Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 07:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 25.07.2011 07:50 
Kasutaja avatar

Neljapäevasel koosolekul võiksite üks ühte teha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 09:23 
Kasutaja avatar

mis linnaliinibussijuhtidele sisse on söödetud?
1.Talvised lumehanged ja kitsad teed on ammu ära unustatud , aga sellest rohelisest karmoškast peab mööduma teises reas ikka poole masinaga vastasuunavööndis.
2.Kui peatus on vahetult enne foori ja sa tema kõrval oma rajal seisad siis see mees/naine , kellel on parasjagu ca 30 last/naist/penskarit ja parmu peale lükkab suuna sisse ning alustab liikumist punase tulega selleks et sinu ette reastuda(ja seal ei ole eraldi ühistranspordi foori). Loomulikult ma näen tema sisse lülitatud suunda kui ma vaatan 90 kraadi paremale. Jah, ma ei laseks tal enda ette reastuda , kui me mõlemad kõrvuti rohelisega stardiksime. Samas mina ei jääks ta ette uimama ning ei kavatse ka 400m järel uuesti seisma jääda.
3. Jah ma tean , et kui ta oma peatusest tagasi liiklusesse suundub pean ma laskma tal seda rahulikult teha. Teengi nii , aga kui ma juba ta kõrval olen ja näen esimest suunda vilkumas tähendab see seda , et pean gaasipedaali vastu põrandad suruma , sest vaadates paremale näed kuidas see roheline värdjas alustab sinust külgsuunalist ülesõitmist.
4.Neile on terve linn täis joonestatud ja earldatud spetsiaalselt üks rada kuhu meie oma tavasõidukitega ronida ei või. Sama julgelt nagu seal rajal käituvad nad ka ülejäänud radadel. Suund sisse ja külmanärviga paremast kõige äärmisest reas vasakule kolmandasse ritta. Silm ka ei pilgu.Väikseid masinaid nende jaoks ei eksisteeri. Ja neil on taga mingi märk a la "Ole hea mees ning lase ümber reastuda"
Deem, ma isegi ei jõua mõeldagi selle peale , et olla viisakas ja tal lasta ümber reastuda. Ta juba sõidab mulle küljepealt selga.
5. Kulged rahulikult ca 55-60 kmh samal ajal lendab tuimalt see roheline peletis eelmisest peatusest teise ja sa jääd temast kaugele maha. Deem küll vbl mu oma naine/laps istub selles rohelises pleki hunnikus pärast pea lõhki.
Kust krdi kohast sellised bussijuhid välja otsitakse? Need , kes enne mingi kollase vestiga kõrval istusid on nüüd baranka taha lastud või?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 09:44 

ison.ts kirjutas:
mis linnaliinibussijuhtidele sisse on söödetud?
1.Talvised lumehanged ja kitsad teed on ammu ära unustatud , aga sellest rohelisest karmoškast peab mööduma teises reas ikka poole masinaga vastasuunavööndis.
2.Kui peatus on vahetult enne foori ja sa tema kõrval oma rajal seisad siis see mees/naine , kellel on parasjagu ca 30 last/naist/penskarit ja parmu peale lükkab suuna sisse ning alustab liikumist punase tulega selleks et sinu ette reastuda(ja seal ei ole eraldi ühistranspordi foori). Loomulikult ma näen tema sisse lülitatud suunda kui ma vaatan 90 kraadi paremale. Jah, ma ei laseks tal enda ette reastuda , kui me mõlemad kõrvuti rohelisega stardiksime. Samas mina ei jääks ta ette uimama ning ei kavatse ka 400m järel uuesti seisma jääda.
3. Jah ma tean , et kui ta oma peatusest tagasi liiklusesse suundub pean ma laskma tal seda rahulikult teha. Teengi nii , aga kui ma juba ta kõrval olen ja näen esimest suunda vilkumas tähendab see seda , et pean gaasipedaali vastu põrandad suruma , sest vaadates paremale näed kuidas see roheline värdjas alustab sinust külgsuunalist ülesõitmist.
4.Neile on terve linn täis joonestatud ja earldatud spetsiaalselt üks rada kuhu meie oma tavasõidukitega ronida ei või. Sama julgelt nagu seal rajal käituvad nad ka ülejäänud radadel. Suund sisse ja külmanärviga paremast kõige äärmisest reas vasakule kolmandasse ritta. Silm ka ei pilgu.Väikseid masinaid nende jaoks ei eksisteeri. Ja neil on taga mingi märk a la "Ole hea mees ning lase ümber reastuda"
Deem, ma isegi ei jõua mõeldagi selle peale , et olla viisakas ja tal lasta ümber reastuda. Ta juba sõidab mulle küljepealt selga.
5. Kulged rahulikult ca 55-60 kmh samal ajal lendab tuimalt see roheline peletis eelmisest peatusest teise ja sa jääd temast kaugele maha. Deem küll vbl mu oma naine/laps istub selles rohelises pleki hunnikus pärast pea lõhki.
Kust krdi kohast sellised bussijuhid välja otsitakse? Need , kes enne mingi kollase vestiga kõrval istusid on nüüd baranka taha lastud või?

