Sai ka mõni nädal tagasi elus esimest korda hääletajaid peale korjatud. Ütlen kohe ette ära, et minu läx hästi. Väga toredad piigad olid ja meeldiv seltskond 30eks kilomeetriks (uskuge mind kell 05 hommikul on see väga oluline).
Aga tüdrukute case oli pehmel öeldes kass. Elasid nad Kilingi-Nõmmes. Pärnu linnapiiris vaatan et 2 tikk-kontsadel meeldivat preilit ukerdavad teetööde ala peal, peatusin kinni, hyppasid kohe rõõmsalt autosse et õnnega ikka koos jne et kuhu suundun. Ütsin et Tartusse, et kas Kilingisse saaks, ütsin et pole probleemi. Uurisin siis et kuhu astusite või et kas tihti hääletate? Neiud vastasid, et sõbranna pool pidid ööbima, aga sõbranna lykkas telefoni välja ja läx mingite lambimeestega klubist kaasa (slut rsk

)
Aga kokkuvõttes sain meeldivalt 30km sisustada, läx hästi. Samas olen kuulnud igast õudusjutte hääletajate pealevõtmisest nii et üldiselt väldin seda teemat. Linna sees ma ei oska öelda, suva ilmselt, aga mnt peal...no nii rott ei saa olla, et bussipileti raha ei suuda kokku hoida, pealegi ohtlik ka. Ja kellel see elustiil on - noh minugi poolest, lihtsalt pole minu teema eriti nende elustiiliga kaasa minna