Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Linnas hääletamine, kained juhid ja tühjad kohad
PostitusPostitatud: 23.07.2011 11:17 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Kuidagi kahtlane oleks hääletaja käest raha küsida kui aus olla.

üleüldse kuidagi kahtlane on hääletada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 11:49 
Kasutaja avatar

Olen ka aegajalt peale võtnud hääletajaid ikka. Talvel oli juhus kus võru-tartu mnt peal ühes bussipeatuses mingi piff hääletas, miniseelik ja asjad.. no polnud küsimustki, peale ja tartu poole edasi, viisin ta sihtkohta ja kõik rahul.

Siis eelmine talve lõpp võtsin ka puhjast ühe noorpaarikese peale, kutt ka kiitis et lõpuks ometi, et tüdrukul juba täitsa külm ja hea et autopeale said.

Samuti mingi kuu-poolteist tagasi kursavennaga tulime tartust võru poole, no mingi 5km tartust kaks neidu hääletasid.. alguses panime hooga mööda et ei taha peale võtta kuna auto taarat täis ja asjad vedelesid jne, et mark lihtsalt. mingi 1km hiljem siis käbe teeäärde seisma, asjad pagassi kõik ja ots ringi ja võtsime peale :kill
Neiud rahul ja kursavend rahul kuna tema ajas hoolega peale et lähme ikka võtame peale jne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 12:00 
Kasutaja avatar

talvel miniseelikuga :err :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 12:11 
Kasutaja avatar

miniseelik on nagu kindel pilet autosse :kill

ise olen paar korda inimesi peale võtnud, nii mehi kui naisi. Üks kord võtsin peale noort neiut mis jäi autos magama :D
ise aga pole kunagi hääletanud tee peal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 15:00 
Kasutaja avatar

Korra võtsin öösel kell 2 Mäost läbi sõites miski neidise peale. Jooksis äkki teele ette, tahtsin aidata aga valusalt sain vastu näppe. Neiu oli umbes 15 aastat vana ja maani täis. Tahtis Tallinna.
Pealinna jõudes oli neiu juba unele suikunud, pika raputamise peale ärgates ei jaganud ta üldse asja. Tahtis Raplasse, kuna pidi seal elama ja Tallinnas pole kuhugi minna. Olin juba suhteliselt pahane aga jõuga maha ka ei tahtnud tõsta. Ehk siis suund Raplasse. Viljandi maanteel, ringtee ristmikul on teadupärast lubatud 50km/h, mina sõitsin kogemata 90km/h. No ja otseloomulikult peatas mind härra politseinik. Trahvi sain lõpuks 2700eeki ja loadki võeti kaheks kuuks hoiule. Huvitaval kombel ei küsinud politseihärra auto põrandal magava noore tüdriku kohta midagi. Koostati protokoll ja kõik :)
Raplasse jõudes sain preilnast imekombel lahti, koju jõudsin kell kuus hommikul. Oh seda seletamist elukaaslasele. 8)

Teine juhus oli kord Viitnal, Narva maanteel, suunaga Tallinnast Rakverre. Üks keskealine härra hääletas ja mingil imelikul põhjusel ma peatusin ja korjasin ta peale.
Oh õnnetust, mister oli kahtlustäratavalt nõdrameelse jutuga. Olevat hakanud Haapsalust Rakverre sugulaste juurde hääletama. Mina olin esimene auto, kes ta peale korjas. Järelikult jalutas härra sinnani jala. Ei uskund ma seda loba aga hea inimesena kuulasin kõik ära. Rakverre jõudes oli too kummaline meesterahvas tühjendanud mu suitsupaki, peale näris minu sokolaadi. Häbi öelda, aga andsin talle suure kurtmise ja nuiamise peale veel 100eeki bussiraha.

Kokkuvõtteks võib julgelt väita, et lasen endale väga kergelt pähe istuda ja hääletajaid ei võta enam kunagi peale. :)
Ise pöidlaküüditasin korra Kadrinast Tallinna. Abiks oli kursavend, kel kodust kaasa võetud kaks kaitseväe mundrit. Need kenasti seljas, saime esimese autoga otse Tallinna.

Tegelikult oli teemaks "Linnas hääletamine, kained juhid ja tühjad kohad". Väheke out of topic möla ajame vist. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 17:24 
Eliit

Elus esimest ja siiani viimast korda hääletasin eelmine suvi Tallinnast Haapsallu. Alustasin öösel kell 2 Lauluväljakult :D Kõigepealt jala Cathoussi kuna teadsin, et seal miski private party aga tutvused sees.. Tankisin sealt juua veidi, tegin paar suitsu, ajasin juttu ja edasi Laagri poole. Jõudsin viimaks poolde Vabakasse juba kui järsku mingi ehitusmeeste buss mind peale võttis :D Härrad pakkusid kohvi ja sain nendega Saue viaduktini. Siis sain jälle u 5km jala minna kuni peatus miski lätlaste Audi A6. Paarike oli käinud eestist autot ostmas. Nendega sain Haruteele. Siis jälle jala edasi u 15km kuni miski vana diisel w124 takso mersu peatus, roolis 130kilone, täis tatoveeritud vene jõmm. OKKKK.. Ne panimõm pa russki i dengi malo aga Vassili võttis peale ja sain temaga Turbasse. Siis küsis härra 125eeku. Võtsin taskust tagasihoidlikult 10eeku ja ütlesin et eshjo netu.. Härra nägu muutus vihasemaks aga siis saatis mu autost välja, et ah kao kus kurat. Ja jälle jala ikka ohtralt kilomeetreid, kuskilt tanklast sain suitsu ja kohvi ning 2 saiakest sest tegelikult oli raha rohkem :D Lõpuks olin otsapidi Taeblas kus ootasin poe uksetaga pingsalt mil kell 8 saab. Nagu tola koos mammide papidega aga ma jooksin uste avanedes kohe veepudelit tooma. Ja siis teeääres kükitades võttis järsku mind endine ülemus peale.. Ning kell 9 olin Haapsalus. Jalad olid paistes 3 päeva ja kõndida väga ei kannatanud aga krt seiklus oli mega ja ma ei vihastanud selle tripi jooksul kordagi, väga muhe oli keset 4 realist pärnu maanteed jalutada mõlemil pool toonekured, päikesetõus, kastene muru, kerge udu jne 8) Aga sitaks igav oli samas sest polnud mul telefonist ei muusikat ega kaaslast kellega rääkida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 17:32 

silos5 kirjutas:
miniseelik on nagu kindel pilet autosse :kill

Mulle on jäänud mulje, et talvel(ja tihti ka suvel) tunneb selle järgi ära mingeid tüütuid ja lolle maanaisi, kes haisevad öösel suitsu, alksi ja seksi järgi....

Pigem sõidan üksi ja lasen vaikselt omaette peeru, kui et sellised peale võtan

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 18:42 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
ma ei mõista neid inimesi, kes ennast kesklinnas kulmuni täis imevad ja siis peavad jalutama mustamäele vms... mingi enda mugavus peab ka maksma juu? või tõesti see üks õlu oli nii tähtis??
mina küll ei suuda peale pidu kuhugile kõmpida vms...

eile öösel tulin linnast jala koju, täiesti lampi. üldjuhul ikka alati taksoga, aga eile sõbral sai raha otsa ja siis ei tahtnud mul lasta maksta ja otsustasime jala tulla :D peab tõdema et ikka siga hea idee oli. lõuna ajal ärgates oli natuke parem, arvestades et 2 päev oli eile :D

üldjuhul võtan alati kui võimalus hääletajaid peale ja samuti olen isegi rohkem kui keskmine Eestlane hääletand. igast toredaid seiklusi on seljataga ja palju huvitavaid jutte kaa.kohe meenub üks lugu, kui sõbraga hääletasime väikeste vahedega et paremini peale saada ja ma sain enne peale. siis küsisin juhilt et vaata mu sõber hääletab veel siin, et äkki võtaks tema kaa peale. siis vennike võttis sõbra kaa peale ja ütles et tavaliselt ta kunagi üle ühe ei võta, kuna kunagi olid mingi noorpaar ta tagauste kõlarid rotti pand :D

teine hea laks oli viljandist tartu sõites, 2 tüdrukut hääletasid just siis kui MINA mööda sõitsin. võtsin peale ja küsisin et kuhu lähete ja äkki võin kusklile kindlasse kohta ära viia. vastus tuli et pane linnapiiril maha. eided hakkasid siis tagasi viljandi hääletama. nad olid lihtsalt tahtnud mu ilusa cabrioga sõita :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 23:55 
Kasutaja avatar

Ise linnavahel tartus pole hääletanud. Kas taksoga läinud või jala. Jala minnes palju positiivseid kogemusi olnud (näed mõnda tsikki kõndimas, hakkad juttuajama vms).
Taksopuhul imelik see, et kesklinnast koju on alla 3km vast aga taksoarved ööseti alla 5euri kuidagi ei mätsi. Krooniajal sai 50kr hakkama. Aaga eks elu ole selline. Talvel külmaga jala ka ei viitsi minna. Eriti kui linnapeal on tootnud ka elu ja pole üksi.

Meenub linnas hääletamisega 2010a veebruar. Jõhkralt külm öö vastu laupäeva. Sõitsime Elvas öösel Escordiga tanklast sõbra garaazi poole kui teeääres hääletas ca 16aastane piff üksinda. Kuna kõrvalistuja oli kohalik siis ütles, et tema tuttav, et võtame peale (mina ise poleks mõelnud pikalt sest arvasin et piff hääletab kuskile tartu vms ja me eniveis 500m pärast oleks ära pöörand). OK piff peal küsisin et kuhu siis ära viin, ´´oi kui tore et peale võtsid nii külm ja blaablaa vii mind sinna .....´´, selge viisin soovitud kohta, piff magab autos. Ajasin siis ütles et nüüd oleme kohal, keeldub välja tulemast. Läksin tegin ukse lahti ja viisakalt ütlesin, et tule nüüd välja. Keeldus tulemast ja hoidis istmest kinni ja hakkas karjuma. Kõrvalistuja kes pidi piffi teadma teatas et ei tunnegi, tahtsis lihtsalt seltskonda. No krt... Siis ei jäänudki muud üle kui läksime garaazijuurde ja piff jäi autosse. Mitutundi hiljem lõpuks teatas ta enda õige aadressi ning sai ta ära viidud ja läks autost isegi välja ja tänas isegi.
Naljakas oli see, et garaazi minnes ütlesin sõbrale ´´kuule sul autos üks piff magab´´ vastus oli nojah, ei mingeid emotsioone. 15min hiljem sõber läks autost midagi otsima ja tagasitulles oli ikka väga :? :shock: , arvas et ajan jama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2011 23:59 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Aga tegelikult miks peaks peale võtma? Muidugi see on pöialpoisile või lumivalgekesel tore kui täispeaga peale saab. Lihtsalt tuleb arvestada, et kui jood, siis tuleb kuidagi liikuma ka saada. Kui kõik lill oleks igalviisil, siis mis viga. Osad venivad läbi terve elu tänu teistele ja koguaeg on lõbus vines olla ning selleks ei vaevu isegi lubasi tegema.

Viimati muutis Blacku, 24.07.2011 00:45, muudetud 1 kord kokku.
Tõlge

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 13:16 

Endal meenus ka siin mõni juhus hääletajatega. Üldiselt olen vist õel inimene ja kedagi nagu peale ei võta. Kõik sõltub viitsimisest ja tujust. Näiteks üks kord oli kell mingi 2-3 öösel, see talv, külm ilm, täiesti tühi maantee ja keegi hääletaja hääletas, ei näinud kas mees või naine, kuid esimest korda elus nägin, kus keegi palub kätega, et ta peale võetaks :D . Ei võtnud mina teda peale...

Teine juhus oli selline, kus masin täis ja hääletaja(meessoost veel). Mõtlesime, et dvj, teeme head ja viskame ära. Peatusin nii, et pritsisin terve hääletaja täis poriveega (sõpradel nalja kui palju, mina muidugi EI tahtnud nii teha, lihtsalt ei näinud seda lompi seal.). Vabandasin tükk aega, kuna tõesti ei tahtnud nii teha. Vend ise oli normaalne ja sai aru. Oleks ta ära visanud, kuid selgus, et ühist teekond oleks olnud ca 200m :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 14:01 
Kasutaja avatar

Ma paar korda peale võtnud. Lõbusam kord oli mingi 6 alakat kana arvasid, et kanama veadukti juures mahuvad pardale. Me semuga ees muigasime, et kui mahute siis aga palun. Meil ees pold nagu viga midagi aga nende ollika või nimeta sonksid ja asjad said küll kannatada mistõttu nad tulemusega rahul ei old ja süüdi oleks nagu mina old . Sarnane juhus ühel tuttaval ahvil kel juhtus hääletavaid memmesid vedades kass maanteel alla ajada ja oi seda eitede kisa ja kära.

Praegu on lõbusam kuna autoks on crown vic ja see nyc takso värvides. Võte arvata miks uksed lukus peavad olema. Jokkis tegelase jaoks on see piisavalt takso ja pressivad uksest ja aknast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 21:23 
Moderator
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
eile öösel tulin linnast jala koju, täiesti lampi. üldjuhul ikka alati taksoga, aga eile sõbral sai raha otsa ja siis ei tahtnud mul lasta maksta ja otsustasime jala tulla :D peab tõdema et ikka siga hea idee oli. lõuna ajal ärgates oli natuke parem, arvestades et 2 päev oli eile :D

Tartus praktiliselt alati jala peolt vms koju mindud.. Pole see linn nii suur midagi ning tõesti jalutamine teeb ainult head. Kesklinn-Annelinn/Ihaste suund võtab napsuse peaga samakaua aega kui kainepeaga :D
Kusjuures kummaline on see, et pole Tartus senimaani kordagi linnasiseseseid hääletajaid näinud.. Olgugi et tihti liigun ringi..
Ise olen seda meelt, et hääletajaid peale ei võta. Meeldib üksi sõita. Kui on tõesti soliidne neiu või väsind sõdurpoiss keset vihma/külma, siis nende jaoks ruumi leiab. Aga "tavalisi" hääletajaid peale ei korja..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:36 
Kasutaja avatar

Mina võtan ka suhteliselt sageli hääletajaid peale. Eelistan mitte võtta endast väga heal arvamusel miniseelikuga lapsprostituute, kellele on sageli suureks üllatuseks, et ma kusagilt lähedalt hoopis tagasihoidlikuma kaubandusliku välimusega hääletaja võin peale võtta.
Täna jäin sedasama teemat mõtlema, kui mitte midagi mõeldes Kanama ristist hääletajast mööda sõitsin. Kitarrikastiga vist või midagi sellist tal kaasas oli. Ja ma olin juba möödas kui turgatas pähe, et mul pole ju kiire kuhugi, et vaatamata sellele, et ma olen suht kodus võinuks ju niisama inimese ära viia...
Tagasi pöörata tundus ka narr, aga see teema siin tuli ka kohe meelde. Kahju oli teda sinna tee äärde jätta isegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 07:28 
Kasutaja avatar

Naised ja laigulised saavad alati peale. Aga seesamune laiguline, olles linnaloal ja erariietes, peaks hääletama kuskil maanteel ja juhuslikult olema ka purjakil, võib ta autopeale saamise ära unustada :waah :waah Tore silmakirjalikkus küll eksole. Ei ole ka kõik mehed mingid kaagid ja pätid keda karta nagu sitta.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis