Giorgi, see pole konstruktiivne kriitika, kui inimene mitmendat korda peaaegu sama asja mainib ning ei viitsi teemat korralikult lugeda:P
Nrgchris, mootor tuleb, kus ta pääseb, oli korraks plaan, et läheks ajutiselt 92kW peale, kuid teadsin, et hakkan kuu-kahe pärast kahetsema, et natukene kauem ei oodanud, seega hetkel ongi pea plaan enamus põhiasju korda saada(rehvid, sillad jne.) ning siis läheb enamus rahast raha mootori fondi, loomulikult teen veel ikkagi samal ajal pisikesi muid asju ka, et kohati igavust peletada(enamus LED'e on tehtud, kuna on sitt ilm või pole muffigi teha ja arvutis istuda ei viitsi) ning need head lihtsad asjad, mida ma teha oskan, sest mingisugune elektroonika jagamine mu peas on olemas:D + Pärast mootorit, oleks plaan timmi ajada, paar iluvidinat veel sebbida/teha ning värvi alla ja ongi bueno:P
Moose, võib-olla tõesti ei tasu, kuid tahan siiski ka neid teemasid endale logina hoida ning ei postitanud neid probleeme selle mõttega, et kõik saaks näha, kui persses mu auto on ning kui kõva reisser ma olen, et nendega veel sõita julgen:P Postitatud olid rohkem probleemi lahkamiseks, äkki keegi teab, mis firma omad on korralikumad ja muid elutarkusi sama teema alalt:p
Näiteks homme, lähen ma linna juppe ja variante uurima jalgrattaga, kuna ei taha autot ja rehve rohkem hoorata, suht jama oleks, kui poole sõidu pealt lendaks veel velje pealt ka maha, keeraks velje persse ning kindlasti midagi muud ka:D Seega ei liigu see auto hetkel minu maja eest ennem, kui juba remonti:D
Kevin, Nrgchris mõtles selle all seda, et see, et sõna "esimene" oli alla joonitud, oli suures osas mõnitava alatooniga, vähemalt minu jaoks, kuid ennem seda, kui sa viimast korda vastu kirjutasid, ei plaaninud ma seda eriti välja märkida...
E: aa, täna sai tagaluuki ka kunagisest tagaotsa matsust(maja ees sõideti tagant sisse kohapeal seisvale autole:D) kohandatud natukene, tagaluuk nimelt sissepoole, tund aega vähemalt jamasin, et väljapoole saada:D Parem pool juba tasa ülejäänud kerega, vasak pool vajab veel timmimist:P
_________________ Accord CB7 - 2.2l 110kw (Daily Drive) Civic EG6 - 1.6l 118kw (Sunday Drive)
Fb.com/WROMD Fb.com/EltonLauringMusic
|