ASi on selles, et kui 4 aastat on terve olnud ning ESINDUSES, ametlikus ESINDUSES peale sarniirivahetust just see sama poolt roolilatist tilgub, kus sarniir vahetati, siis vaevalt ta ise katki läheb. On nii?

Teiseks, esindus peab andma garantii enda tehtud töö eest, sest see pole mingi nurgatagune garaaž, nemad peavad tagama kvaliteedi, või olen mina millestki valesti aru saanud. Ja saab ära lõhkuda roolilati sarniirivahetades. See kuidas nad roostes asjad lahti saavad, ei ole minu probleem, lõhkuda autot sellepärast ei tohiks, andku enne teada, et on olemas selline risk, kas hakkame tegema? Mitte nii, et lõhutakse ära, vastutust ei võta ja kõik peavad rahul olema. Sellepärast tehaksegi selliseid töid esinduses, sest nemad peavad andma garantii. Ühes teises autoteeninduses öeldi mulle ühe osa kohta kohe ära, et see on roostes ja me ei taha võtta riski, minge esindusse. Jah, seda on mul küll raske tõestada, et ta enne ei tilkunud juba, sest garantii saavad nad anda vist tõesti ainult nendele juppidele, mille nad ise alla kruvivad, aga mõte jääb samaks. Esindus peab olema korrektne ning tegema enda tööd ka vastavalt tunnitasule (569 krooni) . Kogu muusika.