Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 16:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Linnas hääletamine, kained juhid ja tühjad kohad
PostitusPostitatud: 22.07.2011 11:08 
Kasutaja avatar

Tere,

teema selline. Sõidan päris tihti N-P öösel linnavahel ringi mõne sõbraga ja kodukanti suundudes teeme alati ringi holliwoodi juures vms ja võtame vabad kohad autos täis, kui kellelgi samasse suunda minek (sugu ei ole oluline). Paar nädalat tagasi õnnestus endalgi öösel Pärnu mnt servas näppu visates Männikule saada paari toreda tegelasega. Jutus selgus, et kodanikud pidavat ka siin foorumis ringi liikuma. Sõitsite tumesinise kolmese kupeega. Kui seda lugema satute, siis olen tänu võlgu!

Päris nilbe on öösel normaalse hinnaga taksot taga ajada, kuna kõik odavad on hõivatud ja järgi vaid soodsad "tavai-ilus-ilm-on-viskan-su-15euroga-koju-ära". Olgu mainitud, et keskmine hind taksomeetri järgi mul linnast koju on 6 eurot. Ma ennast väga vaeseks inimeseks ei pea aga igasugune kokkuhoid sellistelt igapäevastelt kuludelt annab rohkem vaba raha hobidesse või muudesse parematesse kohtadesse panemiseks.

Mu jutu point on selles, et kui teilgi linnavahel tiirutades autos vabu kohti ja koju minek, siis proovige ka ikka kaaskodanikke aidata ja mõni tühi koht täis panna. Usun, et tänulikel on kasvõi paar münti visata solidaarselt bensurahaks või saate endal natuke karmavõlga vähendada. Ehk muutub ühiskondki terakese kokkuhoidvamaks ja saab uusi tuttavaid/sõpru juurde.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Linnas hääletamine, kained juhid ja tühjad kohad
PostitusPostitatud: 22.07.2011 11:18 
Kasutaja avatar

Tartus endalgi korduvalt ette tulnud et koju sõites, tüdrikud hääletavad et annelinna saada. Olen a mitmeid peale võtnud. Nii et pooldan igati seda. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 11:18 
Kasutaja avatar

Naissugu võtaks peale. Ülejäänutega selline lugu, et kunagi ei või teada keda sa endale peale võtad. Koksab su kuskil maha ja kaputt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 11:49 

Paar aastat tagasi sõitsin öösel Pärnust Tallinna, Märjamaal hääletasid 2 tüdrukut, kuna oli jahe ja udune öö siis mõtlesin, et võtan peale... Seisma jäädes ilmnes, et üks on jumala purjus ja alaealised ka veel, no ok, parem võtan mina nad peale ja viin ära, sest on ka igasugu teistsuguseid inimesi. Igatahes ütlesin, et Laagri Stati juures panen maha, kuid kohale jõudes sain räiget sõimu ja solvanguid ning maha nad ei kavatsenudki minna... tegin siis korra kannaka ja väikese hirmuringi neile, lubasin politsei kutsuda, ei midagist. Lõpuks tõstsin nad jõuga burksiputka juures maha, jagades seletusi burksiputka müüjale, et mina ei ole paha :) Üsna raske oli neid välja tõsta 2 ukselise kõrge auto tagaistmelt :) Vot sedamoodi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 12:00 

Eks see paras kaheotsaga asi ole..
Niikaua, kui hääletajatege on vedanud, siis muidugi why not aga, kui korra ikka satud valede otsa, siis ega ei taha ikka üldse neid hääletajaid seal teeservas näha.. Veel vähem peale võtta..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 12:14 
Kasutaja avatar

Kui inimesed juba sirge jalaga kodu poole asuvad (a'la Kaarli puiestee või Pärnu maantee pärast vabakat), siis sealt võiks küll juba peale võtta. Hollyka ümbruses vist ei tuvastaks veel neid selgemaid päid ja kakast autot ka pärast ei sooviks :D

E: seega idee hääletajatele : liikuge (hääletades) vaikselt enda kodu suunas ja näidake kui kained/"normaalsed" te olete.

Viimati muutis ValgeKotkas, 22.07.2011 12:33, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 12:22 
Kasutaja avatar

ütleme nii, et kesklinnas chillides eks ikka silm ole neiude peal, oleme nii ise seisma jäänd, et neiud, kas saame ära visata või on ka suisa hääletatud... siiamaani on alati lahedaid uusi tuttavaid saadud ja üldiselt need kes ka hääletavad just mingid igavad inimesed ei ole vms..
aga on ka kindlasti neid kordi olnud kus on võetud mehed,tüübid vms peale. enamjaolt on seda juhtunud kuskil mujal kui kesklinnas,
ma ei mõista neid inimesi, kes ennast kesklinnas kulmuni täis imevad ja siis peavad jalutama mustamäele vms... mingi enda mugavus peab ka maksma juu? või tõesti see üks õlu oli nii tähtis??
mina küll ei suuda peale pidu kuhugile kõmpida vms...

aga kõige õnnetum lugu, milles on mul mingi osaluski oli sellel aastavahetusel. Nimelt ise olime sõbraga räigelt hiljaks jäänud peole.. mööda tartu maanteed Annasse Tallinna piiriääres sai siis uus aasta sõbraga vastu võetud.. . Kuid jõudes jüri mahasõidu juurde, nägime teeääres jalutavat/hääletavat meest. no jäime seisma, et kuhu? ta ütles et tartusse... me küll teda niikaugele ei viinud aga sai ta meiega Anna poe juurde. aga küsides et räägi siis. kuidas kurat sa uusaasta ööl suudad keset tartumnt-d hääletada? et mis juhtus vms....
Vastus lihtne: tuli valgast bussiga tartusse jäi magama bussis ja ärkas Tallinnas. ja nii ta tagasi seiklema hakkas...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 12:56 

Visake õhtul SR tagi selga, küll mõni kaasfoorumlane peale võtab :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 13:12 
Kasutaja avatar

madis23 kirjutas:
Tartus endalgi korduvalt ette tulnud et koju sõites, tüdrikud hääletavad et annelinna saada. Olen a mitmeid peale võtnud. Nii et pooldan igati seda. :hail

Ma viiks ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 15:32 

Aastal 2006 võtsin ala 40a naisterahva peale, ta rääkis mu mobiili tühjaks ja sõitis bensiini otsa ja ikka olin paha. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 15:46 

Harri_K kirjutas:
Aastal 2006 võtsin ala 40a naisterahva peale, ta rääkis mu mobiili tühjaks ja sõitis bensiini otsa ja ikka olin paha. :D

Vihje selle kohta, et ikka sellises vanuses daame peale ei tasu võtta.... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 16:03 
Kasutaja avatar

Hääletamise kohapealt... ET kui neiud hääletavad ja ruumi on siis saab alati peale võetud. Mõnikord ka tüduk/poiss jms..

Ühel sõbral oli hea juhus... Olid siis sõbra maal kusagil pärnu lähedal. Oli siis kõva pralle ja hommikul oli vaja tagasi sõita. Ja otsustati et sõidab kõige kainem. Said siis sealt külavahelt välja sõita ja pöörasid pärnu maantele tallinna poole.
Suht kohe mingi neiu hääletas. Jäid siis seisma, peale küsimust et kas tallinnasse saab.. küsisid nad juba vastu. Kas load on ? :D On.. No selge, siis tule rooli :D
Neiu sõitis tallinna ära, viis kutid laiali ära ja sõitis ise veel autoga koju. Sõber läks hiljem taksoga autole järgi :D

Üks hea veel...
Olevat keegi siis pärnupoole sõitnud ja 2 neidu hääletavad. MIs seal ikka, korjab siis peale ja kui hakkasid pärnusse jõudma. Siis küsib neiudelt, et kus ma teid siis panen. Neiud sellepeale.. Lähme pärnu rannaäärde, seal rohkem ruumi :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 16:05 
Kasutaja avatar

Pole tänu väärt, eks me kõik teame kui ebamugavaks võib osutuda kojusaamine linnast. Minul pole kahju kedagi peale võtta eriti kui soovitakse saada samasse suunda kuhu ise liigun.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 17:06 

Sai ka mõni nädal tagasi elus esimest korda hääletajaid peale korjatud. Ütlen kohe ette ära, et minu läx hästi. Väga toredad piigad olid ja meeldiv seltskond 30eks kilomeetriks (uskuge mind kell 05 hommikul on see väga oluline).
Aga tüdrukute case oli pehmel öeldes kass. Elasid nad Kilingi-Nõmmes. Pärnu linnapiiris vaatan et 2 tikk-kontsadel meeldivat preilit ukerdavad teetööde ala peal, peatusin kinni, hyppasid kohe rõõmsalt autosse et õnnega ikka koos jne et kuhu suundun. Ütsin et Tartusse, et kas Kilingisse saaks, ütsin et pole probleemi. Uurisin siis et kuhu astusite või et kas tihti hääletate? Neiud vastasid, et sõbranna pool pidid ööbima, aga sõbranna lykkas telefoni välja ja läx mingite lambimeestega klubist kaasa (slut rsk :D )

Aga kokkuvõttes sain meeldivalt 30km sisustada, läx hästi. Samas olen kuulnud igast õudusjutte hääletajate pealevõtmisest nii et üldiselt väldin seda teemat. Linna sees ma ei oska öelda, suva ilmselt, aga mnt peal...no nii rott ei saa olla, et bussipileti raha ei suuda kokku hoida, pealegi ohtlik ka. Ja kellel see elustiil on - noh minugi poolest, lihtsalt pole minu teema eriti nende elustiiliga kaasa minna :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 17:12 
Kasutaja avatar

Ise kunagi hääletanud, siis bemmidest on alati fakki näidatud.
Üks teine tont jäi seisma, mõtlesime, et saab nüüd peale. Nii kui lähedale jõudsime, tõmbas täie pasaga minema.

Peaks ka hakkama "üle laskma" :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis