Mph kirjutas:
No samasugune egotripp on see teemapüstitus siin. Mina ei mahu parkima, minu autot mõlgitakse, minule tehakse liiga, mina ei saa parkida nagu mulle meeldib, mina ei saa auto ust pärani laiali lükata.
Et keegi nüüd valesti aru ei saaks, siis meelega kellegi autole mõlkide tegemine ei ole loomulikult aktsepteeritav, kuid lihtsalt mulle juba ammu tundub, et kodanik traur võtab mingi oma seisukoha ja kui keegi vastupidist väidab siis on see egoistlik, kuigi trauri seisukoht on teisest küljest vaadatuna sama egoistlik kui vastuvaidleja oma, Ja sellise hüpoteesi ma püstitan mitte ainult sellest teemast lähtudes. Teise silmas pindu nähakse aga enda silmas palki mitte.
Et sul teemast endast midagi arukat öelda ei ole, siis katsetad ikka tüütu nähvitsana iga kord mind kannast hammaustada ja niisama klähvida?
Lugemisoskust eviv inimene oleks ju märganud, et parklatest on sarnaseid kogemusi kirjeldanud mitumed postitajad, sinu soov lihtsalt mulle vastu vaielda ei lase sul ehk seda märgata.
Mina katsun parkida nii kaugele kui saab, nii serva kui saab, et sinusugused suurärimehed saaks ukse all laiutada ja ilusat maailmakorda kiita võtta. Ikka ei ole hea.
Sest sinule tundub ammu, et minu seisukoht on halb. Nojah.
Kui mina arvan, et suuremate ruutude korral ei peakski autod teineteisele nii lähedal olema, on sinus seisukoht ikka see, et ma olen egoist. On äärmiselt egoistlik soov, et minu ja ka sinu vara oleks algupärases vormis peale poeskäiku?
Vaatamata sinu suhteliselt sisutühjadele rünnakutele ei pea ma vajalikuks ka sinu autoga mingisse kontakti astuda. Ei parklas, ega mujal. Mul on arusaam, et iga inimese vara on ekvivalent tema pingutuse ja tööga - seda peaks hindama. Isegi auto kui tarbeese ei ole tingimata hoolimatuse sihtmärk. Samuti teiste inimeste vara, ma ei usu, et suuremal osal see auto remondiks või ostmiseks kuluv raha puu otsas kasvab.
Ja kui minu soov on peale kaubanduskeskustele kasumi teenimise ka lihtsate inimeste vara säilimine, siis mismoodi on see egotripp, hea inimene, äkki suudad seletada?
Lihtsalt paha tuju või pohmakas?