Tõsi ta on, et mõtlemisvõimelisi juhte on vähe liikluses. Ma olen alati olnud sellepoolt, et tuleb oma tuttavaid ja sõpru sobival võimalusel harida, kuidas käituda liikluses. Tuleb lihtsalt mõista, et mõnele inimesele on autosõit ainult teooria, mida koolis õpetati.
Kui bemmivend süüdi peaks jääma, siis mina tema asemel vaidlustaks selle kohtus!
Kes on TÕELINE rekkamees- kantrimuusika, sajad ja sajad kilomeetrid teel, meelelahutuseks ajakirjad 18+.
Ta on tõeline maantee kuningas, ei karda vihma ega lund... See kes eelimisel talvel Tallinn-Tartu maantel oma oma veokiga mööda pressis minu järel sõitvast veokist ja siis ka minust. Meie rumalad, kes jäise ja soolamata teeolude tõttu 75-80km/h sõitsime olime nõrgad... Kuni ajani, kui sellele vaprale veokijuhile järele jõudsime... Kiirus 40km/h... Arvatavasti võttis tal korra vibama ja siis tuli maapeale tagasi.
Rekkameeste enesekindlusest annab märku see, kui palju oli neid eelmisel talvel kraavis! Kohati oli tunne, et päevas mitu rekkat kohe! Ja kui neid ükspäev enam ei olnud seal kraavis, siis said aru, et tuleb sõita kiirusega 75-80km/h ja vajadusel oma reis pikemaks venitada. Aga selleks kulus neil mitu nädalat ja mitu teelt väljasõitu.
Pokemun: See lõikamine on vajalik, et viimane telg ei lõikaks veel rohkem kui see 5mm. Kui need mehed hakkaksid sõitma sõiduatojuhi kombel, siis oleksid paljud asjad katki! Kusjuures, Eesti teed ei ole kitsad!!!! Need kes seda arvavad, võiksid minna uuesti platsisõitu tegema, või laskma silmad üle kontrollida. Tallinn- Tartu mnt. kaheralisele mahub 3 autot kõrvuti, ometi seda ei suudeta ilma plekimõlkimiseta teha!
Kokkuvõtteks, oinaid on mõlemal poolel, rekkajuhtide miinuseks räägib harjumus, mis tekib pikkadel sõitudel. Harjumus teatavasti on halb asi. Pluss see rekka ise, kui see käest läheb... ega siis ei olegi kedagi süüdistada kui vanajumalt ennast, või kehva teehooldust. Songisepp vist ei tegutse enam...
Miks ei näidata Eest teedel rekkajuhtide poolt möödasõidu võimalusel suunda? Elu on kallis ja palju sa ikka vilgutad, kui see saamatu ei suuda möödasõitu teha. Hiljem jääd süüdi ka veel, kui see põhupea haagise alla kinni sõidab.