Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 12:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 30.12.2008 22:44 

Vaadake kukekeste palgaandmeid.http://www.politsei.ee/files/dokumendid ... e_Jupo.pdf Kui eelmisel aastal teenis mind hiljuti koininud juhtivkonstaabel kukeke 100 000 lisatasude näol, siis mis see teie arvates on? Olen 100% veendunud, et mingi % kirjutatud trahvidest.Ja usun, et nüüd, kus lisatasud tõusevad seoses trahvide suurenemisega kukekestel, kirjutatakse erilise mõnuga neid tsekke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 00:49 
Kasutaja avatar

Jah las mõõdavad siis oma fööniga kui tahavad, selle näidu segamiseks on üks hea abivahend. Mulle kiirus meeldib, aga selleks tuleb valida õige aeg ja koht. Ja vaevalt see trahvisummasuurendamine oluliselt kedagi kihutamisest ja muust jamast hoiab.
Ja kui kiiruse eest ei saa trahvi teha siis küll põhjuse leiavad. Politseil vaja ka ju lõppude lõpuks kuskilt raha et omale autosid ja muud varustust osta.
Ise olen siiamaani hulgim trahve maksnud ja kui vaja tuleb veel maksta. Midagi pole teha elu on lihtsalt selline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 00:53 

aga kes siin kurat võtaks neid poste kustutab?- ju riivas kedagi, aga vahet ei ole tegelikult. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 01:50 
Kasutaja avatar

andres86 kirjutas:
aga kes siin kurat võtaks neid poste kustutab?- ju riivas kedagi, aga vahet ei ole tegelikult. 8)

CT 1
CT 2
CT 3

Vahet pole, maksuamet anyway :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 04:11 

Jõuludeaeg olevat olnud politseil kõrgendatud tähelepanu all. Ma sõitsin 26dal, Tallinnast Pärnu, sealt kohe edasi altpoolt Võrtsu Valka, ja edasi Tartusse. Öösel sõitsin veel tagasi Valka ja ma ei näinud mitte ühtegi politsei ega ka eravärvides olevat sõidukit. Kui ma täna tagasi tulin Valgast Tartu ja Tartust Tallinnasse, nägin ma viit operaiivautot lisaks tuli üks eelmise gen skoda vilkuritega vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 11:19 
Kasutaja avatar

Ma pole öelnud et 3 korda rohkem neid saadaksin kiirust mõõtma ja roolijoodikuid püüdma.
Pigem olen öelnud, et politseinike on vähe meil.
tõepoolest, narko ja kriminaal politseinikud on meil teised tegelased, kui liikluspolitsei.
paraku igale küla teele pole võimalik politseil jõuda.
Mina toetan endiselt praegust politsei majandust, nagu ütlesin kui kuskilt eelarve puudujääk võtta siis ikka rikkujate taskust, see oli hea valik, kuna oli teada meie suur kiiruseületajate hulk.
Isegi, kui see oleks ainult eelarve pärast, mida mina ei usu on rikkujate niksimine väga õige teguviis, eestis ju enne seda liiklusjärelvalve praktiliselt puudus.
politsei ei saa tulla iga pisiasjaga tegelemae toime panankse tuhandeid väiksemaid ja suuremaid kuritegusid.
Kõige lõpuks veel, kui see trahv nii väga pinda käib, siis ära riku liikluseeskirju, on kohe nii in et peab rikkuma liikluseeskirju või? Väga väärastunud mõttelaad minu arvates.
Mina ostaks politseile veel superbe ja muud säärast, samuti ostaks neile eraautodeks passat v6-d, Mitsubishi Evo 9-d, veel mõni bmw 330xi, ehk ka mõni subaru veel.
samuti ostaks skoda octavia rs-e ja korraldaks neile suured autojuhtimis koolitused, autokoolituste vältel laseks samuti õpetada operatiivtööd, kahtlusaluse või rikkuja jälitusel.
Samuti kehtestaks politseile tööaja sisse trenni tegemise teatud tunnid nädalas ja ka selle kontrollija.
Aga kahjuks raha pole selleks kõigeks eriti:(
Kusjuures ilgema rikkurina ma vist isegi toetaks eesti politseid, neile varustust ostes ja selle pidamisel aidates:)
Tuletõrjet toetaks kah.

Viimati muutis part1, 31.12.2008 11:24, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 11:25 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Vähe???
Ükskõik mis päeval ma mac-ist läbi ei sõidaks on seal üks patrull minu ees või taga. Eile oli kaks mu järgi ja üks minu ees.
Samamoodi nägin eile 30 min jooksul 13 sinivalget

Juhus ja see ainult see üks koht, tallinnas vist kah? Aga vaata ülejäänud tallinnat, harjumaad ja eestit.
Tegelikult vanasti oli politseipatrulle rohkem, eelkõige just maakohtades, nüüd peavad maakohtade lähedal olevad linnad maakohti valvama ja patrulli saatma kuskile 30km kaugusele teinekord, samas linnavalve kannatab seejärel, linnas tuleb väljakutse, aga politseipatrull on kuskil 30km kaugusel, kui mitte 40 ja siis tuleb tükk aega sealt, pluss veel suuremad sõidukulud.
Eks ta odavam tuleb lõppkokkuvõttes, aga mitte nii hullusti ja turvalisus kannatab ikka tublisti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 11:47 
Kasutaja avatar

BMW730 kirjutas:
Vaadake kukekeste palgaandmeid.http://www.politsei.ee/files/dokumendid ... e_Jupo.pdf Kui eelmisel aastal teenis mind hiljuti koininud juhtivkonstaabel kukeke 100 000 lisatasude näol, siis mis see teie arvates on? Olen 100% veendunud, et mingi % kirjutatud trahvidest.Ja usun, et nüüd, kus lisatasud tõusevad seoses trahvide suurenemisega kukekestel, kirjutatakse erilise mõnuga neid tsekke.

Tutvu riigiasutuste palgastruktuuriga. Lõviosa neist lisatasudest moodustavad kõiksugu standardsed lisatasud nagu kõrghariduse omamise eest, mingi välijuhikategooria omamise eest, kõrgematel ametikohtadel riigisaladuste käsitlemise eest vms. Preemiad on sellest vast mingi 10-20%.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 11:48 
Kasutaja avatar

ulme...
tegelikult on mõne inimese jutus tõetera sees küll...liikluspolitsei tõenäoliselt 7 päeva nädalas igas eesti nurgas väljas ei passi.. nende tööaeg siis nädala kriitilisemasse poolde...tavaline patrull võiks föönitamise asemel tegeleda küll rohkem patrullimisega...samas reageerivad nad ka koheselt liiklusrikkumistele.....miks nad sündmustkohtadele kohale ei jõua seda ma ei tea...vahest siis nende valvekeskustel on prioriteetsus väljakutsetele kuidagi nii paika pandud...ma usun , et need , kes midagi rohkem süsteemist teavad need oskavad ka rohkem põhjendada...tuleks mingi õppepäev organiseerida eesti politsei esindajate näol...
väike palve inimestele, kellel midagi autodest rotti pandud...äkki panete siia kirja ka see koht ja kellaaeg , päev kui masinates sees käidi .....ma millegi pärast ei usu , et seda päise päeva aeg tehti...ja ma ei usu ka , et öösel tavaline patrull kusagil inimtühjal teel föönitab...
aga see on juba naljakas lugeda , kui mõni inimene selle peale ka juba erutub et politsei söömas käib burgeri putkas...kas sa ise sellisel kella ajal käid seal ainult mente loendamas või...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 12:23 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
ja ma ei usu ka , et öösel tavaline patrull kusagil inimtühjal teel föönitab...

Föönitavad ja kuidas veel.
24 dets vs 25 dets öösel kell pool 3 passisid nad peterburi teel statoili juures keset teed ja föön käes. Olin ainuke auto keda ma sellel teel üldse liikumas nägin tol hetkel... Ju siis polnud targemat teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 12:44 
Kasutaja avatar

Gsen2 kirjutas:
Tsiteeri:
ja ma ei usu ka , et öösel tavaline patrull kusagil inimtühjal teel föönitab...

Föönitavad ja kuidas veel.
24 dets vs 25 dets öösel kell pool 3 passisid nad peterburi teel statoili juures keset teed ja föön käes. Olin ainuke auto keda ma sellel teel üldse liikumas nägin tol hetkel... Ju siis polnud targemat teha.

Tõsi ta on, et kui väljakutset ei ole, ei saa nad ka lõputult ringi patrullida, see maksab ju kõvasi ja kassib väga ära.
Eks ka öösel ole kihutajaid ja purjusjuhte ju eriti veel.
öösel juhtub päris tihti õnnetusi kimavate autosdega ja on peolt koju tulevaid inimesi, samuti hilisemalt töölt või siis varasemale tööle minejad, autojuhid näiteks.
nii jala kui autoga on selliseid inimesi ka öösel.
Loomulikult igaüks tahab, et politsei kohe tema juurde lendaks ja vargaid püüdma lendaks samas jälle, aga see asi ei ole nii lihtne.
Politsei ei ole ainult ühe või kahe inimese jaoks ja nende ressursid on piiratud, neil on prioriteedid, autovargaid reeglina nagunii enam värsketelt jälgedelt ei taba.
Nagu ütlesin on politseinike vähe ja nad võivad ei tea kus olla.
Tallinnas on minu teada üsna sage nähtus see, et helistad politseisse mingi väiksema asja pärast ja lihtsalt ei ole patrulli, kes saaks tulla, kuna tähtsamad asjad on ees, roolijoodikud, kurjategijad värsketel jälgedel, kellegi jälitamine autoga jne.
Kõige raskem on veel uurijaid öisel ajal kohale saada, neid ju õige vähe ja neist vist enamus öösel magab kah.Või magavad kõik uurijad öösel, ma ei tea?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 13:03 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Kõige raskem on veel uurijaid öisel ajal kohale saada, neid ju õige vähe ja neist vist enamus öösel magab kah.Või magavad kõik uurijad öösel, ma ei tea?

Uurijad on üldiselt 8-17 töörežiimil jah. Aga miks Sul peaks üldse olema keset ööd uurijat kohale saada? Kuriteo toimepaneku puhul käivad kohapeal sündmuskohta vormistamas "oper" (krim. osakonna operatiivgrupp) ja kriminalistid/eksperdid. Uurija tegeleb pärast kontoris sisulise ja paberitööga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 13:50 
Kasutaja avatar

tfr kirjutas:
part1 kirjutas:

Uurijad on üldiselt 8-17 töörežiimil jah. Aga miks Sul peaks üldse olema keset ööd uurijat kohale saada? Kuriteo toimepaneku puhul käivad kohapeal sündmuskohta vormistamas "oper" (krim. osakonna operatiivgrupp) ja kriminalistid/eksperdid. Uurija tegeleb pärast kontoris sisulise ja paberitööga.

Ma ei tea, kuidas suurlinnades on täpselt, aga näiteks väikelinnas tuleb miskised uurijad või igatahes need vennad kes kohale tulevad ja sündmuspaiga üle vaatavad, need vennad magavad öösel ja aetakse üles, kui kuskile sisse murtakse, mitte küll alati, aga nii juhtub jah.
Lisaks uurijad ei ole need, kes aint kontoris istuvad, just nemad hakkavadki selle juhtumiga tegelema ja käima seal kus vaja ja inimesi samuti küsitlema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 13:59 

part1 kirjutas:
tfr kirjutas:
part1 kirjutas:

Ma ei tea, kuidas suurlinnades on täpselt, aga näiteks väikelinnas tuleb miskised uurijad või igatahes need vennad kes kohale tulevad ja sündmuspaiga üle vaatavad, need vennad magavad öösel ja aetakse üles, kui kuskile sisse murtakse, mitte küll alati, aga nii juhtub jah.
Lisaks uurijad ei ole need, kes aint kontoris istuvad, just nemad hakkavadki selle juhtumiga tegelema ja käima seal kus vaja ja inimesi samuti küsitlema.

Öösel tuleb ikka välja vast valveuurija ja hiljem ikka tegelevad teised edasi selle juhtumiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2008 14:36 
Kasutaja avatar

Tean väikelinnas konkreetset juhtumit, kus murti poodi sisse ja siis tuli miskit asjapulka tükk aega oodata, ta aeti üles jõi kohvi, võibolla ka sõi ja tuli seejärel kohale.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis