Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 11:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic HB '93 djelton
PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:21 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
VW_Motorsport kirjutas:
Tunnistan, et need udukad on esimene lahendus selle Civicu juures, mis mulle meeldib. :rokib

Ja sinu kleepsutuuning ei meeldi mulle üldse ;)

Rääkisin ma üldse midagi oma autost?? :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:27 

Giorgi, see pole konstruktiivne kriitika, kui inimene mitmendat korda peaaegu sama asja mainib ning ei viitsi teemat korralikult lugeda:P

Nrgchris, mootor tuleb, kus ta pääseb, oli korraks plaan, et läheks ajutiselt 92kW peale, kuid teadsin, et hakkan kuu-kahe pärast kahetsema, et natukene kauem ei oodanud, seega hetkel ongi pea plaan enamus põhiasju korda saada(rehvid, sillad jne.) ning siis läheb enamus rahast raha mootori fondi, loomulikult teen veel ikkagi samal ajal pisikesi muid asju ka, et kohati igavust peletada(enamus LED'e on tehtud, kuna on sitt ilm või pole muffigi teha ja arvutis istuda ei viitsi) ning need head lihtsad asjad, mida ma teha oskan, sest mingisugune elektroonika jagamine mu peas on olemas:D + Pärast mootorit, oleks plaan timmi ajada, paar iluvidinat veel sebbida/teha ning värvi alla ja ongi bueno:P

Moose, võib-olla tõesti ei tasu, kuid tahan siiski ka neid teemasid endale logina hoida ning ei postitanud neid probleeme selle mõttega, et kõik saaks näha, kui persses mu auto on ning kui kõva reisser ma olen, et nendega veel sõita julgen:P Postitatud olid rohkem probleemi lahkamiseks, äkki keegi teab, mis firma omad on korralikumad ja muid elutarkusi sama teema alalt:p

Näiteks homme, lähen ma linna juppe ja variante uurima jalgrattaga, kuna ei taha autot ja rehve rohkem hoorata, suht jama oleks, kui poole sõidu pealt lendaks veel velje pealt ka maha, keeraks velje persse ning kindlasti midagi muud ka:D Seega ei liigu see auto hetkel minu maja eest ennem, kui juba remonti:D

Kevin, Nrgchris mõtles selle all seda, et see, et sõna "esimene" oli alla joonitud, oli suures osas mõnitava alatooniga, vähemalt minu jaoks, kuid ennem seda, kui sa viimast korda vastu kirjutasid, ei plaaninud ma seda eriti välja märkida...

E: aa, täna sai tagaluuki ka kunagisest tagaotsa matsust(maja ees sõideti tagant sisse kohapeal seisvale autole:D) kohandatud natukene, tagaluuk nimelt sissepoole, tund aega vähemalt jamasin, et väljapoole saada:D Parem pool juba tasa ülejäänud kerega, vasak pool vajab veel timmimist:P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:40 
Kasutaja avatar

Endale logina oleks mõistlik siiski isiklikult arvutis või mõnes kohas hoida kus teised seda ei näe. See on ikkagi avalik foorum ja foorumisse tehakse ikkagi teema selleks, et teistele oma autot näidata. Ma pole kunagi aru saand sellest, et avalikus foorumis logi pidada.. krt selleks on enda märkmik või misiganes mitte foorum :D

Kui sa ei mõelnud neid probleeme siia postitada selleks, et kõik näha saaks, siis oled vale koha valinud kuhu postitada, sest sr.org kui vist eesti kõige suurem autofoorum, on küll viimane koht kus tagasihoidlikku logi pidada autost ja loota, et keegi seda ei kiida/kritiseeri. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:43 

Las kritiseerigu, konstruktiivne kriitika ning abi on alati oodatud, mitte enda arvamuse peale surumine vms.
Hetkel ei saa ma üldse aru milles probleem on:D Ütlesin, et katki, teen koha korda, vahepeal autoga ei sõida ning siis hakatakse mingit kräppi ajama, et teen mingit LED jama ning autole ei keskendu üldse, nagu WTF:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:46 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
..., sest sr.org kui vist eesti kõige suurem autofoorum, on küll viimane koht kus tagasihoidlikku logi pidada autost ja loota, et keegi seda ei kiida/kritiseeri. :D

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:47 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Halloo ! Te olete Streetrace.org foorumis ja halate selle pärast, et kellegil on rehvist traadid väljas. 2 nädalat tagasi ma läksin rehvitöökotta murega, et üks rehv jookseb tühjaks ja seal rattad alt võttes öeldi, et sul on rehvid nii siledad et on riie ja traat ja sellepärast jooksebki õhk välja. Minge delfi Naistekasse või auto24.ee foorumitesse.

Iff, kuidas sa oskad alati õigel ajal , õiget asja öelda. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 21:50 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Endale logina oleks mõistlik siiski isiklikult arvutis või mõnes kohas hoida kus teised seda ei näe. See on ikkagi avalik foorum ja foorumisse tehakse ikkagi teema selleks, et teistele oma autot näidata. Ma pole kunagi aru saand sellest, et avalikus foorumis logi pidada.. krt selleks on enda märkmik või misiganes mitte foorum :D

Ma isiklikult arvan, et sa oled siis veidi valesti aru saanud. Selliseid inimesi on väga-väga palju. Kaasa arvatud ka näiteks mina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 22:11 
Kasutaja avatar

Milleks on autoomanikele foorum tehtud? Oma autost logi pidamiseks või selleks, et oma autot teistele näidata, suhtelda ja üksteisele ideid anda?

Ja sina, Kevin, oled küll kõige targem rääkima sellekohapealt. Ise rääkisid ühes teises foorumis, et tegid oma autoteema selleks, et teised näeksid ka millega sa sõidad ja see pole mingi suvaline ront golf linnapeale tekkinud, vaid just sinu oma. See ei kõla küll mitte nagu logi tegemisena vaid ikka sellena, et tahad tähelepanu.
Saan aru, ma tahan ka tähelepanu, mulle meeldib kui mu autot kiidetakse või niisama uudistatakse, aga see on loogiline, et kiitmisega paralleelselt tuleb ka kriitikat, õnneks ma olen õppinud kriitikast üle olema :D

Ühesõnaga kui tahad logi pidada, kasuta excelit või midagi, mitte foorumit kus kõik seda näevad ja kommenteerida saavad. (Just siis kui kriitikat kardad. Kui teiste arvamus ei huvita siis võid ajalehte ka oma autost logi kirjutada.)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 22:19 
Kasutaja avatar

Paljudel on see 2 in 1.
Tuli meelde just ühe mehe vento teema. Kirjutas alati oma läbisõidud asjad alati juurde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 22:50 
Kasutaja avatar

Jah aga tema ei läinud kriitika peale leili ka.. mitte, et kellelgi eriti kriitikat oleks olnudki tolle vento kohta.
Ühesõnaga see on hale argument kriitika "vältimiseks", et autoteema on vaid logi jaoks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 22:57 

Pole kordagi öelnud "ainult". Aga sorry sisi, kas pean siis teine kord kellegi halvakspanu peale ütlema ainult "jah, aitäh, sul on 100% õigus, mu auto on puhas saast ja ei kõlba kodututelegi"?

Loomulikult on konstruktiivsel kriitikal õigus siin teemas olla ning minul on sama suur õigus sellele kriitikale midagi vastu kirjutada.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 23:02 
Kasutaja avatar

Mitte sa ei pea nõustuma kohe, aga teist sõimama ka pole mõtet hakata nagu ennist juhtus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 23:27 

Miks peab midagi vastu ütlema? Kui ma ütlen, et minu arvates on see kole auto, siis mida sul tegelt vastu öelda on? Seda, et sinu meelest see auto ei ole kole, sellest saab igaüks aru, muidu sa vast sellega ei sõidaks? Mis muud vastu öelda oleks?
Minu meelest ei maksa halvakspanu peale justnimelt reageerida kui see just väga ülekohtune pole, valab aint õli tulle ja näitab tegelikult ka lihtsalt autoomaniku ebakindlust :)

Ja Iff, see foorum siin ongi nagu meeste buduaar (koos paari siia ära eksinud naisega) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2011 23:46 

Ennist olin natukene ärritatud mitte kriitika pärast, vaid selle pärast, et inimene levitab laimu. Jutuga, et tegelen eelisjärjekorras LED'idega ning, et muu pole oluline, kui just eelnevalt olen pikalt rääkinud, et esmajärjekorras on vaja sillad korda teha, mitte midagi muud-.-

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 00:56 

ega see härra corsairx ei õpi ka, kui ta teab et talle see teema ei meeldi no ikka ja jälle ta kirjutab siia kui mõttetu teema see on.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis