Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 17:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 23.08.2011 09:57 

Sai kuu aega kodust eemale oldud, tööd tehtud ja täna koju naastes pidin tõdema, et selline asi pole minu jaoks. Kodu on ikka see kõige parem koht.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 10:30 

Kui juba jutt navidele on läinud, siis mida näiteks sellisest isendist arvata - http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=481267 . Kõlbab kasutada ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 10:33 

http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Tehni ... torid.aspx

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 10:44 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ses mõttes higistama .et krt tartumaantel on nii palju igasugu piiranguid.märke.asulaid.kõrvalteid jne jne .et mõnes kohas ehk lõpetab juba hoopis mingi teine teema piirangu ära või siis mitte jne jne.See kaamerasse eksimine võib ka lihtsalt tulla.Lihtsam on jätkuvalt lihtsalt midagi nõnda muuta .et liikuda oleks kaamerate alas muretu.
Tallinn-narva mnt-le kaamerad pannaks seal ikka asi konkreetsem või kasvõi näiteks tallinnas järvevana teele tulevikus .On lubatud kiirused suuresti ja kui üle lased jääd pildile. Aga no Tartu mnt on minuaravates jah ikka väga kirev koht .kõike arvestades.Märkide peale võib seal lolliks ehk minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 10:45 

kuidas ma enda navile uue softi saan ja eesti kaardi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 11:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No tartumaantee on paras pähkel autokooli hariduse lihvimiseks oma igasugu eri tingimustega .vähemalt minu arvates.+Mulle meeldib lõdvalt.rahulikult.aktiivselt.mugavalt .kiirelt punktist a .punkti b jõuda ja ilma oma aju tülitamata.
Ei kasuta ka TRATU-TALLINN.TALLINN -TARTU igapäevaselt pullipärast ja eks see avalda ka mõju kui abivahendeid ka veel ei kasuta.Abivahendeid kasutaed pole ju aus teiste suhtes ja tuleb olla mõistev.
Mõndadel kaamerate ajal juba tundusid küll autos olema GPSi-d radarid ja muud vigurid .et lasti nõnda kaamerate vahel .ehk masin veel kaameratele ka märkamatu.
To Interface .tundub .et sulle meeldib palju mõelda ja värki .Mina näiteks ei teeks üldse välja sinu kirjeldatud tegelasest ehk ja nõnda olen ka ise siin käitunud osadel puhkudel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 11:48 
Kasutaja avatar

oopci sa ajad tõesti jama, ainuke teema kuidas probleeme võiks olla on kui -3 või suurema lühinägelikkusega üritada prillideta sõita.
Ainuke konks, et tuleb silmas pidada 50 märgi asemel on üldiselt asula märk.
Mismoodi on võimalik päevad läbi Tallinnas sõita, ja Tallin-Tartu Mnt ajab kuuli kokku? Kõik vajalikud tänavad, ümberreastumised jne on pähe õpitud V? :think

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 11:56 
Kasutaja avatar

Mul on Garmini GPS, mingit softivahetust teinud pole, lihtsalt kaarte uuendanud ja kiiruskaamerate POI'd sisse lasknud.
Iga kiiruskaamera on kaardil näha, sellele lähenedes ilmub hoiatus ekraanile ning GPS'i piff kukub lärmama. Kui silmi ega kõrvu kinni ei hoia, pole võimalik mitte teada, mis piirang tuleva kaamera alas kehtib. Ja maanteel sõites vaevalt silmi-kõrvu kinni hoiad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 11:58 

Samas InterFace'i antud lingil see 55 eurine tundub ka piisav olema. Otsingi odavamat, mis Eesti piires hakkama saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 12:52 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
oopc kirjutas:
Ses mõttes higistama .et krt tartumaantel on nii palju igasugu piiranguid.märke.asulaid.kõrvalteid jne jne .

Sa ju ajad lihtsalt paska. Või siis oled tõesti nii saamatu?
Sellist jura ajades ei tohiks sa Tallinnas sõitmisega hakkama saada mitte mingil moel.

Aina rohkem hakkab mulle tunduma , et oopci näol pole tegu REAALSE inimesega vaid mingi tüüp lihtsalt enda lõbuks on viitsind aastaid teiste reaktsiooni esile kutsuda ning välja mõelnud enda jaoks väga debiilse tegelase.
Ei tõsiselt - mõelge nüüd. Mida me oopcist teame? Elab seal all vana maksi juures, sõidab kaubikuga ringi ning enda auto on 500ne mersu. Kas tõesti nii hädine , nii töllakas , kirjaoskamatu ning väga imeliku mõttemaailmaga tüüp kes kõige kallal viriseb ning ühte teemat suudab nämmutada lõpmatuseni saab üldse elus hakkama? Suudab tööl käia ning piisavalt raha teenida, et osta ja ülal pidada suhteliselt kallist mersut? Või viimaste tekstide järgi arvestades - ÜLDSE AUTOGA SÕITA?
Samuti see pilt kuhu oopc ise peale jäi , tundus ta suhteliselt täiesti normaalse väljanägemisega inimene olevat.

Peab ikka viitsimist ja tahtmist olema , et taolist asja ajada aastaid :D
Pealegi pole see võimalik , et üks inimene saab nii valesti ja nii värdjalikult kirjutada nagu seda oopc siin teeb. Niikaua nagu ta on siin foorumis figureerinud ja teiste tekste näinud-lugenud peaks ikka midagi meelde ja pähe jääma seoses õigekirjaga või lausete koostamisega.
Jääb järele lihtsalt see , et tegu on tahtliku pasa ajamisega :D

Mina igatahes ei viitsiks - ma ei mõista miks keegi peaks üldse viitsima aga näed , viitsib.

oopc on teine Mikk. Reaalselt sellist inimest ei saagi eksisteerida. Looduseaduste vastu ei saa mitte keegi.
Vaadake , kes alati oopc`i tekstidest sügava mõtte välja loeb ja ka mõistab tema kirjaoskamatud mõttekäiku. Seejuures ka alati oopc´i peldikuseina väärseid kommentaare kaitsma kukkub. Väidetavalt ka oopc`i näinud ja temaga vist isegi suhelnud. Ning täitsa normaalseks inimesks on tunnistanud. Ma ei usu, et siin foorumis üldse kedagi on , kes oopc`iku tekstist esimesest lausest kaugemale jõuab. Et sellest keelest ja mõttest aru saada peabki ise oopc olema.
Keegi natuke katkine inimene leidnud võimaluse oma vigast mõttemaailma teistele vägisi peale suruda kahjustamata oma mainet ja füüsilist isikut.. Avalikult oma mõttemaailma teistele avaldada ei julge ja lõi oopc´i tegelaskuju selle jaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 13:01 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
oopc on teine Mikk. Reaalselt sellist inimest ei saagi eksisteerida. Looduseaduste vastu ei saa mitte keegi.
Vaadake , kes alati oopc`i tekstidest sügava mõtte välja loeb ja ka mõistab tema kirjaoskamatud mõttekäiku. Seejuures ka alati oopc´i peldikuseina väärseid kommentaare kaitsma kukkub. Väidetavalt ka oopc`i näinud ja temaga vist isegi suhelnud. Ning täitsa normaalseks inimesks on tunnistanud. Ma ei usu, et siin foorumis üldse kedagi on , kes oopc`iku tekstist esimesest lausest kaugemale jõuab. Et sellest keelest ja mõttest aru saada peabki ise oopc olema.
Keegi natuke katkine inimene leidnud võimaluse oma vigast mõttemaailma teistele vägisi peale suruda kahjustamata oma mainet ja füüsilist isikut.. Avalikult oma mõttemaailma teistele avaldada ei julge ja lõi oopc´i tegelaskuju selle jaoks.

eee...? Minuarust leidub oopc jutus päris tihti mõtteid millest nii mõnigi kasutaja võiks kinni hakata. Samamoodi on jutus POINT sees kui lugeja ise ei ole just kuidagimoodi "challenged" ja ei oska esimesest lausest kaugemale lugeda.

ahjaa ja lisaks lõppu ära, et nüüd sinu loogikat kasutades ja minu postitust lugedes, võiks arvata, et mina olengi nö oopc isa. Ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 13:10 
Kasutaja avatar

nii, kes veel tunnistab , et ta oopc`i tekste otsast lõpuni läbi loeb ja neist maailmavaateid purustavaid ideid välja loeb?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 13:21 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
nii, kes veel tunnistab , et ta oopc`i tekste otsast lõpuni läbi loeb ja neist maailmavaateid purustavaid ideid välja loeb?

Ei öelnud ma oma postituses, et ma kõik postitused läbi loen. Samuti ei öelnud ma, et sealt kohe maailmavaateid purustavaid ideid välja loeb.

üldiselt järgin sama reeglit mis antil, mõne erandiga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 13:28 

ison.ts kirjutas:

Mina :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 13:34 

krdima kettasse need tööpakkujad ajavad ikka. Topivad oma kuulutuse üles, kandideerid, aga ei vasta mitte midagi. Võiks vähemalt öelda, et ei ole võimalik või midaiganes....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis