jOnts kirjutas:
Ebaõiglane on teistele inimestele selliseid asju ette heita, sest mitte iial ei usu ma, et sa poleks ise kunagi mõnda "moraalselt mittesobivat" liigutust autoga teinud.

Ma ei väidagi, et ma sõidan liikluses puhtalt, poleks parkinud inva kohale vms. Asi on selles, et kui ma vale liigutuse teen ja keegi mulle selle kohapealt märkuse teeb või ka tegemata jätab, siis ma ei tule seda siia teemasse kirjutama ja kelkima, et olin ise m*nn ja keegi veel julges selle kohapealt midagi öelda.
Toivoku kirjutas:
AGa miks ydlse autoga läksid siis kui see ukse alla parkimine su jaoks probleem on? sama hästi oelskid võinud ju jala minna sinna mäo statti, nii ei sega kedagi isegi teepeal uimerdamisega.
Ma ei rääkinud seda, et peab 5km kaugusele auto parkima. Tammsaare stati juures pole 50m ka kõndida, et sinna sisse saaks astuda.
Hydration kirjutas:
Ning see on oluliselt viisakam tegevus, lähen panen auto paagi kütet täis, jätan tankuri ette ja siis lähen sisse oma kabanosse tellima ja õgima?
Mis vahet sellel on kas ma olen sul tankuri ees või ukse ees, ette jään sulle nagunii..
Vaata on vahe sees, kas pargid ukse alla lihtsalt sellepärast, et saaks seest midagi võtta või tankuri kõrvale ja lähed sisse maksma ning kabanossi tellima.
Kui inimene pargib ukse alla või ei tangi ja pargib tankuri kõrvale, siis minu silmis on ta lihtsalt kõige ehtsam m*nn, kes arvab et ta on maailmanaba ja võib kõike teha. Ja kui keegi talle veel midagi öelda julgeb, siis peab sellest foorumisse halama tulema.