Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Parkimismajad, kaubanduskeskuste parklad jne.
PostitusPostitatud: 06.08.2011 18:09 

Sellist lolli juttu on keeruline kommenteerida :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 18:10 
Kasutaja avatar

hentz kirjutas:

Nii, ja nüüd kõik hakake minu väiteid ümber lükkama!

Ei viitsi. Siin pole midagi ümber lükata. Kitsarinnaline enesekeskne egotripp.
Mina, mina, mina!
Mina pole metsas karu näinud, see tähendab, et metsas ei ole karu!
Sellisele konstruktsioonile ei ole eriti midagi lisada, peale selle, et tundud tõeliselt vastik inimene, kui teadlikult kellegi autot uksega peksad. No offence.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 20:23 
Eliit

Sqad kirjutas:
Ise sõiduautoga pargi tavaliselt parkla taha otsa,kus on tühjem.aga kaubikuga...sinna kuhu juhtub:D

Minumeelest on sellega koguaeg Murphy seadus või miskit sellist sest niipalju kui mina pargin kasvõi Ülemiste v Rocca parklas kõige kaugemasse nurka kus pole ühtegi autot siis poest välja tulles on 90% alati keegi täpselt sinna küljealla end parkinud :kill

Ja ükspäev sai päris pikalt ühes parklas istudud ja silma jäi see, et päris palju on neid inimesi kes otsustavad manööverdada ja aega raisakata 2 autovahele parkimisega kuigi 10m eemal on 3-4 vaba auto kohta järjest.

Ja mina pargin ka üldjuhul üle 2 koha tuimalt. Seda hakkasin eriti harrastama eelmine kevad kui olin oma Civicu saanud korda ja värvitud ning 2 nädalaga küljed taas mölke täis olid. Värskelt värvitud tumerohelisel autol hakkasid nad isegi siis rohkem silma kui ennem värvimist, tuhmima pinnakatte puhul.

Kusjuures, mingivahe ma isegi parkisin nendele räigelt küljealla kes olid suutnud panna end peaaegu ühele valgele joonele nt. Tekkis olukord kus inimene ei saanud üldjuhul pärast juhi uksest sisse. Aga noh, pagan teab, äkki keegi parkis juba varem seal samamoodi vildakalt jne.. Aga pull oli vaadata neid inimesi kui poest väljudes suurte kottidega avastasid, et kahe auto vahe on 5cm :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2011 21:31 
Kasutaja avatar

hentz kirjutas:
Ma arvan, et teie kes parkida ei oska, ei suuda, ei tunne auto gabariite ja sada häda veel miks inimesed pargivad minu auto kõrvale mitte ei jäta tühja auku vahele.. peaksite kusagile platsile kogunema torbikutega ning sõitma õppima.

Pole viie aasta jooksul saanud üle 1-2 mõlgi mitte midagi, ometigi igapäevased poed on kristiine keskus, rocca keskus või rimi haaberstis. Kui ise pargid viisakalt ja ei suru ennast sinna kus kitsas on siis on ilmselt kõik hästi.

Räägin ausalt et olen ise tõmmanud uksega meelega kõrvalolevatele autodele sest ei pargita parempoolse joone peale ratastega nii et mina ei mahu enda autosse. Ning ilmselt enamus teid , kes siin vingute, olete ise need mõlgid ka välja teeninud. vähemalt 80% ulatuses.

1) Ole mureta, suudan ma parkida iga autoga ja oma autol on veel väike vahend selleks juures, et autoga nii täpselt joonte vahele parkida, et mõlemalt poolt võib joonlauaga mõõtma minna ja vahe on täpselt sama.
Pilt

2) Selleks, et mõlke saada ei pea kuhugi prakku ronima, vaid enamasti paistab see olema selliste inimeste süü, kelle puhul paistab, et nad avavad oma auto uksi jalaga või midagi.

3) Ja kolmas punkt ... isegi kui keegi mu auto küljealla on parkind ei lähe ma tema autot lõhkuma. Ja ma üldse arvan, et selleks, et seda teha peab ikka täielik debiilik olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 11:56 

traur kirjutas:
hentz kirjutas:

Ei viitsi. Siin pole midagi ümber lükata. Kitsarinnaline enesekeskne egotripp.
Mina, mina, mina!
Mina pole metsas karu näinud, see tähendab, et metsas ei ole karu!
Sellisele konstruktsioonile ei ole eriti midagi lisada, peale selle, et tundud tõeliselt vastik inimene, kui teadlikult kellegi autot uksega peksad. No offence.

No samasugune egotripp on see teemapüstitus siin. Mina ei mahu parkima, minu autot mõlgitakse, minule tehakse liiga, mina ei saa parkida nagu mulle meeldib, mina ei saa auto ust pärani laiali lükata.

Et keegi nüüd valesti aru ei saaks, siis meelega kellegi autole mõlkide tegemine ei ole loomulikult aktsepteeritav, kuid lihtsalt mulle juba ammu tundub, et kodanik traur võtab mingi oma seisukoha ja kui keegi vastupidist väidab siis on see egoistlik, kuigi trauri seisukoht on teisest küljest vaadatuna sama egoistlik kui vastuvaidleja oma, Ja sellise hüpoteesi ma püstitan mitte ainult sellest teemast lähtudes. Teise silmas pindu nähakse aga enda silmas palki mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 12:01 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Sellist lolli juttu on keeruline kommenteerida :kill

Oopc on teada , otsime hentzi ülesse nüüd :d

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 12:09 
Kasutaja avatar

Mph kirjutas:
No samasugune egotripp on see teemapüstitus siin. Mina ei mahu parkima, minu autot mõlgitakse, minule tehakse liiga, mina ei saa parkida nagu mulle meeldib, mina ei saa auto ust pärani laiali lükata.

Et keegi nüüd valesti aru ei saaks, siis meelega kellegi autole mõlkide tegemine ei ole loomulikult aktsepteeritav, kuid lihtsalt mulle juba ammu tundub, et kodanik traur võtab mingi oma seisukoha ja kui keegi vastupidist väidab siis on see egoistlik, kuigi trauri seisukoht on teisest küljest vaadatuna sama egoistlik kui vastuvaidleja oma, Ja sellise hüpoteesi ma püstitan mitte ainult sellest teemast lähtudes. Teise silmas pindu nähakse aga enda silmas palki mitte.

Et sul teemast endast midagi arukat öelda ei ole, siis katsetad ikka tüütu nähvitsana iga kord mind kannast hammaustada ja niisama klähvida?
Lugemisoskust eviv inimene oleks ju märganud, et parklatest on sarnaseid kogemusi kirjeldanud mitumed postitajad, sinu soov lihtsalt mulle vastu vaielda ei lase sul ehk seda märgata.

Mina katsun parkida nii kaugele kui saab, nii serva kui saab, et sinusugused suurärimehed saaks ukse all laiutada ja ilusat maailmakorda kiita võtta. Ikka ei ole hea.
Sest sinule tundub ammu, et minu seisukoht on halb. Nojah.
Kui mina arvan, et suuremate ruutude korral ei peakski autod teineteisele nii lähedal olema, on sinus seisukoht ikka see, et ma olen egoist. On äärmiselt egoistlik soov, et minu ja ka sinu vara oleks algupärases vormis peale poeskäiku?
Vaatamata sinu suhteliselt sisutühjadele rünnakutele ei pea ma vajalikuks ka sinu autoga mingisse kontakti astuda. Ei parklas, ega mujal. Mul on arusaam, et iga inimese vara on ekvivalent tema pingutuse ja tööga - seda peaks hindama. Isegi auto kui tarbeese ei ole tingimata hoolimatuse sihtmärk. Samuti teiste inimeste vara, ma ei usu, et suuremal osal see auto remondiks või ostmiseks kuluv raha puu otsas kasvab.
Ja kui minu soov on peale kaubanduskeskustele kasumi teenimise ka lihtsate inimeste vara säilimine, siis mismoodi on see egotripp, hea inimene, äkki suudad seletada?
Lihtsalt paha tuju või pohmakas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 12:41 

traur kirjutas:

Et sul teemast endast midagi arukat öelda ei ole, siis katsetad ikka tüütu nähvitsana iga kord mind kannast hammaustada ja niisama klähvida?
Lugemisoskust eviv inimene oleks ju märganud, et parklatest on sarnaseid kogemusi kirjeldanud mitumed postitajad, sinu soov lihtsalt mulle vastu vaielda ei lase sul ehk seda märgata.

Mõte oli minu jutus sama aga osapooled olid ära vahetatud ja tavaliselt tekivad konfliktid erinevate kasutajatega just sinu teemaarendustest ja enesekesksetest seisukohtadest. Pole mina veel näinud, et sa kellegi teisitimõtleja seisukohti ka aktsepteerinud oleks. Palju oleks tahta, et sa ise sellest aru saaks, seega ma loobun sulle selle selgitamisest.

traur kirjutas:
Mina katsun parkida nii kaugele kui saab, nii serva kui saab, et sinusugused suurärimehed saaks ukse all laiutada ja ilusat maailmakorda kiita võtta. Ikka ei ole hea.
Sest sinule tundub ammu, et minu seisukoht on halb. Nojah.
Kui mina arvan, et suuremate ruutude korral ei peakski autod teineteisele nii lähedal olema, on sinus seisukoht ikka see, et ma olen egoist. On äärmiselt egoistlik soov, et minu ja ka sinu vara oleks algupärases vormis peale poeskäiku?
Vaatamata sinu suhteliselt sisutühjadele rünnakutele ei pea ma vajalikuks ka sinu autoga mingisse kontakti astuda. Ei parklas, ega mujal. Mul on arusaam, et iga inimese vara on ekvivalent tema pingutuse ja tööga - seda peaks hindama. Isegi auto kui tarbeese ei ole tingimata hoolimatuse sihtmärk. Samuti teiste inimeste vara, ma ei usu, et suuremal osal see auto remondiks või ostmiseks kuluv raha puu otsas kasvab.
Ja kui minu soov on peale kaubanduskeskustele kasumi teenimise ka lihtsate inimeste vara säilimine, siis mismoodi on see egotripp, hea inimene, äkki suudad seletada?
Lihtsalt paha tuju või pohmakas?

