traur kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
Ma ei esindanud nüüd kõikide modede arvamust,aga mina ise tagasihoidlikult arvan,et las kogu see vokaalne pasanteeria olla ühes teemas.Muidu varsti on teemad pohmellide,seksuaalkalduvuste,joomade,enese ja sõprade sandistamise jne igast jamade kohta.Siis on veel raskem kasuliku infot üles leida.
Küll ma luban seda enda poolt ,et hakkan tihemini nendele joomaseiklustele "delete" nuppu näitama.Kui ikka on sisutühi ja mõtetu postitus kuidas keegi ennast täis kaanis ja nüüd on paha olla siis ei ole vaja seda teistel lugeda.
Aga milline on sisutihe ja mõtteküllane postitus, mis annab teada, et keegi hakkas telekat vaatama?
Kui ikka õllejoomine või liikluseeskirjade rikkumine nii südame rütmist välja ajab, äkki peaks kirikukoori või padjaklubisse koha vaatama?
Siin on viimasel ajal vanade naiste nutulaul, trumbatakse teineteist üle oma kommunistliku eesrindlikkusega ja pole kaugel aeg, kus respekti saab poolearuline, kes ise vabast tahtest läheb politseijaoskonda oma isiklikku kiiruseületamist üles tunnistama ja trahvi nõudma.
Kustutamisele läheb kõik, mis pole stahhanovliku lööktöö vaimus ja pavlikmorozovlikult pugev ning lipitsev.
PS
Mõttetu kirjutatakse kahe t-ga.
Oh püha isa,anna mulle andeks mu kirjaviga
MõTTetu ja sisutühi on näiteks järgnev : Jõin eile ennast mällu,jube jama ja nüüd oksendan peldikus.
Miks osad inimesed arvavad,et mul või kellelgi teisel on vaja seda teada.Jah ,siin on sama laadi jama veelgi,aga need iga pühapäevased/esmaspäevased jutud hakkavad ära tüütama.Tahad blogi pidada oma joomaseiklustest siis on selleks ka muid ja paremaid võimalusi.
Kuna sa minu posti quotesid siis ilmselt läheb ka ülejäänud jutt mulle ?
Kus kuradi kohast sa välja lugesid,et mul on midagi õllejoomise vastu?
Ja ülejäänud jutu naiste nutulaulust ,kommunistlikust eesrindlusest ja stahhanovlikust lööktöö vaimust võid sa endale sisse istuda.