Olen täheldanud ,et peale 1. Juulit on nad eriti ülbeks läinud ja kohe meelega keeravad ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 10:02 

Moose kirjutas:

Ma ei kaitse siin endaarust nagu kedagi, aga tiba ajuvaba.. isegi mina kui Alwayslate'st või traurist oluliselt noorem(tõenäoliselt?) isik, ei too vaidlustesse selliseid asju nagu kellegi riista suurus või mõnda muud kellegi "defekti". Eriti arvestades, et te kumbki üksteist ei tea, siis on kuidagi labane nii tühja lahmida..

Ühesõnaga lõpetage ära.. see mõttetu asja üle vaidlemine on hullem kui need pohmakajutud siin nädalavahetuseti.. viimaste üle saab naerda vähemalt.

No üks nendest kasutajatest käibki siin foorumis mingit oma asja ajamas ja selliseid olukordi tekitamas nagu praegu on tekkinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 11:03 
Kasutaja avatar

No aga miks on vaja selle juraga kaasa minna. :? Heaküll vaielda on vahest tore, aga tehke seda ps'is või kusagil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 12:41 
Kasutaja avatar

Kui see buss tahab külge tulla, siis las tuleb. Nad arvavad, et nüüd anti luba ja võivad kõike teha aga nemad peavad veenduma ka manöövri ohutuses. Kui korralik auto, siis loomulikult on kahju, kuid kui külg värvimist vajab...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 15:44 
Kasutaja avatar

Krt, tulin uue accordiga Tartusse.
Täitsa mõnus ja sportlik masin. :rokib
Varsti tagasi ka minek. Saab vist sõita nii et käigukast terve tee S(pordis).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 15:50 

ht99 kirjutas:
Krt, tulin uue accordiga Tartusse.
Täitsa mõnus ja sportlik masin. :rokib
Varsti tagasi ka minek. Saab vist sõita nii et käigukast terve tee S(pordis).

Sellel on käiguvahetust tunda või käib nagu 93a bemmidel-nii et ei saa arugi? :D 08a 2.0 114kw oma oli nagu miljon km sõitnud, käiguvahetus oli aeglane ja selgelt tunda(uuest peast oli juba nii olnud).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 15:57 
Kasutaja avatar

Käiguvahetus jube aeglane jep.
Möödasõitu saab teha ainult S asendist.
D on nagu kruisimine.
Aga rahulikult vahetab küll mu arust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 15:59 

see vist ongi hondade kiiks... ise olen kahte uuemat Civicut proovinud. mõlemad automaadid... ja JÕLE uimased ja kui vahetavad siis tuntava nõksuga :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 16:06 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ühisõidukite juhid ka suuremaltjaolt silma jäänud.mingilmääral ehk mõistan .et ega neil ka see pulli tegemine pole aga jah.
Täna jäi just troll kohe meelde ja plaansin ka siia tulla jälle ühisõidukite jutuga mis pole ei endale kuika teistel mingi uus ime.Igatahes pussitaskust otse kuhugi kolmandasse ritta ja siis 20kmh edasi.osad lasevad jälle linans sõpakal 70+ jne trollide ja muude riistapuudega.
Pulli saab igatahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 17:05 

oopc kirjutas:
Ühisõidukite juhid ka suuremaltjaolt silma jäänud.mingilmääral ehk mõistan .et ega neil ka see pulli tegemine pole aga jah.
Täna jäi just troll kohe meelde ja plaansin ka siia tulla jälle ühisõidukite jutuga mis pole ei endale kuika teistel mingi uus ime.Igatahes pussitaskust otse kuhugi kolmandasse ritta ja siis 20kmh edasi.osad lasevad jälle linans sõpakal 70+ jne trollide ja muude riistapuudega.
Pulli saab igatahes.

Ikka pole koma üles leidnud klaviatuuripealt ? :O

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 17:10 
Kasutaja avatar

Lähiümbrus põleb:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Sirje oli vist tee ääres põlema läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 17:15 

Krt 1km eemal ja ma pole midagi kuulnud ega näinud :D

EDIT: :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2011 17:16 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Krt 1km eemal ja ma pole midagi kuulnud ega näinud :D

EDIT: :(

Tee siis käbe jõuad veel jaole.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis