Uitaja kirjutas:
Priidik199 kirjutas:
Muidugi müü maha.
Tuuning teeb asja natuke kenamaks ning arvatavasti saaksid hetkel rohkem raha kui ta ostes maksis.
Ja siiiis... A4 - 1.9TDI!
Ära astu trepil astet tagasi 110kw pealt 81kw peale! see fööniga väike diisel väga kahtlane asi, kui palju sellest turbost kasu on.
Egas ma tea, aga näiteks hiljutine autoleht märkis teiste markidega võrreldes audidest just 90ndate lõpu aastate A4 1,9TDi üheks eesti lagunevaks ja kehvemaks end ülalpidavamaks autoks!

Endale tuli ka suht üllatusena, võta nüüd kinni.

Tuuning ole maitseasi ning mõnevõrra raskem jälle müüa autot kuna paljudele vb ei meeldi. Tehase väljanägemine on ju kõik ühesugune.

mine maga välja end

See kehva diisli jutt käis 2.5TDI V6 kohta. Ja mitte Eestis vaid Saksamaal (AutoBildi vms test). 1.9TDI 81kw on vana pommikindla 66kw edasiarendus ja tegu on VÄGA töökindla ja ökonoomse mootoriga, mida on õnneks saada ka nelikveolisena, erinevalt vanast 66kw mudelist. Audi diislit valides olekski see 1.9TDI 81kw kõige õigem valik. Ühesõnaga, kui sul pole ISIKLIKKE kogemusi, siis poleks üldse mõtet vist plõksu lahti teha

. Selles osas on sul õigus, et see tuuning on maitseasi, mulle need esituled nt ei meeldi mitte. Facelift luuptuli on kordi ilusam. Aga see on maitse asi kõigest.
Aga, Votex, ära viska püssi nurka- tee korda ja pärast sõidad korras autoga. Mul oli oma Nemoga sama teema juba üksvahe, et müüks raisa maha...aga panin natuke raha alla, sain korda ja nüüd sõidan väga hea autoga, mis kõigele lisaks ka üllatavalt öko oma mootori ja nelikveo kohta (keskmine 8

):