Su enda sõnadega vastates, siis lugemisoskust eviv inimene oleks märganud, et ma ei pargi ukse all ja mulle pigem meeldib ennast liigutada ja natuke kaugemale auto jätta. Ja taaskord hakkad sa mind solvama sellisel tasandil, kus sa mind ei tunne. Mina kirjutan sinu foorumis käitumisest ja seetõttu olen ma kohe kaubanduskeskuse ees laiav kantpea, kuigi sa mind ei tunne.

Lisaks peaks lugeda mõistev inimene aru saama, et ma ei kiida heaks teiste ega enda vara rikkumist vaid seda kiunumist mingi pseudoprobleemi üle. Mina ja nagu näha siis ka mõned teised kasutajad suudavad oma autosid parkida, nii et kellegi vara ei kahjusta ja virisemiseks pole põhjust. Sina ja mõned kasutajad näevad probleemi seal, kus seda minu ja paljude teiste arvates ei ole, seega see on sinu isiklik probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 13:04 
Kasutaja avatar

Mph kirjutas:
Sina ja mõned kasutajad näevad probleemi seal, kus seda minu ja paljude teiste arvates ei ole, seega see on sinu isiklik probleem.

Ma kahtlemata vabandan, et ei osanud terve maailma valu korraga lahti kirjutada ja postitasin midagi isiklikest tähelepanekutest. Ma olin kerglasel arvamusel, et foorumites nii tehaksegi.

Kuivõrd sina omad maailma tõe monopoli, tead ja näed, kuidas mina peaksin käituma, mida kirjutama ja mida arvama, siis vabandan kõigi inimeste poolt sinu ees, kellel iial parklas mõni mõlk tekkinud on. Mõistan nüüd, kui egoistlikud on need inimesed, kui sügavalt nende isiklik traagika see on. Samas hakkab mulle selguma, et need inimesed on viimaseni kõik selle ka ära teeninud ning enamjaolt on see lausa minu isiklik süü.
Ole tänatud, taevane taat, et tõde sedakorda sedapidi lasid paista! Aamen.

Lisan oma ebarealistliku ja egoistmist nõretava unistuse pildi:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 15:22 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Minul tundub Hensi lugu täitsa loogiline.õige.Tema pargib nõnda .et ei sega kedagi ja temal pole midag ijuhtunud kuigi otseselt tema ei saagi midag iteha väga .et juhtumeid ära hoida ja kui ta selljuhul käitub vastavalt kui keeg ion tema suhtes juba rumalallt käitunud siis Hensi õigus.Mina pargin ilusti joonte vahele ja siis tuleb koba ja pargib minu kasti nõnda .et mina pean koos toidu kottide.lapse ja naisega pagasnikust salongi minema sisi see pole normaalne.Ja kui on jooned siis tuleb püüda panna joonte vahele ja omas kastis toimetada kui seda olukord nõuab .et on palju ka teisi parkijaid näiteks.
Üks pajatab teisele .et to ajab pada ja siis hakkab kolmas ka veel suust vahtu ajama.otsige käbi üksteiselt aga püütke ka teiste suhtes inimlikud olla.
Kui tulla idiootsustest rääkima siis võiks ikka mitte idiootselt pöörduda.
Ma ei hakka lõpetuseks siia lauset kirjutama sellest .et mida ja kelle oma võiks tegelikult otsida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 15:48 

traur kirjutas:
Kuivõrd sina omad maailma tõe monopoli]

No minul on sinu kohta täpselt sama arvamus ainukese vahega, et mina kuulutan tarkusi oma tõemonopolist siis kui sina alustad vingumist mõne oma tõemonopoli jutlusega.

Ja teemasse ka. Kas su toodud pildil on see nn parkimisala sama lai kui praegune ja lisaks on need laiemad vahed või on lihtsalt sama lai vahe ja rohkem jooni maha tõmmatud? Ma pildipealt 100% kindlusega ei oska öelda aga see keskmine osa tundub kitsam kui praegused eestis kasutusel olevad vahed ja mina nendel lisajoontel muud kasutegurit ei näe, kui et mõni töll, kes auto gabariite ei tunneta saab auto kasti keskele lihtsamini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 18:43 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Need viimased parkimisjoonte pildid tunduvad olema nagu abijoontega vihik mis poleks ka paha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 18:50 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Lisan oma ebarealistliku ja egoistmist nõretava unistuse pildi:
http://www.corporategreen.us/Portals/0/ ... ingLot.jpg

Kristiine ja Stockmani parklas on samasugused jooned ju?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 10:33 
Kasutaja avatar

Pigem kaugemad autod võivad tekitada sellise tunde, et eespool ei olegi kohti ning pargitakse kaugemal olevate kõrvale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 11:58 
Kasutaja avatar

Autopeded, mässige oma autod siis mullikilesse. Kas tõesti auto on teil elus kõige tähtsam asi, et pabistada tema kriimude ja muu sita pärast? Auto on tarbeese mis kasutamisel paratamatult kulub, seega ma ei näe siin mingit probleemi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis