Irw, meiega elavad ikka igapäevased klounid ka

Olime öösel hella hundi pargis, kes seda kella enam oskabki öelda, aga see pole oluline, igatahes üks teine seltskond, kes seal hakkas vist lahkuma vms jäi 1 karvane kutt alles (no ausalt olid pikad juuksed), sõber tegi veel ennem pätti kutile, kui ära läheb ja see ronis kuidagi sinna varikatuse alla, raamistiku vms vahele.
Siis hakkasid muidugi kõik ülejäänud inimesed, kes hella hundi pargis karjuma ja veel paremaid ideesid klounile pähe panema -
Mine katusele , ära karda jne.
Aga kes käinud pole, on tegu sellise telgi moodi katusega, mitte mingi plekk vms katus.
Ok, kutt peaaegu üleval, naguke värises ja kostus katuselt lause, et kuulge , ma võin siit alla kukkuda ju (No ülla ülla eksole)
Selle peale kõik karjuvad vastu, et ei kuku sa midagi ja ikka tiimi töö ma ütlen,

Kuni järsku seal kuskile nõrgemasse kohta astus ja katusele mingi pragu vms sisse tuli, ning kus siis hakkas vett tulema..

lausa purskas rsk, (ma ei kujuga ette, seal katusele oli kogunenud ikka päris soliidne kogus vett) ja lõpus tuli nagu punktiks sealt praost veel mingi suur klaas pudel maha puruks
Ja siis, kutt karjub, et ta kardab kõrgust, kuidas ta alla saab ..
Keegi karjus, hüppa varju külge ja vaju sellega vaikselt maha (varju all mõtlen siis seda suurt kandilist varju , mis restodes jne on, et saad lahti teha ja kokku panna vms..)
Ja Klounile polnud palju vajagi, kui ta sinna hüppas ja siis stiilselt sellega alla tuli..
Ok, nüüd tuli krdima pikk jutt, aga no huumor eilses õhtus otsa ei saanud sekundikski..see oli ainult üks, ehk parimaid vms..