Miks ei oska ja ega siin muud polegi kui ainult selle selgeks tegemine .et mis asi on enda oma ja mis asi mitte ning kuidas nendes kahes erinevas olukorras oleks õigem käituda.
See .et ma saan mingit järelmaksu tasuda iga kuiselt sinnamaani kuniks see enam võimalik pole ja asi võetakse käest siis see pole ming iargument.
Ja seda olen mina ka juba kribanud .et osad tõesti .kellel vahet pole kas liisivad või annavad tagant taskust.
See on nagu riietega .ühed kannavad originaale aga teised vuffleid .sest tahavad ka olla nii nagu mõni teine .
Ja noo öelgem ausalt kui teenid nõnda .et ei saa siiski usutavasti kindel olla kauks leiba jätkub siis see nüüd ka mingi tarkus pole endale kohustusi kaela võtta .et olla ka kellegi sarnane näiteks jne.
Lihtsalt pisikesed põhimõtted ja arvamused.
TO Antil kui auto kuulub liisingule siis see auto on lisiingu mitte kellegi teise oma.ja kui keeg iseda liisingu masinat kasutab ja kõvatab siis see pole kena.Muud polegi midagi.

ja see mula ka kehtib mõningates kohtades ja olukordades .sest kui mööda linna ringi lasevad see suht suva aga kui juba käsi ka koos koniga ka aknast välja kaardub ja kõrvu kostab sealt masinast tulev tümm ja kasutaja teeb kiiremaid liigutusi siis lihtsalt .et no mida ff .rahune maha.
Ma ei üldista. lihtsalt osad kes siis tsirkust teevad kuigi no visuaalselt tunub kogu maailm lilleline nõnda olema siiski tänu laenudele ja liisingutele.Mina teen selelst omad järeldused lihtsalt.