Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 14:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:20 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
Mis sel kommunismil siis viga on? Idee on ju hää ja õilis - noh välja kukkus tõesti vähe kehvasti, aga pole tarvis kohe nõnda kurjalt hurjutada.

Tegelikult ega olegi. Ma seda silmas pidades kurjalt veel hurjutama ei hakanud ka. Jäin ka veelkord Forrest Gumpi vaatama. Ma olen seda varem ka mitmel puhul nägema juhtunud. See on ka üks selliseid filme, mis paneb tahtma olla natuke parem inimene, kui ma olen.
Aga kommunism iseenesest ongi seletatav horisondiga - kui sellele lähemale nihkume, siis nihkub see omakorda eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:24 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Või sisse istuda. Veider, et sinusugused ise leiavad, et neil on teistele midagi öelda või teiste öeldut kuidagi modereerida.
Ebaküps lüheldase nokuga vinninägu hakkab plätrama midagi sisse istumisest, pakun.
Kui sul sisu kohta midagi öelda ei ole, siis sinu isiklikud nägemused aja viitmise võimalikest vormidest mulle huvitavad ei ole.
Eks sa ole siin harjunud, et sinu rohelise staatus paneb sind imetlusväärsele pulgale. Mina ei näe peale kelkiva hilisteismelise sinus midagi. Ei midagi isiklikku.

Kui sellised seda foormit siin suunavadki, siis pole ju ime, et kellegi kolmanda õllejoomine on rohkemates postitustes nutmise objektiks kui mingi pohmakakirjeldaja ise üldse suud lahti teeb.

Kui sul sellepeale midagi meelde tuli, mis taaskord anaalavaga seotud on, siis tunne ennast täitsa vabalt minuga üksikasju mitte jagada.

Ma arvan,et pole sul vaja midagi pakkuda.Mu poeg hakkab jõudma varajasse teismeikka,niiet see kord su ära panemine ei kandnud vilja.
Aga üldiselt proovi veel.Ma olen juba ammu aru saanud,et su eesmärk siin foorumis on hoopis midagi muud kui võiks olla.
Üldiselt sinusugused isehakand "ärapanijad" jätavad mind suht külmaks.
Mida saakski arvata inimesest,kelle esimeseks argumendiks vaidluses on kommentaar suguelundi pikkuse kohta.

Niiet hoia aga lippu kõrgel ja :
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:29 

see vestlus siin ei peaks huumori alla või kuhugile minema? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:36 
Kasutaja avatar

Tavakasutajad vs moderaatorid - iidne võitlus...

...

Korduvalt juhtunud, et ma kirjutan mingi pikema teksti valmis ja siis kustutan ära, juhtus ka just praegu.
Ei viitsi lihtsalt vaidlusesse laskuda..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:39 
Kasutaja avatar

Ma ei usu, et huumori alla. Tüdruk soovitab mul midagi sisse istuda ja sub ennast õigustama - ei ole ju naljakas? Või vähemalt mitte nii väga... Eks huumorisoon ole ka inimestel muidugi erinev.
Aga seletasid ju ise ma mu mõtte hästi lahti, olles suur mees kelgid kui teismeline. Seda ma ju mitmes postis ütlen ka. Aga eks ma võin aeglasemini kirjutada, et sa siis jälle külmaks märkad jääda.

Mul sinu ärplemise peale ka pilt, ole siis mõnus:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:50 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
dellu kirjutas:
siis moded arvasid et pole hullu, aga nagu näha läheb ka see nädal jälle see sama jant edasi.
Otsi siis midagi huvitavat selle jama vahelt.

Ma ei esindanud nüüd kõikide modede arvamust,aga mina ise tagasihoidlikult arvan,et las kogu see vokaalne pasanteeria olla ühes teemas.Muidu varsti on teemad pohmellide,seksuaalkalduvuste,joomade,enese ja sõprade sandistamise jne igast jamade kohta.Siis on veel raskem kasuliku infot üles leida.
Küll ma luban seda enda poolt ,et hakkan tihemini nendele joomaseiklustele "delete" nuppu näitama.Kui ikka on sisutühi ja mõtetu postitus kuidas keegi ennast täis kaanis ja nüüd on paha olla siis ei ole vaja seda teistel lugeda.

Parem teema, mida mitte üldse lugeda ja ignoreerida, kui ühest teemast si*a vahelt lugemist otsida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:52 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Ma ei usu, et huumori alla. Tüdruk soovitab mul midagi sisse istuda ja sub ennast õigustama - ei ole ju naljakas? Või vähemalt mitte nii väga... Eks huumorisoon ole ka inimestel muidugi erinev.
Aga seletasid ju ise ma mu mõtte hästi lahti, olles suur mees kelgid kui teismeline. Seda ma ju mitmes postis ütlen ka. Aga eks ma võin aeglasemini kirjutada, et sa siis jälle külmaks märkad jääda.

Mul sinu ärplemise peale ka pilt, ole siis mõnus:

http://hosting01.hotchyx.com/adult-imag ... at-day.jpg

Kelgin ? Millega ma kelkisin ?
Tegelikult vahet pole.Ela teadmisega ,et said modele "ära panna"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:56 
Kasutaja avatar

NO STRESS MEHED! Kõik on tsill tegelt!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 23:57 

Ega siis SRi modeks olemine pole meelakkumine..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 00:03 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:

Võinukski ju jääda. Milleks oli tarvis suureliselt soovitada mul kohe oma arvamus sisse istuda? Ma esiotsa üsna leigelt juhin su tähelepanu, et ei ole modena just kaunis eeskuju. Selmet, et sisselipsanud voga märgata ja korrigeerida, keerad sa kogu aeg rohem vinti üle - et kohe varateismeline poeg ja puha. Milleks, mees? Sa ei tea ju minust midagi, milleks mulle selliste argumentidega nina alla vehima tulla?
Selles vestluses ei ole palju inimesi, kes sulle vastu ütleksid. Sa oled siin mode. Aga ega see su aktsiad siin lugejate hulgas ei tõsta. Sest ka sinust poole nooremad moded on suutnud ennast vaos hoida ja ei ole nii labaselt suurustama hakanud. Või on siis lihtsalt intelligentsemad, mina neid ju inimestena ei tea.

Mina ei tulnud sulle ära panema, ma viitasin ühele mõttele sinu jutus. Sina arvasid seepeale, et siin oled sina selleises mõtkavas kunn, et sulle keegi oponeeirda ei tohi.
Mina nii ei arva.

Ja üldse, selle õhtu juttudest räägiksin ma sada korda püha maa mehega kommunismist. Seda jälle ei tahaks vast teised lugeda. Aga ma pean tema kirjatükkide järgi teda palju intelligentsemaks ja mitmetahulisemaks vestluspartneriks. No offence.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 00:06 
Moderator
Kasutaja avatar

G2rry kirjutas:

No stressi küll nüüd sellised tegelased ei tekita. :D
Ma olen piisavalt vana ja paksu nahaga.Selline tühi ärplemine mulle korda ei lähe.Pigem ajab naerma.See kui inimene ei suuda vaidluses jääda mõistlikuks ja esimese asjana ründab mind isiklikult näitab vaid ühte.

woozh kirjutas:
Ega siis SRi modeks olemine pole meelakkumine..

Üldiselt pole viga kui asja mõistusega võtta ja mitte liiga tõsiseks minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 00:15 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
G2rry kirjutas:

No stressi küll nüüd sellised tegelased ei tekita. :D
Ma olen piisavalt vana ja paksu nahaga.Selline tühi ärplemine mulle korda ei lähe.Pigem ajab naerma.See kui inimene ei suuda vaidluses jääda mõistlikuks ja esimese asjana ründab mind isiklikult näitab vaid ühte.

Näed - saad ju aru küll, kui tahad? Vaata kasvõi eelmiselt lehelt, kes keda ründas...
Huvitav, mitu sellist kirjatükki sa veel kavatsed kirjutada, kuidas see sulle üldse korda ei lähe?
Aga eks sul on ju oma renomee säilitada, no ega ma ei kavatse seda nüüd nii keeruliseks ka teha. Elu läheb ju edasi. Minul pole siinset identiteeti niiväga vaja pingutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 00:21 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Alwayslate kirjutas:

Võinukski ju jääda. Milleks oli tarvis suureliselt soovitada mul kohe oma arvamus sisse istuda? Ma esiotsa üsna leigelt juhin su tähelepanu, et ei ole modena just kaunis eeskuju. Selmet, et sisselipsanud voga märgata ja korrigeerida, keerad sa kogu aeg rohem vinti üle - et kohe varateismeline poeg ja puha. Milleks, mees? Sa ei tea ju minust midagi, milleks mulle selliste argumentidega nina alla vehima tulla?
Selles vestluses ei ole palju inimesi, kes sulle vastu ütleksid. Sa oled siin mode. Aga ega see su aktsiad siin lugejate hulgas ei tõsta. Sest ka sinust poole nooremad moded on suutnud ennast vaos hoida ja ei ole nii labaselt suurustama hakanud. Või on siis lihtsalt intelligentsemad, mina neid ju inimestena ei tea.

Mina ei tulnud sulle ära panema, ma viitasin ühele mõttele sinu jutus. Sina arvasid seepeale, et siin oled sina selleises mõtkavas kunn, et sulle keegi oponeeirda ei tohi.
Mina nii ei arva.

Ja üldse, selle õhtu juttudest räägiksin ma sada korda püha maa mehega kommunismist. Seda jälle ei tahaks vast teised lugeda. Aga ma pean tema kirjatükkide järgi teda palju intelligentsemaks ja mitmetahulisemaks vestluspartneriks. No offence.

Arvamust ma ei soovitanud sul sisse istuda.
Soovitasin sul sisse istuda jutu kus sa vihjasid nagu mina kustutaks kõike mis ei ole stahhanovliku lööktöö vaimus ja pavlikmorozovlikult pugev ning lipitsev.
Kuna sina vihjasid ,et ma olen ebaküps lüheldase nokuga vinninägu ja kelkiv hilisteismeline siis ma usun,et võin enda õigustuseks vähemalt niipalju välja tuua,et oma vanust näidata.
Ka sina ei tea minust midagi.Miks siis asuda ründama mind kui isikut? Su enda sõnadega : "Milleks, mees?"
Mis puutub vastu ütlemisse siis minugi poolest.Kui keegi suudab mind ümber veenda mõistliku põhjendusega siis hea meelega kuulan(loen) ära.
Samamoodi pole ma ka poole sõnaga suurustanud.
Sellega,et sa kirjutad siia mingeid jutte mida pole olnud ja üritad mind kui isikut solvata pidevalt näitab vaid ühte.
See mida see näitab otsustagu igaüks ise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 00:56 
Kasutaja avatar

Minu arust on mõlemad ühed paganama kõvad ja tegijad mehed :)
Alwayslate näitas vist hetkel "puust ja punaseks" selle ka ära, mis paska siin teemas mõTTetu on ajada?

Viimati muutis TMF, 25.07.2011 08:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 01:56 
Kasutaja avatar

Mingi täiesti mõttetu vaidlus käib siin praegu :D Moded on ka inimesed ja inimesed eksivad.. seega kui nüüd mode soovitas kellelgi mingi arvamuse endale sisse istuda, ei tee see küll kuidagi modesid halvemaks või tavakasutajaid paremaks.
Moded on siis teiste arust inimesed, kes päriselus peaks ülikonna ringi käima ja teiste inimeste sitta kühvliga ära koristama ja sellekohta mittemidagi kommenteerima?
Get real tegelt ka.

Ma ei kaitse siin endaarust nagu kedagi, aga tiba ajuvaba.. isegi mina kui Alwayslate'st või traurist oluliselt noorem(tõenäoliselt?) isik, ei too vaidlustesse selliseid asju nagu kellegi riista suurus või mõnda muud kellegi "defekti". Eriti arvestades, et te kumbki üksteist ei tea, siis on kuidagi labane nii tühja lahmida..

Ühesõnaga lõpetage ära.. see mõttetu asja üle vaidlemine on hullem kui need pohmakajutud siin nädalavahetuseti.. viimaste üle saab naerda vähemalt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis