Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 02:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 721, 722, 723, 724, 725, 726, 727 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 12.09.2011 21:15 

Tra täiesti masendav.. Hakkasin lisama Käisin välismaal linnapeal teemasse pilte siis lõi chrome fatal errori ja kõik kadusid ära.. Olin mingi tund aega uploadinud neid netti ja 50 pilti olin lisanud teemasse ja veel 50 oleks tulnud :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2011 21:20 
Kasutaja avatar

Sõitsin päeval mööda vabaduse pst nõmme poole ning foori all seisis vana luitunud värviga astra, millel soome nr märgid. Rohelise süttides ei liikunud ta kuskile, viimaks lasin korraks signaali. Selle peale hakkas põhjanaaber vaikselt ja ebakindlalt edasi liikuma, kuni.... ühel hetkel vajutas pedaali alla ja minu tagasihoidliku hinnangu kohaselt pani pärnu suunda minema kiirusega vähemalt 90km/h (see juhtus siis kusagi järve ja hiiu vahelisel lõigul). Masin tundus ka aeg-ajalt paremale-vasakule kalduvat, võib arvata, et üsna joobes. Järgi ma mõistagi kihutama ei hakanud, ent valisin 110 ja lubati info patrullidele anda. Laagrisse jõudes opelit ei märganud enam, kuid kaks patrulli ja üks eravärvides corolla panid küll sireenide unnates mööda. Eks näis, kas ja mis.
Vot tak.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2011 21:53 
Kasutaja avatar

madis1080 kirjutas:
See selle pärast, et muidu võib autokooli õpetaja ise vastuseid parandada miinusest plussiks- mis oleks ka lollus sest õpetaja saab raha selle pealt ju kui läbi kukkuvad inimesed :bs muidu oli klassi kõige parem töö

Oota mismoodi see õpetaja nüüd sealt raha saab, kui sa läbi kukud? Pigem siiski vastupidi, kui ARK-is ka veel massiliselt läbi kukuvad, siis saab õpetaja hoopis peapesu ja võimalik, et ka töölt lahti. Autokoolid tahavad ikka oma reitingut kõrgel hoida...
Pärnu Aides olen teinud viimase 3a jooksul C, E ja A kati (viimasel sooritasin veel täna sõidueksami), pliiatsit küll kaasa ei vedand.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2011 21:55 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
madis1080 kirjutas:
See selle pärast, et muidu võib autokooli õpetaja ise vastuseid parandada miinusest plussiks- mis oleks ka lollus sest õpetaja saab raha selle pealt ju kui läbi kukkuvad inimesed :bs muidu oli klassi kõige parem töö

Oota mismoodi see õpetaja nüüd sealt raha saab, kui sa läbi kukud? Pigem siiski vastupidi, kui ARK-is ka veel massiliselt läbi kukuvad, siis saab õpetaja hoopis peapesu ja võimalik, et ka töölt lahti. Autokoolid tahavad ikka oma reitingut kõrgel hoida...
Pärnu Aides olen teinud viimase 3a jooksul C, E ja A kati (viimasel sooritasin veel täna sõidueksami), pliiatsit küll kaasa ei vedand.

Kui piisavalt läbi kukud siis maksad talle ju et eksamit teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2011 22:12 
Kasutaja avatar

tim1 kirjutas:
Sõitsin päeval mööda vabaduse pst nõmme poole ning foori all seisis vana luitunud värviga astra, millel soome nr märgid. Rohelise süttides ei liikunud ta kuskile, viimaks lasin korraks signaali. Selle peale hakkas põhjanaaber vaikselt ja ebakindlalt edasi liikuma, kuni.... ühel hetkel vajutas pedaali alla ja minu tagasihoidliku hinnangu kohaselt pani pärnu suunda minema kiirusega vähemalt 90km/h (see juhtus siis kusagi järve ja hiiu vahelisel lõigul). Masin tundus ka aeg-ajalt paremale-vasakule kalduvat, võib arvata, et üsna joobes. Järgi ma mõistagi kihutama ei hakanud, ent valisin 110 ja lubati info patrullidele anda. Laagrisse jõudes opelit ei märganud enam, kuid kaks patrulli ja üks eravärvides corolla panid küll sireenide unnates mööda. Eks näis, kas ja mis.
Vot tak.

Tiksusin vaikselt rakverest tallinna poole ja pelae viitnat nosisin vaikselt kulgedes Burksi. Muidugi aeg-ajalt kahelepoole vingerdades. Mingi jorss aga istub perses pool teed ja mööda ei lähe , kuigi seal ju kaks rida jne. Viskas närvi mustaks ja vajutasin korra peeneks , et ta tagant ära kaoks. Kuskil veidi ennem kuusalut ootas juba patrull mind. Nemad imestasid , et miks ma kaine olen , et teatati , et purjus juht jne.
Pedereeriti veel tehnilise passi pärast , kuna mb230e oli seda veidi võltsinud(mulle müües) ja lasti minema lõpuks.

Lükkasin siis käigu D peale ja kuradi diislikatel suri välja. Käima enam ei läind. Jahtus maha ja siis mingilpõhjusel enam aku ringi ei vedanud. Lõpuks õnnestus mingi veidi enne keskööd üks sõbralik seltskond kinni pidada , kes voolu andis. Kõik see juhtus veel 24. dets.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2011 22:27 
Kasutaja avatar

remain kirjutas:
Tra täiesti masendav.. Hakkasin lisama Käisin välismaal linnapeal teemasse pilte siis lõi chrome fatal errori ja kõik kadusid ära.. Olin mingi tund aega uploadinud neid netti ja 50 pilti olin lisanud teemasse ja veel 50 oleks tulnud :angry

Jumal on siiski olemas :D

Lae ikka kuhugi albumisse nii suur kogus ja pane siis link!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2011 22:34 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:

Tiksusin vaikselt rakverest tallinna poole ja pelae viitnat nosisin vaikselt kulgedes Burksi. Muidugi aeg-ajalt kahelepoole vingerdades.

mu isiklik rekord on mobiil, suits, energia jook ja burks.(miskit oli veel minuarust) samas olen ma inimene kes tegeleb roolis olles vähemalt 2 tegevusega. samas on ülinaljakas jälgida sõpru, kes suudavad vaid üht tegevust roolis teha ja sedagi kesiselt. kui veel telefon helised siis 50:50 matsu võimalused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2011 22:56 
Kasutaja avatar

Pilte ikka scrollides parem vaadata:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2011 01:29 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
killer666 kirjutas:

Tiksusin vaikselt rakverest tallinna poole ja pelae viitnat nosisin vaikselt kulgedes Burksi. Muidugi aeg-ajalt kahelepoole vingerdades.

mu isiklik rekord on mobiil, suits, energia jook ja burks.(miskit oli veel minuarust) samas olen ma inimene kes tegeleb roolis olles vähemalt 2 tegevusega. samas on ülinaljakas jälgida sõpru, kes suudavad vaid üht tegevust roolis teha ja sedagi kesiselt. kui veel telefon helised siis 50:50 matsu võimalused.

kohe tuleb Iff, kes teeb korraga kahte suitsu, joob 4 erinevat energiajooki, teeb pilti, paneb naabrimehe naist, rääkides samal ajal ülemusega, trükib sõnumit Tanelile, sirvib mobiilist sr.org foorumit ja näpib makki sõites c-kategooria veokiga Hispaaniasse, samal ajal põgenedes leedu mentide eest oma rullikaga, enne kui burger otsa saab. :)

Aga mina olen tööl, lahe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2011 02:45 

Viskan ka soola siis natuke haavale.
Mulle meeldib autoroolis hirmsasti telefoniga "ranna rallit" mängida ja ilma naljata.
Soomes maanteedel on see üks lõbusamaid tegevusi gepsu jälgimise kõrvale :D
Helsingis muidugi see eriti lemmik tegevus ei ole , või tallinnas.

Ja mis üks hea ajaviide veel roolitaga on, raamatu lugemine :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2011 07:51 

Saa nüüd aru, mul võib auto olla täis purjus inimesi, bass üle peksta ja ise saan samal ajal joodud-söödud, aga mobiiliga rääkimine on roolis minu jaoks ka päeval ja puhanuna häiriv :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2011 07:54 
Kasutaja avatar

Kui ma laupäeval Pärnust õppesõidust koju sõitsin, käisin Selverist läbi, sealt anti kaubale kaasa miskipärast Õhtuleht, lugesin selle tee peal läbi siis :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2011 08:13 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Irw, kunagi tekkis foorumis päris karm andmine selle peale, kui iitsatasin, et mul kombeks pikkadel maanteeotstel filme vaadata (alates 2004a on mul autos selline pildimasin, enne seda 2 aastat rändasime pidevalt iga nädalavahetus autoelamuga, milles oli

Jah , aga kas Sa oled kindel , et Sa ei hakka kasvõi vähesemal määral tee peal ühest servast teise sõitma. Samas sea ei pane ise tähelegi , kui muid asju teed.

Korra sõitsin öösel tartust avinumre poole. Ulmeväsimus oli peal. Sõitsin kuskil poolel teel kasemetsa vahel ja mõtlesin endamisi , et ikka veel Tartus ,et majad vilksavad mööda. Siis mõtlesin , et missasja? Raputasin pead ja jäin seisma igaksjuhuks. Edasi kulgesin kuidagi aknad lahti ja tümm põhjas , aga ikka vägisi tahtis tee silme ees kriipsuk kokku joosta. Mustvees ryypasin ühe kohvi ja edasised 5 km oli täitsa normaalne sõita.
Mani kirjutas:

Kogu selle kõvatamise peale , kes mida roolis suudab meenub mulle kohe üks hea nali:
Tsiteeri:
Autos, maanteel. M: "Olen alati unistanud, et keegi mult sõidu
ajal suhu võtaks." N: "Unusta ära!" M: "No kallike, äkki
siiski? Ei oleks ju nii raske?" N: "Tead, sa tee endale load ja
istu ise rooli, siis vaatame."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2011 09:09 

T*rademaa ma ütlen...hommikul hakkan autot käima panema chickiita juures ja tegi paar korda vau vau ning starter surnud...Kõige tipuks hakkas vihma ka sadama ja kahekesi ei suutnud küna käima lükkata..Õnneks klassivend elab samas linnas ja tuli aitas käima lükata..muidugi paar korda pidime mäest alla ja ülesse lükkama sest ei võtnud lutti suhu...Aga noh nüüd olen õnnelikult koolis ainult esimesse tundi hilinesin ning nüüd mõtlen starteri remondi peale kuigi käisid peast läbi ka müügimõtted :D :D :D :D :D :D
Pole parimat päeva algust kui trenni tehes :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2011 09:51 

Pole tükk aega haige olnud ja nüüd teist päeva juba selline tatipomm peas plahvatanud et anna abi, kuskilt õhk läbi ei käi, kõrvad lukus ja selline tunne et kohe viskab põhja ka alt ära veel. Hea et mul kraadiklaasi pole kodus.
Kas süüdi on nädalavahetusel peetud aiapidu või on mingi gripp liikvele lastud ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 721, 722, 723, 724, 725, 726, 727 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis