Ei pistikutes asi pole, need hästi kinni mul, usu:D
+ kuradi kiire rehvitogija siis, sest mina olen akna juures umbes ühe sekundiga ning ei näe kedagi ligiduses, isegi mõnda kassi, kitse või rebast:D
Aga siiski täna(toim. eile) alarm hommikul undama ei hakanud(eriti mitte kell 8:D), loodame, et see nii jääb:D
Kuid hommik ärkas siiski huvitavalt. Kõigepealt sammus isa uksest sisse, viskas paki kätte, ütles, et sulle tuli jälle mingi pakk, nii, mina kuulsin seda juba poole trepi pealt ning olin juba lootuses, et äkki on midagi huvitavat juba lõpuks saabunud, mida ma kaua oodanud olen. Kahjuks nii polnud, pakki avades, oli sisu hoopiski talle:/
Kuid sellega asi ei piirdunud, sest umbes pool tundi hiljem, otsustati ka mainida, et pakiga tuli kaasa kaks postiteatist ning võiksin mingi aeg nad ära otsida. Vaadati siis koodid üle teatiste pealt ning oldi 5minutiga, riietatud, söödud, pestud ja autos, postkontori poole teel:p
Minu "pisi"post USA-st siis:

Lootsin küll kodus avada, kuid ei suutnud ning tegin seal samas lahti ning esimeses pakis olid nagu tellimise peale(täpselt uue liiklusseaduse ajaks) udutuled:

Teises pakis olid kaua oodatud Spoon elektrilised küljepeeglis(küll odav e-bay feik, kuid siiski mulle meeldivad):

Kodu jõudes, kõigepealt pisteti külge küljepeeglid, jamati küll juhtmestikuga(polnud pistikuid, vaid pidi lõikuma ja nuputama seal:D). Peamiselt olid peeglid sellepärast vajalikud, et oli kopp ees peale pesu paika panemisest jälle:D Nimelt on selle autol tehases peale pandud elektrilised peeglid. Kuid aastatega suudetud mõlemaist peaaegu lahti saada. Kunde poolne on läinud täielikult vahetusse manuaalse vastu ning juhi oma lihtsalt julmalt musta teibiga päästetud:D Seega olen rahul, kuna need knockoff'id istusid täpselt ideaalsel, polnud mingeid jamasid sobivusega:P
Siin siis enne(ignorege palun teipi, liimin esiklaasi liistu kinni):

Ja pärast(korralikumat üldmulje pilti proovin homme(toim.täna) päeval teha, see selline pool-suvaklõps):

Arvasin küll, et nähtavus kaob natukene, kuid ei kadunud midagi, peeglid klaasilt pea sama suured kui tehase omadel:

Edasi hakkasin udukaid paigaldama, kuid kuna selleks tuli niikuinii bamper eest ära võtta, mõtlesin, et teeks natukene paremini need halvasti tehtud stange lappimised, millest ükski enam ei hoidnud(tegin seda nimelt selleks, et tuleb küll uus stange, kuid see jääb arvatavasti talve-stangeks, kuid kindel pole veel, ajutiselt käib kah). Enne:

Ja pärast(Kahjuks stange palju halvemaid päevi näinud ning ei näinud mõtet liiga korralikuks minna):

Ning pärast pikka pusimist, sain ka udukad külge, ei istu küll täpselt nii nagu vaja, kuid taaskord see stange probleem:

Sisse lülituvad udukad ja US-parkid park tulede lülitist(kuid on võimalik ka eraldi välja lülitada) ning nii arvatavasti hakkangi sõitma. võtsin esituledest pistikud originaal park tuledelt tagant ära, kuna natukene liiga värvikirjuks läks see esiosa, koos oma tuledega, nii on täpselt paras:

Uduka nupud panin salongi ilusti üksteise kõrvale ikka:

Seega pidi tagaklaasi soojendi[mille külge tuleb talveks orgunnida ka küljepeeglite soojendused(ning ennem paigaldada küljepeeglite soojendused xD)] kolima juhi vasakule käele[kus lisaks sellele asub signa tuli ja lukk-lüliti(millega saab alarmil kõik sensorid maha keerata, juhuks, kui ema autot laenab ning mu pisi-õde tahab autosse magama jätta, et tema enda läbi-une vähkremine alarmi tööle ei paneks):

Aa, õlitasin ja silikoonõlitasin ka elektriaknad ära, nüüd liiguvad ikka palju kiiremini ja korralikumalt + võtsin ka selle topelt numbrimärgi hoidja ära ja panin numbrimärgi otse kahepoolse teibi ja silikooniga stange külge, taaskord pole kõige ilusam numbrimärk, kuid ei näe mõtet uue hankimisel, kuna plaan niikuinii varsti väiksemate märkide peale ümber kolida + vana numbrimärgi alus oli juba talvel ära sõidetud:

Pmst kell 12 päeval alustasin tööd ning lasin non-stop(jah, non-stop, sest ema oli nõus paar korda võileibu kõrvale tegema, sai ühe käega tinutatud ja teise käega söödud:D) kuni kella 12ni öösel välja:D
+ siis tuli kõik tekitatud pask veel ära koristada, mille peale kulus vähemalt 20minutit:

Ühesõnaga, udukad on lahedad, uus liiklusseadus ka ning tänud neile, kes viitsisid mu pika romaani algusest-lõpuni ära lugeda(mulle lihtsalt meeldib pikalt ja laialt kirjutada:D). Lähipäevil veel plaanis tagaluuk sirgeks saada, kindalaekasse lamp pista ning natukene veel valgustusega jebbida + uurin hetkel veel mingi teise(eelistatavalt japsi) elektriakna lüliteid autosse, sest on kopp ees kunde akent peal hoidmisega kinni panemisest(siis kui üksi sõidan):P