Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 08:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 22.08.2011 10:45 
Kasutaja avatar

OldCars kirjutas:
Sai ka eile üks auto maha müüdud. Ostja helistas reedel ja pakkus oma hinna, millega ta oleks nõus järgi tulema. Kuna ise sõitsin samal ajal Hiiumaale, siis ütlesin, et helistaks pühapäeval uuesti. Kui olin koju jõudnud, helistasin talle ise, et võib järgi tulla. Mees natuke aega organiseeris transporti ja varsti oligi juba kohal. Käis tiiru ümber auto, vaatas salongi ja kapotialla. Isegi proovisõidule ei läinud, vaid kohe tuppa pabereid vormistama. :D Ladus raha peopeale ja sõitis autoga minema. :)

See meenutas mulle, kuidas ma enda kassi müüsin ära
Pilt

panin müüki mõistliku hinnaga (oli kehv aeg, 2 aastat tagasi), oli vist veebruari kuu. Helistas üks vend, küsis kas auto läheb sellise ilmaga käima, ültesin, et ikka. Leppisime kokku, et tuleb minu platsile, kus töötasin. Kell hakkas juba õhtu poole minema, mõtlesin, et vana ei tulegi, äkki kõne, et kuule ma kohe keeran su juurde tule välja. Tulin välja, vaatan, et parkis mingi L200 mitsu, tuli vana mees välja ja küsis kas käima läheb? ütlesin, et ikka, panin käima, ja pakusin vanale proovisõidu teha, vana ei hakkanud üldse sisse vaatama, isegi autot ei vaatanud, küsis, kas saan tema koduni ära viia seda autot, et ta ise kuskilt Kuusalust, et ta toob mind Tallinnasse tagasi. Olin nõus, viisin ära, ja kui jõudsin kohale vana võttis ümbriku välja ja andis kätte 45k eeki, nii nagu oli kuulutses, pole isegi ega autoga sõitnud, ega sisse vaatanud.
Tänaseks auto on selline
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 11:13 
Kasutaja avatar

Olen ka yhe auto sedasi myynud, et pm vaadatai väljast yle, kergelt, ja veeti minema. Tõesti mure vaba. AGA paari päeva pärast hakkasid kõned, et see puudu ja see selline jne. Enamus olid pisi asjad, mis ikka vanade autode puhul. Lisaks oleks ta neid asju kõiki näinud, kui oleks auto yle vaadanud. 18a vana auto puhul mis maksis 13kilo vana raha ei jõua ju kõikki pisi asju yles lugeda. Nüüd ikka palun kõik kohe üle vaadata, et pärast mingeid mõttetuid probleeme ei tuleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 11:20 

Ma olen ka mõne mehe jaoks ilmselt tilganäppija olnud. :D Lähed kohale kuulutuse peale heas või väga heas korras auto ja kohale jõudes avastad rondi. Ja siis auto kõrval hakkab tunnistama vigu. Nii raiskab ta nii minu kui ka enda aega. Kui autodest ikka midagi ei jaga, siis lase enne müüki üle vaadata ja oskad ausamalt rääkida vigadest kasvõi telefoni teel, kui kuulutusse panna ei taha. Aga lasta kohale tulla terve auto pähe, on küll :kill Selliste jamade pärast ma ei viitsi ka autosid kuhugi kaugemale vaadata, kuna turgu solgitakse nii jubedalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 14:12 

Scorpio Ghia kirjutas:
OldCars kirjutas:
Sai ka eile üks auto maha müüdud. Ostja helistas reedel ja pakkus oma hinna, millega ta oleks nõus järgi tulema. Kuna ise sõitsin samal ajal Hiiumaale, siis ütlesin, et helistaks pühapäeval uuesti. Kui olin koju jõudnud, helistasin talle ise, et võib järgi tulla. Mees natuke aega organiseeris transporti ja varsti oligi juba kohal. Käis tiiru ümber auto, vaatas salongi ja kapotialla. Isegi proovisõidule ei läinud, vaid kohe tuppa pabereid vormistama. :D Ladus raha peopeale ja sõitis autoga minema. :)

