Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.05.2025 07:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 783, 784, 785, 786, 787, 788, 789 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 04.10.2011 21:36 
Kasutaja avatar

Täna siis üht doonorautot rappides sai terava plastikuga pähe korralik haav tekitatud :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:02 
Kasutaja avatar

Lugesin üle pika aja sr foorumisse sattudes selle teema viimased paarkümmend lk. läbi. Ja mulle jäi sitaks arusaamatuks,kes krt selliseid poegib,kes siin õigustavad rekkajuhte!? Ma sõidan tööasjus pea igapäevaselt Eesti linnade vahel ja 120 km/h sõitev rekka pole mitte haruldane nähtus. Laupäeva õhtul Tartust Otepääle sõites oleksin ühe debiilikust veokavärdjaga laubaka pannud,kuna mnn otsustas ees olevast kolonnist kitsal otepää teel mööduda. Ca 100 km/h surusin pool autot teepervele ja siis oli ka mõni cm kindlast matsust puudu. Nädal varem üks ajudoonor oma rekaga tekitas samuti 3nda rea,märkamata et mina vastu sõitsin. Jällegi põige teepervele päästis halvimast. Tln-Tartu trass on üldse omaette teema. Sõidad rahulikult 100-110km/h ja pidevalt on mingi rekkam.nn mööda pressimas. Tundub aga,et kes siin vannuvad jumalakeeli miskitest kiiruspiirikutest ja muust,tegelevad ka ise kohati sama tööga.1sõnaga,selle jutu et veokajuhid üle 90 ei sõida ja on muidu ka igati viksid vuntsid,võiksid need vennad endile kollektiivselt sisse istuda. Tehke saunakas või midagi,kutsuge vanaema ka punti ja pajatage talle oma luulet,muinasjutte ja regivärsse rekkavärdjate silmipimestavast korralikkusest ja aususest...suve algusest saati on autos ka kaamera,nii et saan ka oma sõnu vajadusel ka laivis toetada.

Viimati muutis TMF, 04.10.2011 22:14, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:06 
Kasutaja avatar

Sisimas kartsin, et tuleb hoopis iPhone 4S, mitte veel iPhone 5 - USA's tuleb 14.okt müüki ning loodan, et novembris saan endalegi soetada. Eestis peaks 18.okt müüki tulema.
Kel huvi, saab lähemalt lugeda siit: http://apple.spot.ee/uudis-26213

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:12 

TMF kirjutas:
Lugesin üle pika aja sr foorumisse sattudes selle teema viimased paarkümmend lk. läbi. Ja mulle jäi sitaks arusaamatuks,kes krt selliseid poegib,kes siin õigustavad rekkajuhte!? Ma sõidan tööasjus pea igapäevaselt Eesti linnade vahel ja 120 km/h sõitev rekka pole mitte haruldane nähtus. Laupäeva õhtul Tartust Otepääle sõites oleksin ühe debiilikust veokavärdjaga laubaka pannud,kuna mnn otsustas ees olevast kolonnist kitsal otepää teel mööduda. Ca 100 km/h surusin pool autot teepervele ja siis oli ka mõni cm kindlast matsust puudu. Nädal varem üks ajudoonor oma rekaga tekitas samuti 3nda rea,märkamata et mina vastu sõitsin. Jällegi põige teepervele päästis halvimast. Tln-Tartu trass on üldse omaette teema. Sõidad rahulikult 100-110km/h ja pidevalt on mingi rekkam.nn mööda pressimas. Tundub aga,et kes siin vannuvad jumalakeeli miskitest kiiruspiirikutest ja muust,tegelevad ka ise kohati sama tööga.1sõnaga,selle jutu et veokajuhid üle 90 ei sõida ja on muidu ka igati viksid vuntsid,võiksid need vennad endile kollektiivselt sisse istuda. Tehke saunakas või midagi,kutsuge vanaema ka punti ja pajatage talle oma luulet,muinasjutte ja regivärsse rekkavärdjate silmipimestavast korralikkusest ja aususest...suve algusest saati on autos ka kaamera,nii et saan ka oma sõnu vajadusel ka laivis toetada...is oli ka mõni cm kindlast matsust puudu. Nädal varem üks ajudoonor oma rekaga tekitas samuti 3nda rea,märkamata et mina vastu sõitsin. Jällegi põige teepervele päästis halvimast. Tln-Tartu trass on üldse omaette teema. Sõidad rahulikult 100-110km/h ja pidevalt on mingi rekkam.nn mööda pressimas. Tundub aga,et kes siin vannuvad jumalakeeli miskitest kiiruspiirikutest ja muust,tegelevad ka ise kohati sama tööga.1sõnaga,selle jutu et veokajuhid üle 90 ei sõida ja on muidu ka igati viksid vuntsid,võiksid need vennad endile kollektiivselt sisse istuda. Tehke saunakas või midagi,kutsuge vanaema ka punti ja pajatage talle oma luulet,muinasjutte ja regivärsse rekkavärdjate silmipimestavast korralikkusest ja aususest...suve algusest saati on autos ka kaamera,nii et saan ka oma sõnu vajadusel ka laivis toetada...

