Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 609, 610, 611, 612, 613, 614, 615 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 10.08.2011 12:47 

torms kirjutas:
Enne tööle minekut mõtlesin et hüpan kiirelt tammsaarel olevast statist läbi ja võtan joogi, tankuri juurde ei hakanud parkima, parkisin kohe ette, välja astudes tuli mingi võll just statist välja ja ütles" sisse ei tahtnud kohe sõita või" mõtlesin et söögu oma kabanossi edasi ja läksin sõnagi lausumatta sisse.

Aga nahhui on vaja sinna ukse alla parkida? Pane nõksu eemale ja mine võta siis see jook või kabanoss ära.

Krt, noor inimene peaks jõudma kõndida küll.

me@ei salli idioote, kes peavad saama kindlasti autouksest poodi sisse astuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:02 

Sina ei salli neid kes sinna ette pargivad, mina ei salli neid kes seal oma kabanossi koguaeg ostma peavad ja inimeste aega kulutavad, kes tankida sooviks.

Aga katuse alla ikka parem parkida, eriti praeguste ilmadega, kui vihma sajab (Ära tule ajama, et sa vihmaga ise kuskile kaugele viitsiksid oma auto parkida) :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:04 

Inimene ise ei mõtle, aga ukse ette parkides ei mahu sealt vahelt enam läbi, kui keegi kõrval tangib. Alles oli, mingi mahtuniversaal pakkis end ka ukse ette, tankuri kõrvale, ainuke vaba tankur millel on püstol seal kus mu luuk. No ei mahu autost välja kui ära parkisin et tankida. Panin siis pool viltu tema ette, et ise välja saada, kahjuks jõudsin ennem ära tankida ja ära maksta kui see suguvõsa putkast välja tuli, veidi vahtisid, aga siis ootasid kuni ma ära lähen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:05 

Hydration kirjutas:
Aga katuse alla ikka parem parkida, eriti praeguste ilmadega, kui vihma sajab (Ära tule ajama, et sa vihmaga ise kuskile kaugele viitsiksid oma auto parkida) :twisted:

Aga vot tule ja vaata, kohe tõsiselt ei pargi uksealla. Kui soovid võid Mäo Statoilist 00:00-01:00(tänast kuupäeva 10.08.11) videot küsida ja selles üle veenduda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:06 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
Hydration kirjutas:

Aga vot tule ja vaata, kohe tõsiselt ei pargi uksealla. Kui soovid võid Mäo Statoilist 00:00-01:00(tänast kuupäeva 10.08.11) videot küsida ja selles üle veenduda.

Vot kus tuli maailmaparandaja välja..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:09 

jOnts kirjutas:

Asi pole maailma parandamises. Ma lihtsalt ei näe põhjust, miks ma peaks tankuri kõrvale või ukse alla parkima.

Maailm ei käi ainult ühe inimese ümber ja arvestada võiks teistega ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:10 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
Hydration kirjutas:

AGa miks ydlse autoga läksid siis kui see ukse alla parkimine su jaoks probleem on? sama hästi oelskid võinud ju jala minna sinna mäo statti, nii ei sega kedagi isegi teepeal uimerdamisega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:12 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
jOnts kirjutas:

Asi pole maailma parandamises. Ma lihtsalt ei näe põhjust, miks ma peaks tankuri kõrvale või ukse alla parkima.

Maailm ei käi ainult ühe inimese ümber ja arvestada võiks teistega ka.

See selleks.
Ebaõiglane on teistele inimestele selliseid asju ette heita, sest mitte iial ei usu ma, et sa poleks ise kunagi mõnda "moraalselt mittesobivat" liigutust autoga teinud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:18 

Ning see on oluliselt viisakam tegevus, lähen panen auto paagi kütet täis, jätan tankuri ette ja siis lähen sisse oma kabanosse tellima ja õgima?
Mis vahet sellel on kas ma olen sul tankuri ees või ukse ees, ette jään sulle nagunii.. Ning kui ikka näed, et tankla autosid täis ja sa autost välja ei mahui või uksest sisse, siis mine üle ristmiku teise tanklasse, mitte ei ole mõtet hakata hädaldama, et näed kui vastikuid kaasliiklejad siin igalpool on, keegi minuga ei arvesta :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:23 

oota aga kui ukse eees ei ole parkimis koht, miks sa pead sinna parkima :? tavaliselt on parkla ilust kõrval, isegi jooned on maas et teaksid kuidas parkida. Kui sa ei tangi miks sa pead tankuri ette parkima? Samahästi võiks õelda, et mida sa käid bensujaamas poes/söömas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:25 

jOnts kirjutas:
Ebaõiglane on teistele inimestele selliseid asju ette heita, sest mitte iial ei usu ma, et sa poleks ise kunagi mõnda "moraalselt mittesobivat" liigutust autoga teinud. :)

Ma ei väidagi, et ma sõidan liikluses puhtalt, poleks parkinud inva kohale vms. Asi on selles, et kui ma vale liigutuse teen ja keegi mulle selle kohapealt märkuse teeb või ka tegemata jätab, siis ma ei tule seda siia teemasse kirjutama ja kelkima, et olin ise m*nn ja keegi veel julges selle kohapealt midagi öelda.

Toivoku kirjutas:
AGa miks ydlse autoga läksid siis kui see ukse alla parkimine su jaoks probleem on? sama hästi oelskid võinud ju jala minna sinna mäo statti, nii ei sega kedagi isegi teepeal uimerdamisega.

Ma ei rääkinud seda, et peab 5km kaugusele auto parkima. Tammsaare stati juures pole 50m ka kõndida, et sinna sisse saaks astuda.

Hydration kirjutas:
Ning see on oluliselt viisakam tegevus, lähen panen auto paagi kütet täis, jätan tankuri ette ja siis lähen sisse oma kabanosse tellima ja õgima?
Mis vahet sellel on kas ma olen sul tankuri ees või ukse ees, ette jään sulle nagunii..

Vaata on vahe sees, kas pargid ukse alla lihtsalt sellepärast, et saaks seest midagi võtta või tankuri kõrvale ja lähed sisse maksma ning kabanossi tellima.

Kui inimene pargib ukse alla või ei tangi ja pargib tankuri kõrvale, siis minu silmis on ta lihtsalt kõige ehtsam m*nn, kes arvab et ta on maailmanaba ja võib kõike teha. Ja kui keegi talle veel midagi öelda julgeb, siis peab sellest foorumisse halama tulema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:26 
Kasutaja avatar

Auto saab täna valmis, poolteist kuud pole sõita saanud :evil:
Tõstuki lint läks ainult vist puruks, ja väga vedas, et alla ei kukkunud ta sealt üldse :D

Praegu natuke rõve olla, hommikul 7meni roolis olnud :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:43 
Kasutaja avatar

http://gizmodo.com/5829353/anonymous-to ... vember-5th :rokib

need poisid samas niisama ei kraakle :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 13:46 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
Vaata on vahe sees, kas pargid ukse alla lihtsalt sellepärast, et saaks seest midagi võtta või tankuri kõrvale ja lähed sisse maksma ning kabanossi tellima.

Kui inimene pargib ukse alla või ei tangi ja pargib tankuri kõrvale, siis minu silmis on ta lihtsalt kõige ehtsam m*nn, kes arvab et ta on maailmanaba ja võib kõike teha. Ja kui keegi talle veel midagi öelda julgeb, siis peab sellest foorumisse halama tulema.

Ma saan aru kui mõtlematusest kuhugi ukse ette pargitakse, aga et võtta mingi solvanguna seda kui keegi selle kohta midagi ütleb on suht 15 aastaste teema.
Samas, peale tankimist on targem auto tankuri juurde jätta, muidu võib tankla müüja arvata et järjekordne "tangi ja sõida" :uhoh

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 14:07 
Kasutaja avatar

nii naljakas on iga päev siin lugeda samade inimeste lõputuid vaidlusi :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 609, 610, 611, 612, 613, 614, 615 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis