traur kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
Kelgin ? Millega ma kelkisin ?
Tegelikult vahet pole.Ela teadmisega ,et said modele "ära panna"
Võinukski ju jääda. Milleks oli tarvis suureliselt soovitada mul kohe oma arvamus sisse istuda? Ma esiotsa üsna leigelt juhin su tähelepanu, et ei ole modena just kaunis eeskuju. Selmet, et sisselipsanud voga märgata ja korrigeerida, keerad sa kogu aeg rohem vinti üle - et kohe varateismeline poeg ja puha. Milleks, mees? Sa ei tea ju minust midagi, milleks mulle selliste argumentidega nina alla vehima tulla?
Selles vestluses ei ole palju inimesi, kes sulle vastu ütleksid. Sa oled siin mode. Aga ega see su aktsiad siin lugejate hulgas ei tõsta. Sest ka sinust poole nooremad moded on suutnud ennast vaos hoida ja ei ole nii labaselt suurustama hakanud. Või on siis lihtsalt intelligentsemad, mina neid ju inimestena ei tea.
Mina ei tulnud sulle ära panema, ma viitasin ühele mõttele sinu jutus. Sina arvasid seepeale, et siin oled sina selleises mõtkavas kunn, et sulle keegi oponeeirda ei tohi.
Mina nii ei arva.
Ja üldse, selle õhtu juttudest räägiksin ma sada korda püha maa mehega kommunismist. Seda jälle ei tahaks vast teised lugeda. Aga ma pean tema kirjatükkide järgi teda palju intelligentsemaks ja mitmetahulisemaks vestluspartneriks. No offence.
Arvamust ma ei soovitanud sul sisse istuda.
Soovitasin sul sisse istuda jutu kus sa vihjasid nagu mina kustutaks kõike mis ei ole stahhanovliku lööktöö vaimus ja pavlikmorozovlikult pugev ning lipitsev.
Kuna sina vihjasid ,et ma olen ebaküps lüheldase nokuga vinninägu ja kelkiv hilisteismeline siis ma usun,et võin enda õigustuseks vähemalt niipalju välja tuua,et oma vanust näidata.
Ka sina ei tea minust midagi.Miks siis asuda ründama mind kui isikut? Su enda sõnadega : "Milleks, mees?"
Mis puutub vastu ütlemisse siis minugi poolest.Kui keegi suudab mind ümber veenda mõistliku põhjendusega siis hea meelega kuulan(loen) ära.
Samamoodi pole ma ka poole sõnaga suurustanud.
Sellega,et sa kirjutad siia mingeid jutte mida pole olnud ja üritad mind kui isikut solvata pidevalt näitab vaid ühte.
See mida see näitab otsustagu igaüks ise.