Et kohe nii üldiselt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:15 
Moderator
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
viuviuviu

Suurest ärevusest hakkasid kokutama vöi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:20 
Kasutaja avatar

kokku jooksis pigem :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:21 

skyaudi kirjutas:
Ma nii ootan, et tuleks juba aifõun173229134, nii tahaks endale seda soetada, ei jõua lihtsalt ära oodata enam.

iPhone 4s tuli hoopis :D Fail :kill

E: ahjaa markus juba kirjutas

Viimati muutis remain, 04.10.2011 22:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:21 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Lugesin üle pika aja sr foorumisse sattudes selle teema viimased paarkümmend lk. läbi. Ja mulle jäi sitaks arusaamatuks,kes krt selliseid poegib,kes siin õigustavad rekkajuhte!? Ma sõidan tööasjus pea igapäevaselt Eesti linnade vahel ja 120 km/h sõitev rekka pole mitte haruldane nähtus. Laupäeva õhtul Tartust Otepääle sõites oleksin ühe debiilikust veokavärdjaga laubaka pannud,kuna mnn otsustas ees olevast kolonnist kitsal otepää teel mööduda. Ca 100 km/h surusin pool autot teepervele ja siis oli ka mõni cm kindlast matsust puudu. Nädal varem üks ajudoonor oma rekaga tekitas samuti 3nda rea,märkamata et mina vastu sõitsin. Jällegi põige teepervele päästis halvimast. Tln-Tartu trass on üldse omaette teema. Sõidad rahulikult 100-110km/h ja pidevalt on mingi rekkam.nn mööda pressimas. Tundub aga,et kes siin vannuvad jumalakeeli miskitest kiiruspiirikutest ja muust,tegelevad ka ise kohati sama tööga.1sõnaga,selle jutu et veokajuhid üle 90 ei sõida ja on muidu ka igati viksid vuntsid,võiksid need vennad endile kollektiivselt sisse istuda. Tehke saunakas või midagi,kutsuge vanaema ka punti ja pajatage talle oma luulet,muinasjutte ja regivärsse rekkavärdjate silmipimestavast korralikkusest ja aususest...suve algusest saati on autos ka kaamera,nii et saan ka oma sõnu vajadusel ka laivis toetada...is oli ka mõni cm kindlast matsust puudu. Nädal varem üks ajudoonor oma rekaga tekitas samuti 3nda rea,märkamata et mina vastu sõitsin. Jällegi põige teepervele päästis halvimast. Tln-Tartu trass on üldse omaette teema. Sõidad rahulikult 100-110km/h ja pidevalt on mingi rekkam.nn mööda pressimas. Tundub aga,et kes siin vannuvad jumalakeeli miskitest kiiruspiirikutest ja muust,tegelevad ka ise kohati sama tööga.1sõnaga,selle jutu et veokajuhid üle 90 ei sõida ja on muidu ka igati viksid vuntsid,võiksid need vennad endile kollektiivselt sisse istuda. Tehke saunakas või midagi,kutsuge vanaema ka punti ja pajatage talle oma luulet,muinasjutte ja regivärsse rekkavärdjate silmipimestavast korralikkusest ja aususest...suve algusest saati on autos ka kaamera,nii et saan ka oma sõnu vajadusel ka laivis toetada...

Jube elu sul küll. Sõidan mina ka kohati jah veokaga, nii 100-300 km päevas. Ja sõidukaga ka 100-300km päevas. Ja mu veokas EI LÄHE üle 90, ka allamäge. Ja ei ole minust vist ükski rekka maanteel mööda sõitnud. Minu sõidukast veel vähem. Jah, magnetväljas sõidetakse, eriti kui autol on Poola number, kuid nemadki hoiavad kiiruse 90 peal. Poolakaid meie milku lihtsalt karistatud ei saa, sest eestlased sealt trahve sisse ei nõua - Poola on poolametlikult öelnud, et kui ei meeldi, hakkate ise üle Skandinaavia sõitma. Eestlased magnetit kasutada väga ei julge. Vahest kasutatakse öösel võõrast kaarti (kellegi oma, kes ise suurega eriti ei sõida). Aga 120kmh sõitvat rekkat mina elus näinud ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:22 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Ma nii ootan, et tuleks juba aifõun173229134, nii tahaks endale seda soetada, ei jõua lihtsalt ära oodata enam.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:27 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:

ei,ma ei saa öelda seda kõikide rekkajuhtide kohta,aga tõesti liikudes pidevalt mööda Eesti teid,olen normaalselt sõitvaid rekkasid üsna vähe näinud. Sorry ausate juhtide ees,aga suur osa teie ametivendadest rikub selle maine ära.
mehikemetsast kirjutas:

ei,ma ei saa öelda seda kõikide rekkajuhtide kohta,aga tõesti liikudes pidevalt mööda Eesti teid,olen normaalselt sõitvaid rekkasid üsna vähe näinud. Sorry ausate juhtide ees,aga suur osa teie ametivendadest rikub selle maine ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:27 
Kasutaja avatar

remain kirjutas:
Täna tuleb uus iPhone 5 välja :evil:

See 4S on peale pikka pingekruvimist üsna mittemidagiütlev. Samm muidugi edasi, aga erilist emotsiooni ei tekita. Minu ootused olid kuidagi kõrgemad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:31 

traur kirjutas:
remain kirjutas:
Täna tuleb uus iPhone 5 välja :evil:

See 4S on peale pikka pingekruvimist üsna mittemidagiütlev. Samm muidugi edasi, aga erilist emotsiooni ei tekita. Minu ootused olid kuidagi kõrgemad.

Sama siin :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:32 
Kasutaja avatar

Aga mul ei ole iPhone'i, on lihtne Samsungi puutetundlik närakas, aga aku peab 13-15 päeva - priceless :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:37 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
TMF kirjutas:
viuviuviu

Suurest ärevusest hakkasid kokutama vöi?

sa lugesid mu jutu ka läbi,või suutsid ainult rekka-sõnad kokku veerida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2011 22:42 
Kasutaja avatar

Kalevipojad uue osa nimi on "Pendeldajad". Ei tea , kelle stoory see on...... :D :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 783, 784, 785, 786, 787, 788, 789 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis