Gsen2 kirjutas:
Tsiteeri:
ja ma ei usu ka , et öösel tavaline patrull kusagil inimtühjal teel föönitab...
Föönitavad ja kuidas veel.
24 dets vs 25 dets öösel kell pool 3 passisid nad peterburi teel statoili juures keset teed ja föön käes. Olin ainuke auto keda ma sellel teel üldse liikumas nägin tol hetkel... Ju siis polnud targemat teha.
Tõsi ta on, et kui väljakutset ei ole, ei saa nad ka lõputult ringi patrullida, see maksab ju kõvasi ja kassib väga ära.
Eks ka öösel ole kihutajaid ja purjusjuhte ju eriti veel.
öösel juhtub päris tihti õnnetusi kimavate autosdega ja on peolt koju tulevaid inimesi, samuti hilisemalt töölt või siis varasemale tööle minejad, autojuhid näiteks.
nii jala kui autoga on selliseid inimesi ka öösel.
Loomulikult igaüks tahab, et politsei kohe tema juurde lendaks ja vargaid püüdma lendaks samas jälle, aga see asi ei ole nii lihtne.
Politsei ei ole ainult ühe või kahe inimese jaoks ja nende ressursid on piiratud, neil on prioriteedid, autovargaid reeglina nagunii enam värsketelt jälgedelt ei taba.
Nagu ütlesin on politseinike vähe ja nad võivad ei tea kus olla.
Tallinnas on minu teada üsna sage nähtus see, et helistad politseisse mingi väiksema asja pärast ja lihtsalt ei ole patrulli, kes saaks tulla, kuna tähtsamad asjad on ees, roolijoodikud, kurjategijad värsketel jälgedel, kellegi jälitamine autoga jne.
Kõige raskem on veel uurijaid öisel ajal kohale saada, neid ju õige vähe ja neist vist enamus öösel magab kah.Või magavad kõik uurijad öösel, ma ei tea?