AntiL, mina ka ei saanud aru sellest, niikaua, kui endale ka soetasin nelikveolise... esiteks ON quattro turvalisem igasugustes oludes (kasvõi kuivades oludes on juhitavus konreetsem ja parem, kui esiveolisel), teiseks Eesti kliima on kõik muud kui suvine ja kuiv, seega igasugustes oludes parem sõita. Korralikud rehvid mängivad aga VÄGA suurt rolli. Ilma korralike rehvideta on quattroga üsna raske sõita, eriti algajal juhil ning kui nelikveoline käest läheb, siis on teda väga raske, kui mitte võimatu tagasi kontrolli alla saada. Talvel, libedal või vihmasel-mudasel teel siiski nelikveolisele autole vastast ei ole. Suvel väga suurt vahet ei tule, tõsi küll. Eks räägitakse ka hirmujutte, et nelikveo pidamine on väga kallis jne..aga see jutt on

sillapulgad on odavad ja neid ei kulu just palju, kui inimesemoodi sõita, teiseks jutud jubedast kütusekulust...enda praktika näitab, et esiveoline 2.6 V6 110kw manuaal A4 sedaan võtab keskmiselt 7.7 ning samade andmetega quattro 8...ei ole just suur vahe? Lisaks on quattrot hiljem ka lihtsam müüa.
Teemasse ka- väga ilus auto on, midagi pole öelda. Ehk on ka nahktuba? Igatahes, minu jaoks oleks see auto ideaalne, kui tal oleks nelikvedu, nahktuba, see välimus ja mootor

Ahjaa, manuaalkast kah, sest ei istu mulle automaat.