See meenutas mulle, kuidas ma enda kassi müüsin ära
Pilt

panin müüki mõistliku hinnaga (oli kehv aeg, 2 aastat tagasi), oli vist veebruari kuu. Helistas üks vend, küsis kas auto läheb sellise ilmaga käima, ültesin, et ikka. Leppisime kokku, et tuleb minu platsile, kus töötasin. Kell hakkas juba õhtu poole minema, mõtlesin, et vana ei tulegi, äkki kõne, et kuule ma kohe keeran su juurde tule välja. Tulin välja, vaatan, et parkis mingi L200 mitsu, tuli vana mees välja ja küsis kas käima läheb? ütlesin, et ikka, panin käima, ja pakusin vanale proovisõidu teha, vana ei hakkanud üldse sisse vaatama, isegi autot ei vaatanud, küsis, kas saan tema koduni ära viia seda autot, et ta ise kuskilt Kuusalust, et ta toob mind Tallinnasse tagasi. Olin nõus, viisin ära, ja kui jõudsin kohale vana võttis ümbriku välja ja andis kätte 45k eeki, nii nagu oli kuulutses, pole isegi ega autoga sõitnud, ega sisse vaatanud.
Tänaseks auto on selline
[img]http://s3.images.drive2.ru/car.journal.photos/x2/4400/000/000/02c/a9a/88cd1d3f74aaf26-large.jpg[/im]

Nagu näha siis vanal L200 ka alles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 15:38 
Kasutaja avatar

Krt sama vana tahtis vist kunagi mu j30 maximat ära osta velgede ja paari detaili pärast.
Hästi konkreetne ja asjalik vana.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 22:16 

Tuli ka meelde, kuidas sai kunagi üks issand maha müüdud.
Helistas mingi venelane, et tahaks autot näha. Sai siis kokku lepitud, et lähen tema maja juurde.
Tegi paar tiiru ümber auto, proovisõit ca 200m ja olidki käed löödud.
Inimesel oli vaja autot vaid üheotsa sõiduks ukrainasse. Kuna rongiga ei saa niipalju asju ja vanaema kaasa võtta siis ostis selleks otstarbeks auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2011 14:02 
Kasutaja avatar

oli mul üks roostes Maxima müügis, üks SR kasutaja pommitas mind peaaegu mittu nädalat MSN kaudu, et tee pildi sellest ja sellest, ja ära müü, olen soomes tööl, tulen augusti alguses Eestisse ostan ära, palusin käsiraha kas või 100 EUR, kuid eile sai auto müüdud, aga käsiraha saamata :D

Eile helistas üks kasutaja, räägisin ära nii nagu on, eks ta võib tõestada, ütles, et hakkab Tartust tulema, ja ilusti jõudis enne ARK kinni panemist kohale, ta ei tahtnud proovi sõidu teha, ütlesin, et ta peab tegema, kuna ma niimodi autosi ei müü :) Nägi mis vead olid auto küljes, ja viis ta minema. Õige mees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 16:54 
Kasutaja avatar

sorry, ma võin olla tilganäppija. aga ootan seda autot, mis mulle räägitakse. ehk siis ma olen suhteliselt detailne ostja ja peduiin. ma mõistan muidugi vanusega tekkivadi vigu.. aga kui öeldakse et autol rooste puudub ja on heas korras, kohale veeredes leian et pool tagaust on mastiksiga kokku määritud, et too üldse koos püsiks ja rulli jäljed igalpool on siis sorry... või muud sellist... ise kui müün autot, mainin ära kõik, mida tean ja oskan kaasa mainida.
nagu ka tegelen oma klientidega, enne olen aus ja ja jätan oma toote müümata aga klient usaldab mind tänu sellele ja seepärast tuleb ka tagasi teinekord...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 19:21 

Müügis turu odavaim niiva.
Inimesed helstavad vahetpidamatta, et kas ikka alles, ja mis värk on.
Olen seletanud küikidele inimestele, et ole sõitnud autoga ainult metsas, metsas ja veelkord metsas.
Mees tuli vaatama, kella 14 ajal vaatas üle masina, üllatusi polnud.
Lõime käed, et tuleb õhtu treilaga, tundus viisakas vanem meesterahvas (U.40).
keda ple meest pole.
helistasin korduvalt tagasi ka, lubas et jajaaa ma olen teel jne, ma helistan kohe tagasi jne, aga ei.
Niiet, kes rahaga tuleb see saab, ei hakka enam kellegile hoidma, et ta läheb toob treila jne.
Loll jutt suhu tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 23:54 
Kasutaja avatar

Paraku on kuulutus kahemõtteline, kas Niva on sellises seisus nagu esimestel piltidel või sellises seisus nagu viimastel.
Kui oma aega väärtustad, siis kirjutagi kuulutusse, et auto on metsas elu näinud - kokkuvõtlik ja konkreetne.

Jutt vast sellest masinast: http://auto.motors24.ee/vehicles/325575 ... &sort=paid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2011 07:25 

DeLaBig kirjutas:
Paraku on kuulutus kahemõtteline, kas Niva on sellises seisus nagu esimestel piltidel või sellises seisus nagu viimastel.
Kui oma aega väärtustad, siis kirjutagi kuulutusse, et auto on metsas elu näinud - kokkuvõtlik ja konkreetne.

Jutt vast sellest masinast: http://auto.motors24.ee/vehicles/325575 ... &sort=paid

sellel autol on ka natuke kohtutäitureid peale pandud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2011 13:56 
Kasutaja avatar

On see tavaline, et ostuhuviline on Soomlane ja väidab, et tuleb Tallinna autot ostma?
Keegi võiks oma kogemusest pajatada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2011 14:00 

Endal on mitu korda tuldud. Üks auto on ka ära viidud, aga tavaliselt nad ikka vaatavad päris mitu autot üle. Vaata, et sul ükski hoiatustuluke ei põle (airbag jne), neid nad pelgavad miskipärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2011 14:03 
Kasutaja avatar

jah. Nad ühildavad oma muud tegemised (alkoturismi) auto vaatamisega. Pahatihti võib tekkida olukord kus auto "ostjad" on täiega mälleris ja ei suuda midagi adekvaatset rääkida, veelvähem proovisõitu teha. Et kuidagi oma ebaadekvaatsust kompenseerida teevad lõpuks naeruväärse pakkumise.
Samas võib ka teisit minna. Üks tüüp tuli spetsiaalselt mu müügis olevate velgede pärast Tallinna. Sõitis autoga praamist maha, saime Norde Centrumi ees kokku. Andsin veljed, sain raha ja somm sõitis autoga sama praami peale uuesti tagasi ja põrutas Helsingisse.
Ahjaa. Tule meelde, et ühed veljed müüsin veel soomlastele. Seekord oli alkoturist, kes oli mu velgede tabeks spetsiaalsed tugevad kotid kaasa võtnud ja viis need jala Helsingisse üle.....Üldiselt Porsche velgesi ostavad nad isuga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2011 14:50 
Kasutaja avatar

Minul ka üks auto soome läinud. Käis minu oma vaatamas hommikul 9 paiku, ütles et on veel mõned vaadata ja annab märku. Kell oli vist juba 18 - 19 vahel ja ma juba ammu veendunud, et deali ei tule. Järsku kõne, et nemad nüüd Sadama rimi Hesburgeris ja jõudsid päeva jooksul esimest korda sööma, aga tahaks minu autot veel korra vaadata. Küsisin kas vaadata või osta, kuna pidin veel mõned asjad maha kruttima, mida ma lihtsalt ei saanud kaasa anda. Jäi siis jutt, et söövad oma kõhu täis ja tulevad taksoga mustakale. Mina keeran niikaua oma vidinad maha ja lubasin veel ka auto ära pesta, et saavad veenduda et kere on ilus. Hommikul oli must, aga lihtsalt ei jõudnud pesta (eelmine õhtu vist sadas ka veel).

Tulukestega on see teema, et üks eelmine huviline oli ka soomest ja see väitis, et neil on ülevaatusel diagnostika ka autole ja kui vigu leitakse siis läbi ei saa. Siis kui tuli ka juba põleb on ju 100% kindel, et ei saa.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis