krss kirjutas:
Irw, kunagi tekkis foorumis päris karm andmine selle peale, kui iitsatasin, et mul kombeks pikkadel maanteeotstel filme vaadata (alates 2004a on mul autos
selline pildimasin, enne seda 2 aastat rändasime pidevalt iga nädalavahetus autoelamuga, milles oli
Jah , aga kas Sa oled kindel , et Sa ei hakka kasvõi vähesemal määral tee peal ühest servast teise sõitma. Samas sea ei pane ise tähelegi , kui muid asju teed.
Korra sõitsin öösel tartust avinumre poole. Ulmeväsimus oli peal. Sõitsin kuskil poolel teel kasemetsa vahel ja mõtlesin endamisi , et ikka veel Tartus ,et majad vilksavad mööda. Siis mõtlesin , et missasja? Raputasin pead ja jäin seisma igaksjuhuks. Edasi kulgesin kuidagi aknad lahti ja tümm põhjas , aga ikka vägisi tahtis tee silme ees kriipsuk kokku joosta. Mustvees ryypasin ühe kohvi ja edasised 5 km oli täitsa normaalne sõita.
Mani kirjutas:
mu isiklik rekord on mobiil, suits, energia jook ja burks.(miskit oli veel minuarust) samas olen ma inimene kes tegeleb roolis olles vähemalt 2 tegevusega. samas on ülinaljakas jälgida sõpru, kes suudavad vaid üht tegevust roolis teha ja sedagi kesiselt. kui veel telefon helised siis 50:50 matsu võimalused.
Kogu selle kõvatamise peale , kes mida roolis suudab meenub mulle kohe üks hea nali:
Tsiteeri:
Autos, maanteel. M: "Olen alati unistanud, et keegi mult sõidu
ajal suhu võtaks." N: "Unusta ära!" M: "No kallike, äkki
siiski? Ei oleks ju nii raske?" N: "Tead, sa tee endale load ja
istu ise rooli, siis vaatame."