Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Head foorumlased, soovitage head autot 6-6,5k euro eest
PostitusPostitatud: 03.10.2011 20:11 
Kasutaja avatar

Ma küsiks siis korra veel,et millel su nii põhjapanevad väited põhinevad?Kas oled enda poolt välja pakutud autosid omanud?Ja mis on nende autode head küljed?(see ei lähe arvesse,et teismelised vaimustusega järgi vaatavad)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2011 20:16 

sõbral oli 740 e38 ja ühel sugulasel on siiani A9

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2011 20:20 

Olles ise omanud ja ka töö-alaselt kokku puutunud paljude siinpakutud liikuritega siis
mina paljude meelehärmiks nõustun kodanik tuttofare viimase postitusega.
Lagunevad need juudimersud samamoodi-lihtsalt nende omanikud ei käi a`la SR foorumis siunamas.
Näiteks E38 V12 mootoriga on täielik töökindluse etalon kui leiad korraliku isendi ja ise hoolas omanik oled.
E46 paraku siia ritta ei sobi-nii oma masendava ruumipuuduse kui üleüldise välimusega :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2011 20:25 
Kasutaja avatar

Mina olen väga vaene, aga pole mul siiani olnud paremt autot, kui E46Touring, M.paketiga vägagi kena oli veel tagatippu.....vabandage, aga see jama on jälle kellele mida....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2011 21:07 

tuttofare kirjutas:
e46 jäägu vaestele. ostja soovib ju saada mugavat esindusliku ruumikat autot mis käib hästi edasi ka. e46 nii tilluka ja ruumitu. Ja parem suur v8 vabalthingav kui mingi turbo väikemootor millega rohkem muresi kui suure v8 vabalthingavaga. Ja BMW teete sellepärast maha, et olete vaid räimedega sõitnud mis mingi 2000 eurised on need e38 rondid. Ostke korralik hooldatud auto siis peab hästi vastu. Need lexused laguneksid teie arust samamoodi kui neid oleks niipalju kui e38 või a8 eestis. Lihtsalt lexuseid suht vähe ja sellepärast arvatataksegi, et nad ei lagune üldse. Käest ära lastud Lexus laguneb samamoodi nagu iga teine läbiaetud auto.

No 6k eurine auto nüüd küll vaevalt mingi rikkurite auto on.Soovin lihtsalt mõistliku hinna eest võimalikult head autot.E38-st nii palju et omal ajal sai see soetatud ikka kordades kallimalt kui sinu pakutud 2k ja kontrollitud kõikvõimalikud sõlmed tuntud bmw hooldajate juures kaasaarvatud um-is.Aga ikkagi juhtus nii et paari kuu pärast läks 1 asi peeti jne.Aga e38 mugavusele kyll 5+ :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2011 21:08 

Arvatavasti sinu enda süü. Alati ei saa süüdistada auto halbsust vaid tihtipeale on omanik ise süüdi. Kui sa tahad tõesti täiesti pommikidnlat atuot siis pead ostma küll mingi auto millel pole mingit lisavarustust peal nagu näiteks mingi dacia logan vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2011 21:25 

tuttofare kirjutas:
Arvatavasti sinu enda süü. Alati ei saa süüdistada auto halbsust vaid tihtipeale on omanik ise süüdi. Kui sa tahad tõesti täiesti pommikidnlat atuot siis pead ostma küll mingi auto millel pole mingit lisavarustust peal nagu näiteks mingi dacia logan vms.

