Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 19:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Et vältida asjatute postituste mahtu ning, et sinu tehtud teema saaks kõige kiiremini pädevaid vastuseid, peab teema pealkiri sisaldama järnevaid detaile:
1. Auto mark ja mudel.
2. Väljalaskeaasta
3. Mootori tüüp (tähis oleks eriti sobiv)
4. Võimalikult täpne ning lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem kerega jne)

NÄIDE: BMW735 1996, 3.5L, M62B35, tühikäik jamab!

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Streetrace.org Team

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Silvia pöörded
PostitusPostitatud: 04.07.2011 13:13 
Kasutaja avatar

ASi on selles, et kui 4 aastat on terve olnud ning ESINDUSES, ametlikus ESINDUSES peale sarniirivahetust just see sama poolt roolilatist tilgub, kus sarniir vahetati, siis vaevalt ta ise katki läheb. On nii? :) Teiseks, esindus peab andma garantii enda tehtud töö eest, sest see pole mingi nurgatagune garaaž, nemad peavad tagama kvaliteedi, või olen mina millestki valesti aru saanud. Ja saab ära lõhkuda roolilati sarniirivahetades. See kuidas nad roostes asjad lahti saavad, ei ole minu probleem, lõhkuda autot sellepärast ei tohiks, andku enne teada, et on olemas selline risk, kas hakkame tegema? Mitte nii, et lõhutakse ära, vastutust ei võta ja kõik peavad rahul olema. Sellepärast tehaksegi selliseid töid esinduses, sest nemad peavad andma garantii. Ühes teises autoteeninduses öeldi mulle ühe osa kohta kohe ära, et see on roostes ja me ei taha võtta riski, minge esindusse. Jah, seda on mul küll raske tõestada, et ta enne ei tilkunud juba, sest garantii saavad nad anda vist tõesti ainult nendele juppidele, mille nad ise alla kruvivad, aga mõte jääb samaks. Esindus peab olema korrektne ning tegema enda tööd ka vastavalt tunnitasule (569 krooni) . Kogu muusika.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 13:14 
Kasutaja avatar

Õnneks on teine roolilatt olemas, aga see ei muuda fakti, et esimene esinduse poolt kahjustada sai. Väga halb, loodame, et Fakto auto on ESINDUSE nime rohkem väärt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 13:15 
Kasutaja avatar

Või julgeb keegi väita, et esindus ei vastuta enda tehtud töö eest? Et esindus ei pea andma garantiid enda töö kvaliteedile?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 14:29 

Mina ütles sulle vaid seda, et mine mis tahes jutuga sinna aga raha sa selle roolilati eest ei saa.
VA juhul kui sa just võsapetsiga sinna ei lähe. Ainult niimoodi saaksid sa raha tagasi roolilati eest :)

Neil on ju imelihtne õelda, et see tilkus juba ennem ja katsu sa vastupidist tõestada. Lähtume reaalsusest ja teiste inimeste kogemustest.

Minu arvamus on ja jääb, et roolilatt ei läinud esinduses katki.
Rooliotsa lahti võtmisega ei mõjuta mitte kuidagi seda, et see tilkuma sul hakkas. Samahästi oleks võinud järgmise 1 km peal sul tilkuma seega hakata kui esinduses ei oleks hakanud nt. Oletame, et mõne tihendi vahelt "JÄRSKU" hakkas kuidagi õli välja tulema kui roolivarrast liigutati.

Soovin sulle vaid kõige paremat ja see pole ju veel maailmalõpp. :rokib Päikest ;)

Edit: See asi ka veel, et nemad annavad garantii ENDA TEHTUD TÖÖLE. Ehk kui sul sarniir peaks lahti tulema või mis iganes juhtuma siis nemad maksavad sellega seonduvad kahjud kinni. Muud mitte midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 16:07 
Kasutaja avatar

Arvasingi seda, aga minule jääb minu arvamus, et 4 aastat on roolilatt pidanud ja pidas ka siis kui auto esindusse sõitis, aga kui sealt tagasi tuli, siis kiskus auto natuke paremale ning roolilatist tilkus õli läbi, vaevalt, et auto ise kiskuma paremale hakkab, isegi kui roolilatt kahjustatud ei ole, siis tasakaalustada võiks ikkagi jooksu peale sarniiri vahetamist , või mis? Aga olen nõus, loeb see mis on paberil ja mustvalgelt tõestatud, aga egas midagi, vahetan ise roolilati ära ja lähen tasakaalustama sellisesse kohta, kus töötund on 180 krooni, mitte 569 ja kus ma veel seni rahule olen jäänud. Aga igaljuhul tänan diskussiooni eest :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 16:40 
Kasutaja avatar

Keegi ei tõesta,et SINA ei sõitnud nt esirattaga täiega äärekivisse, mille tagajärjel see roolilatti vigastas. Sama asi on sillastendiga, kui sa mingi pool aastat hiljem lähed kaebama,et sööb rehvi, siis tõesta, et sa ise ei ole kuskilt august või äärekivist laksu saanud rattale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 16:52 
Kasutaja avatar

3 nädalat on see aeg, mitte pool aastat muidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 16:54 
Kasutaja avatar

Okei, saime aru, et siin ei ole roolilati ja esindusega mingit juriidilist seost, jätame selle teema nüüd, algne teema oli hoopis teine, probleemi kirjeldus hea, aga mis võiks lahendus olla? Mootoriväljavahetamine ei ole lahendus, kuidas lahendada konkreetselt selle mootoriga seda probleemi? Uued jagaja tihendid panna juhtmetele?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 17:26 
Kasutaja avatar

Veidike veel OT-d. Eks esindusest küsida võid ikka. Mul oli kuskil 10a tagasi, kus Helkama Auto (tolleaegne Mitsubishi esindaja) mul just 2 päeva tagasi üleni värvitud auto stange ära kriipis. Kui kutt nurga taha sai, siis oli kuulda kuidas pähe anti. Kohapeal ei märganud midagi, hiljem jõudes inimese juurde kes oli värvimist korraldanud sain peapesu, et juba oled jõudnud ära lõhkuda. Kuna peal olid punased kriimud, siis mõtlesin kohe, et ühtegi auku/äärekivisse pole võimalik sõita (sealt Helkamast otse läksingi). Algul tagasi minnes sain ka esimese hooga kohe sõimata, et unusta ära. Kästi tagasi tulla, kui mingi kõvem boss kohal on. Noh järgmine päev oli härra kohal, jäi jutt, et ajame sisse. Ei jõudnud veel tõstuki vahele ajadagi autot kui juba palus tagasi ajada ja tunnistasid, et jah meie tõstuki käpp samal kõrgusel. Maksti 500 krooni lõpuks.
Samas sul on tehniline rike ja seal on tõesti lihtsam nii vana auto kaela veeretada. Et see lihtsalt oligi sul nii läbi, et vähe suurem asendimuutus andis kohe tunda. Samas vaata mis räägitakse. Tuttuut nad sulle vaevalt osta tahavad muidugi. Nissanite remondiks vist peaks olema ka selline alternatiivne koht nagu Route66, mis vist ka Nissanitega tegeles. Nii vana auto puhul muidugi on kõigil tänasesk arvatavasti vähe kogemusi. Need kes mäletasid ei pruugi enam isegi tööl olla sõltumata firmast.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 19:36 
Kasutaja avatar

Õnneks vana auto saab ise ära parandatud enamjaolt, aga lihtsal vahel pole seda aega ja vahel pole õigeid tööriisu ja nii tulebki käia esinduses aegajalt, aga kui esinduse kvaliteedis juba kahtlema hakkan, siis hakkavad variandid otsa saama, noh peame ju esindusest ka aru saama, isegi kui nad lõhkusid kogemata ära, kes see ikka tunnistab, nemad on ju firma ning nemad ajaksid asja juriidiliselt ning juriidiliselt on nende võit, ehk siis pole mõtet kisa teha, lihtalt rääkida kogemusest, eks igaüks teeb ise järeldused. Uue roolilati panen ise alla. 4 tundi mehhaanilist tööd, aga midagi rasket pole. Vanal autol kõik lihtne ja loogikast kaugel, ehk lihtne parandada, aga võtab aega kui ise teha :) ja pigem jääb tõesti aegajalt suruõhu tööriistade taha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 19:57 

Olen elus näinud palju sarniiri ja rooliotsa vahetusi ja ühegagi pole juhtunud et roolilatt lekima hakkaks.
Ja ka antud auto sillaehitus on mul pealuu sees.
Ainuke võimalus kuidas seda latti on võimalik lõhkuda on selline.
Kui eemaldada üks kõik kumb sisemine rooliots ja siis rooliga keerates on võimalik latt niiöelda surnud punktist üle keerata.
Siis võib tihendi lõhkuda küll.

Ma arvan et isegi Võsa-Pets ei tooks sellest juhtumist korras latti välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 20:07 
Kasutaja avatar

:D:D haha..okey okey :D aga võsapetsi nali oli Goodone ! :D NOo egas siis midagi.Aga oled nõus citikas, et sellel autol suhteliselt lihtne see ehitus altpoolt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 21:11 

Golf 2 on lihtsam kuna seal esimene stabikas puudub :kill
Aga muidu nagu õppikust see sild :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 21:58 

Küsiksin seda, et kas sul oli sillastend raha sees?
See on normaalne, et paremale kisub kui sillastendi ei tehtud või tehti kiiruga. Kui see oli raha sees siis sul on õigus tagasi minna ja ajavad sul kokkujooksu paika.

Lihtsalt roolilati vahetusega vist kokkujooks paigast ei lähe? Ma ei mäleta ka 100% seda süsteemi kui näeksin siis ütleksin.
Aga vist lati vahetusega läheks sul jooks jälle paigast ära, nii et poleks vist mõtet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2011 22:12 
Kasutaja avatar

JUSTer kirjutas:
Küsiksin seda, et kas sul oli sillastend raha sees?
See on normaalne, et paremale kisub kui sillastendi ei tehtud või tehti kiiruga. Kui see oli raha sees siis sul on õigus tagasi minna ja ajavad sul kokkujooksu paika.

Lihtsalt roolilati vahetusega vist kokkujooks paigast ei lähe? Ma ei mäleta ka 100% seda süsteemi kui näeksin siis ütleksin.
Aga vist lati vahetusega läheks sul jooks jälle paigast ära, nii et poleks vist mõtet.

IGA LATI VAHETUSEGA TULEB TEHA SILLASTEND!!!!!!!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis