Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 15:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 557, 558, 559, 560, 561, 562, 563 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 24.07.2011 21:58 
Kasutaja avatar

Aiia bljät sidur läks lõpuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:02 
Eliit

Oligi aeg :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Avastasin ennast soovimas omada köiki hainina bemme :uhoh

pingerivi algab kuuesega ja löpeb viiesega :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:15 

Kuradi naised.. Mõte teha vannitoa remont ära või väike uuendus kuur, andis plikale idee, et ma pean sinna veel "Extra costum made" kapi ehitama vanni ja kraanikausi ümber/alla , vanni kumeruste ja tra kolme imeliku luugi/uksega, et saaks sinna taha pesu aineid ja muud kraami peita :kill Nüüd sebin ja nuputan , et saada 3D -s see nikerdis valmis, siis saab ilusti materjali kulu täpse teada jne.
Homme hakkab siis ühtlasi see keberniit peale vast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:24 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Kuradi naised.. Mõte teha vannitoa remont ära või väike uuendus kuur, andis plikale idee, et ma pean sinna veel "Extra costum made" kapi ehitama vanni ja kraanikausi ümber/alla , vanni kumeruste ja tra kolme imeliku luugi/uksega, et saaks sinna taha pesu aineid ja muud kraami peita :kill Nüüd sebin ja nuputan , et saada 3D -s see nikerdis valmis, siis saab ilusti materjali kulu täpse teada jne.
Homme hakkab siis ühtlasi see keberniit peale vast.

siis ei jää sul muud üle kui programeerida & ehitada või installida pühamusse teine wcpott. lisaks põhipanipaigale saaksid veel teise panipaiga ka (loputuskast). kartmata et suure kuumaga mõni keemiline produkt vesijahutuseta jääks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:30 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:

Ma ei esindanud nüüd kõikide modede arvamust,aga mina ise tagasihoidlikult arvan,et las kogu see vokaalne pasanteeria olla ühes teemas.Muidu varsti on teemad pohmellide,seksuaalkalduvuste,joomade,enese ja sõprade sandistamise jne igast jamade kohta.Siis on veel raskem kasuliku infot üles leida.
Küll ma luban seda enda poolt ,et hakkan tihemini nendele joomaseiklustele "delete" nuppu näitama.Kui ikka on sisutühi ja mõtetu postitus kuidas keegi ennast täis kaanis ja nüüd on paha olla siis ei ole vaja seda teistel lugeda.

Aga milline on sisutihe ja mõtteküllane postitus, mis annab teada, et keegi hakkas telekat vaatama?
Kui ikka õllejoomine või liikluseeskirjade rikkumine nii südame rütmist välja ajab, äkki peaks kirikukoori või padjaklubisse koha vaatama?
Siin on viimasel ajal vanade naiste nutulaul, trumbatakse teineteist üle oma kommunistliku eesrindlikkusega ja pole kaugel aeg, kus respekti saab poolearuline, kes ise vabast tahtest läheb politseijaoskonda oma isiklikku kiiruseületamist üles tunnistama ja trahvi nõudma.
Kustutamisele läheb kõik, mis pole stahhanovliku lööktöö vaimus ja pavlikmorozovlikult pugev ning lipitsev.

PS
Mõttetu kirjutatakse kahe t-ga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:46 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Alwayslate kirjutas:

Ma ei esindanud nüüd kõikide modede arvamust,aga mina ise tagasihoidlikult arvan,et las kogu see vokaalne pasanteeria olla ühes teemas.Muidu varsti on teemad pohmellide,seksuaalkalduvuste,joomade,enese ja sõprade sandistamise jne igast jamade kohta.Siis on veel raskem kasuliku infot üles leida.
Küll ma luban seda enda poolt ,et hakkan tihemini nendele joomaseiklustele "delete" nuppu näitama.Kui ikka on sisutühi ja mõtetu postitus kuidas keegi ennast täis kaanis ja nüüd on paha olla siis ei ole vaja seda teistel lugeda.

Aga milline on sisutihe ja mõtteküllane postitus, mis annab teada, et keegi hakkas telekat vaatama?
Kui ikka õllejoomine või liikluseeskirjade rikkumine nii südame rütmist välja ajab, äkki peaks kirikukoori või padjaklubisse koha vaatama?
Siin on viimasel ajal vanade naiste nutulaul, trumbatakse teineteist üle oma kommunistliku eesrindlikkusega ja pole kaugel aeg, kus respekti saab poolearuline, kes ise vabast tahtest läheb politseijaoskonda oma isiklikku kiiruseületamist üles tunnistama ja trahvi nõudma.
Kustutamisele läheb kõik, mis pole stahhanovliku lööktöö vaimus ja pavlikmorozovlikult pugev ning lipitsev.

PS
Mõttetu kirjutatakse kahe t-ga.

Oh püha isa,anna mulle andeks mu kirjaviga :D
MõTTetu ja sisutühi on näiteks järgnev : Jõin eile ennast mällu,jube jama ja nüüd oksendan peldikus.
Miks osad inimesed arvavad,et mul või kellelgi teisel on vaja seda teada.Jah ,siin on sama laadi jama veelgi,aga need iga pühapäevased/esmaspäevased jutud hakkavad ära tüütama.Tahad blogi pidada oma joomaseiklustest siis on selleks ka muid ja paremaid võimalusi.
Kuna sa minu posti quotesid siis ilmselt läheb ka ülejäänud jutt mulle ?
Kus kuradi kohast sa välja lugesid,et mul on midagi õllejoomise vastu?
Ja ülejäänud jutu naiste nutulaulust ,kommunistlikust eesrindlusest ja stahhanovlikust lööktöö vaimust võid sa endale sisse istuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:49 
Kasutaja avatar

See viimane rida oli :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:50 
Kasutaja avatar

kommu raisk :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:54 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Oligi aeg :D

Eks oli jah. Rämeräim kellelt ma auto ostsin ütles, et oli uus sidur olnud vist ka suht nii, et noh juu siis see oma 10-15tkm vastu pidas....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:56 
Eliit

Sinu sõidustiiliga ei saagi üks sidur kauem kesta 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 22:58 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Sinu sõidustiiliga ei saagi üks sidur kauem kesta 8)

No ma olen selle autoga mingi 7tkm sõitnud. Lasin soomes maja ees rehvi põlema :D
Käis ilge laks ja no juu siduri korv vist läks.
Mingi 150-200 eur laks. Mis see siis ära ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:06 
Kasutaja avatar

Või sisse istuda. Veider, et sinusugused ise leiavad, et neil on teistele midagi öelda või teiste öeldut kuidagi modereerida.
Ebaküps lüheldase nokuga vinninägu hakkab plätrama midagi sisse istumisest, pakun.
Kui sul sisu kohta midagi öelda ei ole, siis sinu isiklikud nägemused aja viitmise võimalikest vormidest mulle huvitavad ei ole.
Eks sa ole siin harjunud, et sinu rohelise staatus paneb sind imetlusväärsele pulgale. Mina ei näe peale kelkiva hilisteismelise sinus midagi. Ei midagi isiklikku.

Kui sellised seda foormit siin suunavadki, siis pole ju ime, et kellegi kolmanda õllejoomine on rohkemates postitustes nutmise objektiks kui mingi pohmakakirjeldaja ise üldse suud lahti teeb.

Kui sul sellepeale midagi meelde tuli, mis taaskord anaalavaga seotud on, siis tunne ennast täitsa vabalt minuga üksikasju mitte jagada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:10 

Mis sel kommunismil siis viga on? Idee on ju hää ja õilis - noh välja kukkus tõesti vähe kehvasti, aga pole tarvis kohe nõnda kurjalt hurjutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:16 
Kasutaja avatar

kommunism ei puutugi asjasse ju... paralleel oli agarusega tõmmatud

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 557, 558, 559, 560, 561, 562, 563 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis