l6vikuningas kirjutas:
kartmisest ma sellises hinnaklassis autot valides eriti aru ei saa, vaevalt keegi kavatseks 15k eest ostetud masinaga oma elust järgmised 20a ja 300k km veeta

...ning mis seal niiväga ikka juhtub kui korralikult hooldada ja rihma nõutud aja tagant vahetada, laus lõhkumist ei kannata ju ükski masin ja see pole loodetavasti teemapüstituse eesmärkki. Pigem võib sellise ebapopulaarse versiooni ostmisega kasu lõigata ja muust küljest parema auto sama hinna sees saada.
Muidugi ma ei oota, et mul see auto ilma kuludetta järgmised 10 aastat vastu peab aga Võiks pool aastatki voi tiba rohkem asi piirduda filtrivahetuste jms. ehk just mõtlengi, et mis autod need paremini vastu peavad. Olen nüüd neid bemme vaatamas käind ja siis juhuse tõttu sai üht Volkswagen Ventot vaatamas/proovimas käidud. Ütlen ausalt, et mulle meeldib eriti E36 välimus ja ka E34 välimus halb olla - E34 mugavus on ka ikkagi meeldejääv aga no ikka mingi kolinad ja ikkagi kuidagi kahtlane tundub, E36 veel külmast peast käivitus suhteliselt vaevaliselt jne. ja teine oli magedalt roostes ja tundus kere poolest liiga mäda (pildid olid teatud nurkade alt kus polnud näha erilist roostet)
Noh vaatasin Ventot ja ei näe disaini mõttes nii uus välja kui näiteks bmw, seest rohkem kandline ja vidinaid oli vähem aga mootor tundus ikka korralik, eks ikka nagisemisi oli armatuuri poolt aga muidu kõik oli nagu olema pidi, käivitus hetkega ja sõites polnud mingeid imelikke kolinaid ega midagi. Mulle igatahes tundub, et kui sellises hinnaklassis on vaja lihtsalt sõitvat autot siis hakkan kalduma Volkswageni poole, Vento tundub selline mõnus pill ka aga mugavuselt jäi alla kui näiteks E34. On siin ala 94 aasta Volksude omanikke kes kogemusi jagada oskavad kogemusi jagada? Mis mootorit soovitada jms.
Audisi pole veel vaatama jõudnud minna aga bmw-d pole vist mõtet nii väikse rahaga ikkagi soetama minna, nii mulle räägitud, et võimalus suur saada mingi läbisõidetud jura endale. Eks hetkel ju eluks ajaks autot ei otsi, küll hiljem endale lemmikuid saab valida.