Igalühel õigus oma arvamusele.Polegi väitnud et otsin täiesti pommikindlat autot.Eks Dacialgi ole oma head ja halvad küljed :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2011 22:23 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Olles ise omanud ja ka töö-alaselt kokku puutunud paljude siinpakutud liikuritega siis
Lagunevad need juudimersud samamoodi-lihtsalt nende omanikud ei käi a`la SR foorumis siunamas.
Näiteks E38 V12 mootoriga on täielik töökindluse etalon kui leiad korraliku isendi ja ise hoolas omanik oled.
E46 paraku siia ritta ei sobi-nii oma masendava ruumipuuduse kui üleüldise välimusega :err

Mind on kogu aeg huvitanud,milles see v-12 meeletu töökindlus väljendub,millest paljud räägivad?Hetkel meenub 4 e38sat v12 mootoriga,millel on mootor vahetatud.Üks nendest autodest oli ka see,mida sa ise natuke aega omasid ja siis edasi müüsid.Sinu käes sai see auto kuuldavasti väga head hoolitsust ja ka järgmine omanik hoidis autot piinlikult korras ja mattis sinna tohutu raha.Foorumis imestati,et üks inimene auto eest nii hullult hoolitseb.Siis müüs ära selle ja järgmine omanik sai kohe mootorit vahetama hakata.Teine auto,mis kohe meenub,oli BMW foorumist Karini oma,mis hoiti ka kuuldavasti väga heas korras,kuid ka läks mootor vahetusse mingi hetk.(Ise olen kogu aeg sellist mootorit pommikindlaks pidanud,mis näiteks läheb keema aga pärast maha jahtumist võid ilusti sõitu jätkata või siis läheb hammasrihm puruks aga klappe pähe ei löö.)Isegi kui leida väga heas korras 750,siis üldjuhul on nad ju 95-96 aasta omad ja väga suur tõenäosus iga päev mõne üllatuse osaliseks saada.Seega mulle vähemalt tundub,et see 750i igavese auto staatus on natuke üle paisutatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 08:41 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
iisak kirjutas:

Mind on kogu aeg huvitanud,milles see v-12 meeletu töökindlus väljendub,millest paljud räägivad?Hetkel meenub 4 e38sat v12 mootoriga,millel on mootor vahetatud.Üks nendest autodest oli ka see,mida sa ise natuke aega omasid ja siis edasi müüsid.Sinu käes sai see auto kuuldavasti väga head hoolitsust ja ka järgmine omanik hoidis autot piinlikult korras ja mattis sinna tohutu raha.Foorumis imestati,et üks inimene auto eest nii hullult hoolitseb.Siis müüs ära selle ja järgmine omanik sai kohe mootorit vahetama hakata.Teine auto,mis kohe meenub,oli BMW foorumist Karini oma,mis hoiti ka kuuldavasti väga heas korras,kuid ka läks mootor vahetusse mingi hetk.(Ise olen kogu aeg sellist mootorit pommikindlaks pidanud,mis näiteks läheb keema aga pärast maha jahtumist võid ilusti sõitu jätkata või siis läheb hammasrihm puruks aga klappe pähe ei löö.)Isegi kui leida väga heas korras 750,siis üldjuhul on nad ju 95-96 aasta omad ja väga suur tõenäosus iga päev mõne üllatuse osaliseks saada.Seega mulle vähemalt tundub,et see 750i igavese auto staatus on natuke üle paisutatud.

mul oli nõks vanem 750, E32 keres, kuid see oli ammu juba, ja peale seda ma ei taha mitte ühtegi bemmi endale, mul oli väga palju autosi, ja mitte ühtegi autosse ma pole nii palju raha matnud, kui 750-se, sõbral ka üks "etalon", mille ta ostis aastal vist 2004, auto oli 10 aastat vana, 900km järgi sai mootor remontitud, tänaseks auto ikka alles, kuid ta on sõitnud paar korda 2 aasta jooksul, sest pidevalt midagi läheb tuksi, oli tänaseks E32 juba üleeelmine sajand, aga ikka, ma ei saa aru, kus on selle bemari kvaliteet, aastal 2007 sõber ostis minu tootud Alfa 166, ja 4 aasta jooksul käib ainult hoolduses, ainuke mida tuli ootamatu vahetada - salongi ja põhi radikad, kokku 4000 eeki, ja kogu moos, autol aga juba 330 000 km odol, bemmil väidetavalt 100 000 vähem (kõik raamatud kaasas, ja salongi kulumise järgi ka võib väita, nii ta ongi)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 09:12 

ändi kirjutas:
Ise olen kogu aeg sellist mootorit pommikindlaks pidanud,mis näiteks läheb keema aga pärast maha jahtumist võid ilusti sõitu jätkata või siis läheb hammasrihm puruks aga klappe pähe ei löö.

Millest sa nüüd räägid??????????????

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 15:56 

iisak kirjutas:

V12 töökindluse etalon? See on isegi siin foorum päris arvestatav huumor.
jah, tõsi küll, on oluliselt hullemaid mootoreid kokku pandud, mis polegi loodud töötama (kasvõi suurem osa Bi-Turbosid jne), kuid see raha mida nö v12 "korras hoidmiseks" vaja on, ja kui ta selle selle juures ei töötaks ka, oleks asi ikka päris ajuvaba.
Kui jutt juba E38 peale läx, siis minu arust 4.4 on oluliselt parem valik. Küttekulu väiksem, mineku vahe pole väga suur ja mis peamine, remont ja hooldus on ikka oluliselt soodsam.
Meenub ka veel mingist aastakäigust test (ei ole kindel, et see muutund on), kus Bemmi V12 hääletati maailma remondivaenulikumaks mootoriks - osalt sellele võid ette kujutada selle auto korras hoidmise kulusid ja pommikindlus ainuüksi seda koos ei hoia, see on fakt!
Teine miinus asja juures on see, et väga heas korras E38 V12 maksaks ilmselt 150+ kilo eeku, kuna omanik peaks olema juba kõik sõlmed üle käind tulenevalt aastaarvust ning on matnud ilmselt kahekordse müügi summa sinna alla aastate jooksul - aga sellise raha eest E38 osta on 2 varianti: ülim lollus või ülim entusiasm (viimase puhul ratsionaalne otsus polegi muidugi oluline tegur)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 18:28 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
iisak kirjutas:
ändi kirjutas:
Ise olen kogu aeg sellist mootorit pommikindlaks pidanud,mis näiteks läheb keema aga pärast maha jahtumist võid ilusti sõitu jätkata või siis läheb hammasrihm puruks aga klappe pähe ei löö.
Irw, ta räägib vist ajaloost, raudkaaned ja mõned 16V japsimootorid. Aga bemme väga hästi tundva inimesena võiksid seda V12 töökindluse etaloni mõistet siiski avada, kuna need mootorid, millega paljud seda praegu mõttes võrdlema hakkasid, on tõesti igiliikurid ka mittehoolsaomaniku puhul.

Pakuks et +200 kW konede hulgas polegi kõige õnnetum.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 20:34 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
ändi kirjutas:

Oleksin pidanud eile kohe kirjutama,et ei arva seda v-12 rihmaga olevat,tõin lihtsalt üldise näite.Kunagi on endal olnud autosid,mis on nii keema läinud kui ka rihma puruks tõmmanud,kuid midagi halba pole juhtunud.Krsale niipalju,et irvitada pole siin midagi,kuna need autot,millest sina tavaliselt räägid,on ka siinse rahva jaoks kaugest ajaloost,kuid tundub siiski,et sa said mu mõttest aru.Kui mahti on,siis hr.Iisak võiks paari sõnaga seda töökindluse värki seletada küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 19:23 
Kasutaja avatar

http://auto.motors24.ee/vehicles/344228 ... -2000.aspx

Kiire,mugav,odav

1,5k j22b veel kytterahakski . 8) 8)

Masin korrap2raselt hooldatud Silberautos (eestis olles) , Rootsis ka mersu esindustes .
L2bis6it on originaal ja pole keritud . Ostetud uuena rootsist ning on olnud 2 omaniku kogu selle aja jooksul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 21:11 
Kasutaja avatar

Mis on selliste diisel mersude tüüpvead, eelistatult diislitel?
Silma on jäänud see, aga see on vist päris kaua müügis olnud. Võib-olla on valesti meeles.
http://www.auto24.ee/used/849689

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis