Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 20:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 21.08.2011 10:52 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
Eesti laul oli täpselt see, millena ta välja reklaamiti. Paraku aga ei jätnud üritus liiga positiivset muljet. Elu esimese tõelisest suurüritusest oleks oodanud ikkagi ka neid laule, millega Eesti vabaks lauldi.

Mis puutub publikusse, siis tuleb kurvalt tõdeda, et platsi ääred olid täis joobes/magavaid tegelasi. Samas näis lavaesine rahvas päris mõistlik.

Teiseks häirivaks asjaoluks oli see, et söök-jook oli sellise massiürituse kohta kirve hinnaga. Ma saan aru küll, et kellele ei meeldi, see ei söö-joo, aga Saku tegi ikka korraliku käibe. Sellest tulenevalt langes terve ürituse tase minu silmis.

@jyrgenpii, kes ei ole päris laulupeol käinud

Ürituse nimel oleks võidud jah veits rohkem vaeva näha. Ise oleksin oodanud pigem artiste, kes 80-ndate lõpus kuulsad olid ja nn. protestilaule tegid. Ühesõnaga oleks tahtnud näha ainult neid artiste, kes sel ajal tegutsesid vms.
Et siis ainult Eesti artiste....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 11:27 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Tra üks lohh sõitis kruusaga kaetud parklast täie pasaga läbi, nii et pool autot sai kivirahet. Vähe kettase ajas. Tutvustasin raisale veidi teistsuguseid väärtushinnanguid.

Imelik, et mõni esimene leedi sind selle peale juba verbaalselt maa sisse tampimas ei ole...

andres393 kirjutas:
Autopeded, mässige oma autod siis mullikilesse. Kas tõesti auto on teil elus kõige tähtsam asi, et pabistada tema kriimude ja muu sita pärast? Auto on tarbeese mis kasutamisel paratamatult kulub, seega ma ei näe siin mingit probleemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 11:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mis te arvate kui aastapäeval lauluväljakul kerli laulnuks vabaduse laulu rahvariietes .mitte selles töökostüümis millega ta liikleb.
Eelnevatel aastatel ikka ku iasi oli tõsiselt organiseeritud ja üldse asjakohane siis rahavs langes ikka sügavasse mõttesse .lasi pisaraid .mitte kõik muidugi ja mitte kõik .mitte halvas mõttes.lauldi kaasa ja värki .rahavriided ja puha .dirigendid ja lõpuks käis õnnitlemine ja värk no tõsine respect ja värk.
Kerli iseenesest rääkis interviuus ka väga kaunist juttu tegelikult ja ega esinejal kui sellisel ka viga poel aga väga valel ajal .vales kohas ja mitte päevakohase teemaga suuresti .väljaarvatud siis jah see oora kostüümis eestikeelne kaunis lugu mis miskilmoel siiski vähe tervitavam.

Viimati muutis oopc, 21.08.2011 11:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 11:37 
Eliit

näidake pilti sellest kerlist vms. ma ei saa aru millest jutt. mis kostüüm tal oli siis ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 11:42 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid

Vurra ja kilumine .väheke austust ja respecti võiks olla see poel mingi kõivu tallinna kontsert vaid aastapäev.Isegi läbi kõlarite kuulda parmude loba.
Sellisele rahva massile ei teki paljudel võimalusi esineda ja seal on see võimalus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 11:52 
Eliit

Okei, jõudsin vaadata umbes 30sek kuni sai selgeks, et asi on totaalne FAIL.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 11:57 
Moderator
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Okei, jõudsin vaadata umbes 30sek kuni sai selgeks, et asi on totaalne FAIL.

See oli ainuke normaalne/kuulatav lugu seal kontserdil olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:00 

Ma ei kujuta ette mida veel vanemad inimesed tundsid.arvavad ja mis mulje see kõik neile jättis.
Vanaemad laulavad preinstormiga kaasa mingis tsurkade keeles näiteks või.
Ja alkoga kõikjale kauplema ka ei maksaks minna .Eelnevatel kordadel mäletamistmööda toonitati seda .et alkot pole ainult sööki .et inimesed saaks kosutada end.
Igatahes nende tootjate kraam kes seal oma joomastavat pakkusid on täielik siett ja jummala rumalad inimesed .need pole mingid ärikad ka nahh kes sellises kohas mõistavad ükskõik mis jama pakkuda .selliseks tegevuseks ei pea aju ega muud soont olema.nark läinuks ka seal imehästi ehk krdi bisnessvennad oma läbujookidega.

Viimati muutis oopc, 21.08.2011 12:04, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:03 
Kasutaja avatar

Lahekas kirjutas:
h20m kirjutas:
TMF kirjutas:
h20m kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:
Elu esimese tõelisest suurüritusest oleks oodanud ikkagi ka neid laule, millega Eesti vabaks lauldi.

Ehk sai siis sellega seoses sulle selgeks see, et Eestit tegelikkuks ei lauldud vabaks, vaid Meri jõi vabaks. Ehk siis tegelikkuses läks 20. Meri pudeliga venemaale allkirja võtma...

Ise mõtlesid selle jama välja?
Pudeliga võid sa litsidesse minna, mitte üht riiki iseseisvaks kauplema.....

Mis sa arvad, et ma hakkan vaidlema nüüd sinuga?
Aga kui eestis väljaantud raamatud valetavad siis olgu.
Ja ma ei rääkinud kauplemisest midagi, kaubeldakse turul.
Rohkem kommenteerima ei hakka...

Kusjuures eilsel Vabaduse Laulul jagatud Postimeest sirvides, leidsin seal artiklid ja meenutused neljalt mehelt. Ants Laaneots, Indrek Kannik ja ma teist kahte ei mäleta. Just üks neist kahest keda ma ei mäleta, rääkis, kuidas ta käis Pihkvas Vene riigi tagant raadiomehhanisme ostmas. Lisaks sularahale oli kaasas ka mingi vorstijupp ja pudel kangemat (kui õigesti mäletan, siis konjakit). Ja sai need raadiovidinad kätte ning nendest tegid raadiamatöörid kokku pealtkuulamisaparaadid, segajad ja muud seadmed, et venelaste käikudest ette teada ning neid segada. Seega see pudeli teema ikkagi natuke aitas kaasa meie iseseisvusele, küll mitte sel juhul hr Meri kaudu.

Üldiselt ma loen ka raamatuid ja palju.
Lihtsalt tahtsin öelda, et loll on see lihtsameelne, kes arvab et pudeliga saab ühe riigi vabaks vms.
Äärmiselt loll peab ikka selleks olema......
Rohkem sel teemal mina ka ei viitsi vaielda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:14 

oopc - vaadates sinu isamaalist hoiakut ja lugedes sinu postitusi, tekib mul vastupandamatu soov
anda sulle üks isamaaline nõuanne:
Austa palun oma isamaad vähemalt niipalju, et mine kooli ja õpi palun Eesti keele ortograafia ära.
Kerli riietuse kohapealt olen nõus - selle laulu jaoks see ei sobinud.
Mina suutsin alates Justamendist kuni Sineadi eelviimase looni kõik laulud kohapeal ära kuulata ja
võin öelda, et küll väikeste mööndustega, kuid oli väga tore õhtu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:22 

Irw, meiega elavad ikka igapäevased klounid ka :rokib Olime öösel hella hundi pargis, kes seda kella enam oskabki öelda, aga see pole oluline, igatahes üks teine seltskond, kes seal hakkas vist lahkuma vms jäi 1 karvane kutt alles (no ausalt olid pikad juuksed), sõber tegi veel ennem pätti kutile, kui ära läheb ja see ronis kuidagi sinna varikatuse alla, raamistiku vms vahele.
Siis hakkasid muidugi kõik ülejäänud inimesed, kes hella hundi pargis karjuma ja veel paremaid ideesid klounile pähe panema -
Mine katusele , ära karda jne.
Aga kes käinud pole, on tegu sellise telgi moodi katusega, mitte mingi plekk vms katus.
Ok, kutt peaaegu üleval, naguke värises ja kostus katuselt lause, et kuulge , ma võin siit alla kukkuda ju (No ülla ülla eksole)
Selle peale kõik karjuvad vastu, et ei kuku sa midagi ja ikka tiimi töö ma ütlen, :D Kuni järsku seal kuskile nõrgemasse kohta astus ja katusele mingi pragu vms sisse tuli, ning kus siis hakkas vett tulema.. :D lausa purskas rsk, (ma ei kujuga ette, seal katusele oli kogunenud ikka päris soliidne kogus vett) ja lõpus tuli nagu punktiks sealt praost veel mingi suur klaas pudel maha puruks :rokib :D

Ja siis, kutt karjub, et ta kardab kõrgust, kuidas ta alla saab .. :kill
Keegi karjus, hüppa varju külge ja vaju sellega vaikselt maha (varju all mõtlen siis seda suurt kandilist varju , mis restodes jne on, et saad lahti teha ja kokku panna vms..)
Ja Klounile polnud palju vajagi, kui ta sinna hüppas ja siis stiilselt sellega alla tuli..

Ok, nüüd tuli krdima pikk jutt, aga no huumor eilses õhtus otsa ei saanud sekundikski..see oli ainult üks, ehk parimaid vms.. :rokib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:27 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Irw, meiega elavad ikka igapäevased klounid ka :rokib Olime öösel hella hundi pargis, kes seda kella enam oskabki öelda, aga see pole oluline, igatahes üks teine seltskond, kes seal hakkas vist lahkuma vms jäi 1 karvane kutt alles (no ausalt olid pikad juuksed), sõber tegi veel ennem pätti kutile, kui ära läheb ja see ronis kuidagi sinna varikatuse alla, raamistiku vms vahele.
Siis hakkasid muidugi kõik ülejäänud inimesed, kes hella hundi pargis karjuma ja veel paremaid ideesid klounile pähe panema -
Mine katusele , ära karda jne.
Aga kes käinud pole, on tegu sellise telgi moodi katusega, mitte mingi plekk vms katus.
Ok, kutt peaaegu üleval, naguke värises ja kostus katuselt lause, et kuulge , ma võin siit alla kukkuda ju (No ülla ülla eksole)
Selle peale kõik karjuvad vastu, et ei kuku sa midagi ja ikka tiimi töö ma ütlen, :D Kuni järsku seal kuskile nõrgemasse kohta astus ja katusele mingi pragu vms sisse tuli, ning kus siis hakkas vett tulema.. :D lausa purskas rsk, (ma ei kujuga ette, seal katusele oli kogunenud ikka päris soliidne kogus vett) ja lõpus tuli nagu punktiks sealt praost veel mingi suur klaas pudel maha puruks :rokib :D

Ja siis, kutt karjub, et ta kardab kõrgust, kuidas ta alla saab .. :kill
Keegi karjus, hüppa varju külge ja vaju sellega vaikselt maha (varju all mõtlen siis seda suurt kandilist varju , mis restodes jne on, et saad lahti teha ja kokku panna vms..)
Ja Klounile polnud palju vajagi, kui ta sinna hüppas ja siis stiilselt sellega alla tuli..

Ok, nüüd tuli krdima pikk jutt, aga no huumor eilses õhtus otsa ei saanud sekundikski..see oli ainult üks, ehk parimaid vms.. :rokib :D

isegi mu koer hakkas naerma, kui ma seda valjult lugesin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:39 

Mõnus .tore muidugi olnuks seal õlle libistada ja kaarte mängida jne ernesaksa põlvel.Ebakainen vahet pole kas sõda .taasiseseisvumise aastapäev või õllesummer.
Tore võib olla kui asi polnuks korraldatud sellise päeva auks .lihtsalt minul hakkasid põhimõtted häirima just erinevaid asjolusi arvestades.Olgu kasvõi mingi moodsam lahendus aga minujaoks tundus asi ikka väga suuresti metsa läinud olevat .väljaarvatud siis mõningad hetked kasvõi see kus väike tüdruk.salis ja paar tükki veel jutustasid mikkrisse riimis eestikeeles päris pikalt .ikka eesti värk käis kui päevakohane tekst muidugi oli seda ei mäleta aga siiski.Sellest ka ei piisaks ehk kui suvalist lambilaulu lasta eestikeeles mikrisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:45 

Vanalinna kohta seda .et see pole enam inimest tagajärg mis seal öödest järgi jääb.Täiesti puuks milliseks linn öösiti korraldatakse.
Hommikuti ka kohtab ikka öödest jäänud organsimide jäänukeid kes lihtsalt häirivad normaalsete inimeste elutegevust.
Igatahes hiljuti ka hommikult ühed bakterid veel elutsesid linnapeal ja üks bakteritest oli õrnemast soost ja oletatavasti isegi mõistliku välimusega kuigi tekkis juba tahtmine kohelda teda nagu ka tugevamast soost baktereid kes valesti toimivad korrektsete kodnaike suhtes .sest no tee mis tahada aga joovastavatest ja ei tea millest veel läbi imbunud bakterile lihtsalt ei õnnestu lihtsal viisil elementaarseid inimestele kohaseid kombeid ja tegusi õpetada enda tava toimetuste kõrvalt.
Need bakterid eritavad ennast ju kõigist võimalikest endal olevates aukudest ka kehal.
Ja lõppkokkuvõttes pole see põhjendus .et isen ei ole just adekvaatse mõtlemise juures sellhetkel see o nainult tema probleem .mitte kellegi teise ja kui ta selle tõttu tekitab jama kokku siis asi täbar tegelikult.

Viimati muutis oopc, 21.08.2011 12:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 12:47 

ÖÖbikul ei ole tegelt kerli vastu midagi muud kui viha, kuna kerli on välismaa ori.
Jutul lõpp.

Oleks oobik tegelikuses selline patrioot eestile vms, siis ta õpiks vähemasti kirjutama.. :bs

(Kui sa vaid ööbik kujutaks ette, mis asi on välja töötatud ja treenitud häälega mikrisse laulda.. ei ole mitte lihtne sealt üldse õiget heli kätte saada, ning see on nende kõikkide star lauljate viga.

Viimati muutis Hydration, 21.08.2011 15:50, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis