Kõrvalepõikena, keegi siin mainis, et suurem osa sõidab liisingus, siis kerge pilk lugejate autode alla, ning ostu/müügi teemasse, võib üsna kindlalt väita et liisingumehi on siin vähe (muidugi eks selle 12 000 kasutaja seas nii mõnigi). Aga jäänud mulje, et foorumi saab jagada 3e suurde gruppi: alaealised, mustalt tööl käivad konkreetsed pool-parm-õlid ning muu rahvas, (kelle seast märgatav osa eelistab muuseumi kraamiga erinevate põhjustel ringi kulgeda (kes stiili pärast, kes oskuse pärast ise lihtsamaid remonttöid kodus teha, kes tuunimise odavuse pärast, kes maj. kaalutlustel jne))
Jah, eks nii palju kui on ka inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Ise sõidan ka liisingus ja olen väga rahul. Auto küll hetkeks juba 6 aastat vana, aga viimase 4 aasta jooksul on peale korralise hoolduse kulunud auto peale ~3000.- krooni. Praegu on seis selline et peaks ~3000.- krooni veel investeerima oleks jälle prillikivi. Kuu lõikes tuleb siis kuluks alla 4000.- krooni (koos kaskoga). Mingi hiidvana saraga sõidu puhul on minu jaoks paar suurt miinust: esiteks pole ise õlikäpp, seega ei saa erilist kokkuhoidu remondi pealt(vb jupihinnas ainult), töökoja tund maksab ikka sama raha, teiseks on minu jaoks väga oluline kaskokindlustus, kuna hea on teada, et riskid on maandatud ja ei pea koguaeg pingsalt mõtlema, ja üks silm lahti magama kui auto ööseks linna jätad või mujale kaugemale oma koduhoovist(siia lisaks veel igast metsloomad, looduse vimkad ja enda võimalikud pange panekud liikluses). Samuti on oluline, et auto igas olukorras mind teeniks (on siis väljas -30 kraadi või +35 kraadi), seega paljudel vanadel masinatel pole kliimat, mis on minu jaoks väga oluline. Ja noh, olgem ausad, põhimõtteliselt ei viitsi ka mingi 20 aastat vana panniga ringi kärutada (jätame kõrvale hobiautod) juba puhtalt sellepärsat, et midagi alt kukkub tõenäosus on oluliselt suurem (nüüd hakkab kindlasti tulema jutte, kuidas kellegi mill läbi uhand käru on maailma parim auto või et 3000 kroonise sara ei remondita vaid viiakse refondasse ja ostetakse uus)-Aga nii ongi, maitse asi

2 krsss: ma arvan, et viga pole selles, et tegu oleks mittevajaliku tarbimisega, vaid selles, et kui sa oled eluaeg korteris eland ei oska vb maja eeliseid tunnetada (muidugi kui üksi elad, ilma pereta, või paadund korteri inimene siis arusaadav muidugi)