pistikutes asi pole, need hästi kinni mul, usu:D
+ kuradi kiire rehvitogija siis, sest mina olen akna juures umbes ühe sekundiga ning ei näe kedagi ligiduses, isegi mõnda kassi, kitse või rebast:D

Aga siiski täna(toim. eile) alarm hommikul undama ei hakanud(eriti mitte kell 8:D), loodame, et see nii jääb:D

Kuid hommik ärkas siiski huvitavalt. Kõigepealt sammus isa uksest sisse, viskas paki kätte, ütles, et sulle tuli jälle mingi pakk, nii, mina kuulsin seda juba poole trepi pealt ning olin juba lootuses, et äkki on midagi huvitavat juba lõpuks saabunud, mida ma kaua oodanud olen. Kahjuks nii polnud, pakki avades, oli sisu hoopiski talle:/

Kuid sellega asi ei piirdunud, sest umbes pool tundi hiljem, otsustati ka mainida, et pakiga tuli kaasa kaks postiteatist ning võiksin mingi aeg nad ära otsida. Vaadati siis koodid üle teatiste pealt ning oldi 5minutiga, riietatud, söödud, pestud ja autos, postkontori poole teel:p

Minu "pisi"post USA-st siis:
Pilt

Lootsin küll kodus avada, kuid ei suutnud ning tegin seal samas lahti ning esimeses pakis olid nagu tellimise peale(täpselt uue liiklusseaduse ajaks) udutuled:
Pilt

Teises pakis olid kaua oodatud Spoon elektrilised küljepeeglis(küll odav e-bay feik, kuid siiski mulle meeldivad):
Pilt

Kodu jõudes, kõigepealt pisteti külge küljepeeglid, jamati küll juhtmestikuga(polnud pistikuid, vaid pidi lõikuma ja nuputama seal:D). Peamiselt olid peeglid sellepärast vajalikud, et oli kopp ees peale pesu paika panemisest jälle:D Nimelt on selle autol tehases peale pandud elektrilised peeglid. Kuid aastatega suudetud mõlemaist peaaegu lahti saada. Kunde poolne on läinud täielikult vahetusse manuaalse vastu ning juhi oma lihtsalt julmalt musta teibiga päästetud:D Seega olen rahul, kuna need knockoff'id istusid täpselt ideaalsel, polnud mingeid jamasid sobivusega:P
Siin siis enne(ignorege palun teipi, liimin esiklaasi liistu kinni):
Pilt

Ja pärast(korralikumat üldmulje pilti proovin homme(toim.täna) päeval teha, see selline pool-suvaklõps):
Pilt

Arvasin küll, et nähtavus kaob natukene, kuid ei kadunud midagi, peeglid klaasilt pea sama suured kui tehase omadel:
Pilt

Edasi hakkasin udukaid paigaldama, kuid kuna selleks tuli niikuinii bamper eest ära võtta, mõtlesin, et teeks natukene paremini need halvasti tehtud stange lappimised, millest ükski enam ei hoidnud(tegin seda nimelt selleks, et tuleb küll uus stange, kuid see jääb arvatavasti talve-stangeks, kuid kindel pole veel, ajutiselt käib kah). Enne:
Pilt

Pilt

Pilt

Ja pärast(Kahjuks stange palju halvemaid päevi näinud ning ei näinud mõtet liiga korralikuks minna):
Pilt

Pilt

Pilt

Ning pärast pikka pusimist, sain ka udukad külge, ei istu küll täpselt nii nagu vaja, kuid taaskord see stange probleem:
Pilt

Sisse lülituvad udukad ja US-parkid park tulede lülitist(kuid on võimalik ka eraldi välja lülitada) ning nii arvatavasti hakkangi sõitma. võtsin esituledest pistikud originaal park tuledelt tagant ära, kuna natukene liiga värvikirjuks läks see esiosa, koos oma tuledega, nii on täpselt paras:
Pilt

Uduka nupud panin salongi ilusti üksteise kõrvale ikka:
Pilt

Seega pidi tagaklaasi soojendi[mille külge tuleb talveks orgunnida ka küljepeeglite soojendused(ning ennem paigaldada küljepeeglite soojendused xD)] kolima juhi vasakule käele[kus lisaks sellele asub signa tuli ja lukk-lüliti(millega saab alarmil kõik sensorid maha keerata, juhuks, kui ema autot laenab ning mu pisi-õde tahab autosse magama jätta, et tema enda läbi-une vähkremine alarmi tööle ei paneks):
Pilt

Aa, õlitasin ja silikoonõlitasin ka elektriaknad ära, nüüd liiguvad ikka palju kiiremini ja korralikumalt + võtsin ka selle topelt numbrimärgi hoidja ära ja panin numbrimärgi otse kahepoolse teibi ja silikooniga stange külge, taaskord pole kõige ilusam numbrimärk, kuid ei näe mõtet uue hankimisel, kuna plaan niikuinii varsti väiksemate märkide peale ümber kolida + vana numbrimärgi alus oli juba talvel ära sõidetud:
Pilt

Pmst kell 12 päeval alustasin tööd ning lasin non-stop(jah, non-stop, sest ema oli nõus paar korda võileibu kõrvale tegema, sai ühe käega tinutatud ja teise käega söödud:D) kuni kella 12ni öösel välja:D
+ siis tuli kõik tekitatud pask veel ära koristada, mille peale kulus vähemalt 20minutit:
Pilt

Ühesõnaga, udukad on lahedad, uus liiklusseadus ka ning tänud neile, kes viitsisid mu pika romaani algusest-lõpuni ära lugeda(mulle lihtsalt meeldib pikalt ja laialt kirjutada:D). Lähipäevil veel plaanis tagaluuk sirgeks saada, kindalaekasse lamp pista ning natukene veel valgustusega jebbida + uurin hetkel veel mingi teise(eelistatavalt japsi) elektriakna lüliteid autosse, sest on kopp ees kunde akent peal hoidmisega kinni panemisest(siis kui üksi sõidan):P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2011 12:42 
Kasutaja avatar

Tore vaadata,et on viitsimist ikka jamada ja natuke investeerida autosse.Tubli.Kuid jah,uus stange oleks küll tore :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2011 14:44 

Tänud, agajamh, stange tuleb. Kuid prioriteediks on siiski hetkel mootor, natuke küll kahetsesin udukate ja peeglite ostu, oleks rohkem raha mootori jaoks jäänud, kuid kui külge said, siis enam ei kahetsenud:D

Aga midagi tarka teemasse kah, käisin siis Võrus Vesivärav'as sillakontrollis ning sain teada, et sõidan pmst eluohtliku autoga(nii mulle öeldi):D Nimelt ees on läbi ja tuleb vahetada mõlemad välimised rooliotsad(parem+vasak), sarniiri kaitsekummid(parem+vasak) ning esimesed kiigepuksid(parem+vasak), esialgu neid hindu ei tea, pean uurima natukene netist ringi + uurima kus ja kuidas vahetada saaks:D See suht seletab seda, miks Võru-Tallinn tee ning üleüldse nati suuremal kiirusel auto tahab mind vägisi kraavi või vastasuunda tirida:P Kogu kontroll läks maksma ainult 7euri ning see seisnes 5-10minuti jooksul kangiga jne logistamsit ja vaatamist ja väänamist igatpidi. Taga pidi korras olema õnneks:P

Kuigi uurin ka ise hindu ja asju, võib keegi vabalt ka mulle neid öelda ning pakkuda:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 01:33 

Nunii, krt, nende US-park + udu-dega ikka väga harjumatu sõita, kuna olen harjunud pidevalt tulede lülitit kontrollima ning lõpuni keerama(loll harjumus):P

Igatahes üks üldmulje pilt ka päeval udukatega ja peeglitega(korralikumad pildid minu peegelkaamerast tulevad siis kui paar suuremat asja korda saab, ehk suht varsti loodetavasti:P):
Pilt

Ning pilt ka öösel, juhuks kui mõni arvab, et üritan udukatest kaugtulesid teha ning need kaugele ja kõrgele regullida, siis asi pole üldse nii(eks ta nats halvasti valgustab nende sittade kaasatulnud pirnidega, kuid 1.rohkem välimuse värk ja 2.otsin hetkel Nokya 2500k pirne):D
Pilt

E: Teravam silm peaks nägema esimese pildi pealt ka täielikult persses olevat esirehvi(teine pool sama hull), kokkujooks ja kõik asjad on mööda, pmst esmaspäeval käin Võrus paar kohta läbi, uurin kas kohapeal on, kui ei ole, siis Ants hondaklubist saab äkki aidata ja Tartust neid vaadata, siis paigaldus ning lõpuks täis silla regull ja ajutiselt plekkpapud alla, kuni välja mõtleb, mis esirehvidega teha, sest taha neid enam tõsta ei kannata:S
Pilt

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 02:05 
Kasutaja avatar

Kuule su esistange juba peaaegu, et driftstyle, sõida veel rohkem katki, siis saab veel rohkem õmblusi teha nipukatega :rokib Need esimesed rehvid veel traatideni väljas ei ole v ?? Näevad välja hullemad kui need mis mul all on :uhoh Eniveis, mis ma ikka pläran siin, parimat ja edu edaspidiseks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 02:29 

Oleks ülejäänud stange ühte värvi igaltpoolt ja ilma kriimude ja asjadeta, oleks vast isegi asja sellest nö."driftstylest", kuid hetkel on ta siiski selle eesmärgiga, et hullemaks ei läheks ning tulevikus maybe talve bamprina kasutada saaks:D

Aga jah, traadid on juba umbes poole sentimeetri jagu väljas ning omadega õhtal:S

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 13:08 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Aga jah, traadid on juba umbes poole sentimeetri jagu väljas ning omadega õhtal:S

Rehvid jummalast pastlad ja selle asemel, et raha autole elementaarselt vajalike asjade jaoks investeerida, tellitakse hunnikutes LED`e jms. jama. Mõne inimese ratsionaalne mõtlemine on vist 0 :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 13:20 

Mida kuradit sa ajad, palun, palun, ära küta kuumust. Kohe kui märkasin alles, et rehvid peetis omadega(ehk siis sillakontrollis), ehk üleeile, sõidan autoga palju vähem, et mitte ära nussida veel midagi, uurin igast varuosi, uusi rehve jne, kuna ma olen öelnud, et "kannatab nendega sõita küll"? Kunagi, 100% lähevad need kõik vajalikud osad vahetusse ning tulevad võimalikult kiiresti ette ka uued ja korralikud rehvid, sest nii pole võimalik sõita ning on suhteliselt ohtlik. Ning ei, ei raiska raha ennem LED'ide peale, kui rehvide peale, pmst järjekord on nii:
*talv saab läbi
*ostetakse uued tutikad kastamata rehvid 6000eeki terve ring, mis pole kõige odavam
*tehakse muid asju(jah, kaasa arvatud led'e)
*avastan, et rehvid on putsis omadega
*tehakse võimalikult kiirelt kõik korda ning ostetakse uued rehvid

Seega tõesti, palun ära vaata teemat nagu koomiksit, ehk ainult piltide järgi ning mõtle natukene ennem, kui kirjutad.

PS. corsairx, su auto näib täitsa enam-vähem välja(va. värvilahendus), kuid inimesena tundud sa siiski täitsa **** olevat -.-

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 13:32 
Kasutaja avatar

See, et alles sillastendis märkad kuidas rehvidel traadid väljas, räägib nii mõndagi sinu kohta. Vabandust kui sind kriitilised kommentaarid häirivad aga mulle lihtsalt imelik vaadata kuidas inimesele on auto tehnoseisund suht viimane asi :uhoh Ära sellepärast teisi kohe sõimama hakka.

PS, võiksid oma õigekirja ja lauseehitust kontrollida enne kui postitad. Suht jube lugeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 13:51 

Tegelikult märkasin juba enne sillastendi, selle saigi sinna mindud, et uusi rehve kohe alla keerates, neid ka peeti ei keeraks. Ning sorry tõesti, ei käi enne igat sõitu autole 4x tiiru peale ning kontrolli rehve, teadsin, et mul sillad paigast ning roolivõimu puudumine mängib mingit rolli ning plaanisin kunagi lähiajal sillad ära remontida, lihtsat hetkene avastus tõi seda remonti ajas lähemale.
+ olen juba väga hästi sinu mitme viimase postituse jooksul aru saanud, et sulle ei meeldi mu LED'id, ok, ärgu meeldigu, teavitasid seda üks kord, saime aru, now enough...

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 19:43 
Kasutaja avatar

Striitreiss värk ju: tümm, toonklaas, Led-tjuning, igast vinged parktuled...
Teema autor ei pea kohe silda minema väheke teravamate kommentaaride peale.. on neid, kes ei leelota ainult kiidulaulu, mõni kommenteeribki vähe teravamalt - see on konstruktiivne kriitika ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 20:15 
Kasutaja avatar

Tunnistan, et need udukad on esimene lahendus selle Civicu juures, mis mulle meeldib. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:06 
Eliit

Halloo ! Te olete Streetrace.org foorumis ja halate selle pärast, et kellegil on rehvist traadid väljas. 2 nädalat tagasi ma läksin rehvitöökotta murega, et üks rehv jookseb tühjaks ja seal rattad alt võttes öeldi, et sul on rehvid nii siledad et on riie ja traat ja sellepärast jooksebki õhk välja. Minge delfi Naistekasse või auto24.ee foorumitesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:14 

VW_Motorsport kirjutas:
Tunnistan, et need udukad on esimene lahendus selle Civicu juures, mis mulle meeldib. :rokib

Ja sinu kleepsutuuning ei meeldi mulle üldse ;)
Aga võiks uue moto aasade vahelesaada, siis oleks mega pano :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:15 
Kasutaja avatar

Ega igast pahast(teistele ohtlikust) asjast ei tasu ka alati muljetada ja pilti teha, kuna teada on, et sellest tekivad igasugu arutelud. Eelmine kevad mässisin ka päris mitmeid rehve raadile ära, stiilis: nädal raadil ja nv vahetan rehve :D Aga ma ei pildistand igat rehvi millega ma koju sõitsin vms, sest selge see, et siis oleks ma jubedalt peapesu saan, et teisi liikluses ohtu sean (rehvitöökojas kutsuti vormelivennaks mind kuna rehvid olid 100% siledad ja ühel olid traadid kergelt väljas).
Eriti hullusti jääb teistele asi ette siis, kui tegu "vahtralehega ja oskamatu juhiga" :D

Eks igaüks teeb nii nagu saab ja oskab, ei tasu ka kohe turja karata kõige pärast. Kõik oleme ju lollusi teinud kunagi ja nende lollustega ka kaasmaalasi ohtu seadnud :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis