enrico- kirjutas:
Mul tekkis uue seadusega väike küsimus... Nimelt ostsin ma endale hiljuti avariilise auto, ning taastan seda, kuid kas nüüd uue seaduse järgi pean ma sellega ka kontrollis käima enne kui tohin teedel sõitma hakata?
Oleks nagu midagi sellist kuulnud, et nüüd peavad avarii järgselt taastatud autod läbima täiendava tehno kontrolli
Lugesin lehtede viisi postitusi ja seadusi, kuid oma küsimusele vastust kahjuks ei leidnud...
Lisaks jahuvad mul sõbrad mingist alkoholi tarbimise muudatusest, et nüüd võib olla joove kuni 0,1 (promilli või mlg liitri kohta). Mis sellest arvata? (Täpsustaks keegi seda punkti mulle)
See oli minu arust nii, et kindlustuse poolt maha kantud autot arvele ei saa. Ehk siis kuskilt avariiliste autode oksjonilt autode ostmine muutub mõttetuks, kui plaan uuesti liiklusse naasta. Kus see punkt täpselt oli ei mäleta, aga 2010 talvel sellest nagu juttu oli jah, või kuskilt nägin. Kui lihtsalt avariilise auto ostad ei tea seda ju suure tõenäosusega keegi või vähemalt ei huvita see kedagi.
Helkurvestiga oli ju vist see teema, et hädapeatumisel väljudes peab seljas olema. Mis täpsemalt aga hädapeatumine on, polnud vist kuskil defineeritud. Seega pissipeatusel (kui me seda sarnase tähendusega "häda" ei arvesta) ei pea olema vesti. Ehk juriidilise vaidluse koht.