oopc kirjutas:
Ses mõttes higistama .et krt tartumaantel on nii palju igasugu piiranguid.märke.asulaid.kõrvalteid jne jne .
Sa ju ajad lihtsalt paska. Või siis oled tõesti nii saamatu?
Sellist jura ajades ei tohiks sa Tallinnas sõitmisega hakkama saada mitte mingil moel.
Aina rohkem hakkab mulle tunduma , et oopci näol pole tegu REAALSE inimesega vaid mingi tüüp lihtsalt enda lõbuks on viitsind aastaid teiste reaktsiooni esile kutsuda ning välja mõelnud enda jaoks väga debiilse tegelase.
Ei tõsiselt - mõelge nüüd. Mida me oopcist teame? Elab seal all vana maksi juures, sõidab kaubikuga ringi ning enda auto on 500ne mersu. Kas tõesti nii hädine , nii töllakas , kirjaoskamatu ning väga imeliku mõttemaailmaga tüüp kes kõige kallal viriseb ning ühte teemat suudab nämmutada lõpmatuseni saab üldse elus hakkama? Suudab tööl käia ning piisavalt raha teenida, et osta ja ülal pidada suhteliselt kallist mersut? Või viimaste tekstide järgi arvestades - ÜLDSE AUTOGA SÕITA?
Samuti see pilt kuhu oopc ise peale jäi , tundus ta suhteliselt täiesti normaalse väljanägemisega inimene olevat.
Peab ikka viitsimist ja tahtmist olema , et taolist asja ajada aastaid

Pealegi pole see võimalik , et üks inimene saab nii valesti ja nii värdjalikult kirjutada nagu seda oopc siin teeb. Niikaua nagu ta on siin foorumis figureerinud ja teiste tekste näinud-lugenud peaks ikka midagi meelde ja pähe jääma seoses õigekirjaga või lausete koostamisega.
Jääb järele lihtsalt see , et tegu on tahtliku pasa ajamisega

Mina igatahes ei viitsiks - ma ei mõista miks keegi peaks üldse viitsima aga näed , viitsib.
oopc on teine Mikk. Reaalselt sellist inimest ei saagi eksisteerida. Looduseaduste vastu ei saa mitte keegi.
Vaadake , kes alati oopc`i tekstidest sügava mõtte välja loeb ja ka mõistab tema kirjaoskamatud mõttekäiku. Seejuures ka alati oopc´i peldikuseina väärseid kommentaare kaitsma kukkub. Väidetavalt ka oopc`i näinud ja temaga vist isegi suhelnud. Ning täitsa normaalseks inimesks on tunnistanud. Ma ei usu, et siin foorumis üldse kedagi on , kes oopc`iku tekstist esimesest lausest kaugemale jõuab. Et sellest keelest ja mõttest aru saada peabki ise oopc olema.
Keegi natuke katkine inimene leidnud võimaluse oma vigast mõttemaailma teistele vägisi peale suruda kahjustamata oma mainet ja füüsilist isikut.. Avalikult oma mõttemaailma teistele avaldada ei julge ja lõi oopc´i tegelaskuju selle jaoks.