Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.05.2025 14:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 06.10.2011 11:26 
Kasutaja avatar

sitaks rehve laos. talve/suvekaid. millest tahaks odavalt lahti saada. aga ei viitsi müügiteemasi teha ja enam laovahet joosta... kuidas lihtsamalt saab:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 11:38 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
tets kirjutas:
kas neegrimaal on neid euro4 nõudeid vaja?

Venmaal ka pole vaja, kuid enam vist ei tehta Minskis mootoreid ja seetõttu ostetakse neid mujalt. Vaevalt et neid nüüd nii palju Eestise jääb, veel vähem usun, et Skandinaaviast keegi MAZ-e ostab. Samas peab ütlema, et Eestis on teedeehitusel küll neid rohkem näha viimasel ajal. Enam ei ole siin eriti tutikaid Volvo või Scania kallureid, nagu 4-5a tagasi...

Hizpollah - kui halli kabiini ja oranzi kastiga, siis on küll tutikad, tulevad sõites siia. Kabiini kuju on neil sama, mis 80ndatel. Tehniliselt on neil nüüd juba õhkvedrustus, difrilukk, ABS, ASR jne. Isegi digimeerik :D
http://www.maz.ee

EDIT: on see seal katusel neil kliima ikka? Minu meelest samasugune nilbe katuseluuk, mis 80ndatel :D Mul tööjuures eisab üks vana MAZ sadul, homme vaatan selle katuselt järele :D

Need mis mõni kilt enne Paldiskit seisavad(vähemalt paar nädalat tagasi seisid), aasta või nii tagasi tehtud parklas, on miskised kollase ja halli kabiiniga, ning pigem pruuni vms kastiga. Neil olid kliimad katusel päris kindlasti. Aga egas suurt vahet ei olegi tegelikult. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 12:45 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
sitaks rehve laos. talve/suvekaid. millest tahaks odavalt lahti saada. aga ei viitsi müügiteemasi teha ja enam laovahet joosta... kuidas lihtsamalt saab:D

lihtne:D kõik 6paki eest mulle :D kiire odav müük :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 13:26 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
Driftime.ee'st ei leia huvilisi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 13:51 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Läksin välja ja vaatasin, et mingi länkari vend oli oma masina mnu juhiuksest mingi 10cm kaugusele parkinud. Ehk pmst mind kinni parkinud. (Lisaks sellele oli ta hoovi sissesõidu ära blokeerinud) Läksin siis kõrval olevasse reisibüroosse mölisema, et ta oma länkari eest ära ajaks. Siis ta selle peale ütles, et "A sa juba nii vana, et kõrvaluksest ei paindu sisse ronima?" Nagu mida kuradit :kill

Analoogne juhtum mitte küll ukse kinni parkimisest, aga "väljasõidu". Esiteks pargiti täiesti võõra inimese garaaz kinni:
Pilt
Olin parasjagu kohal ja palusin sinna mitte parkida, sest minu auto nina on maast mingi 6-7 äkki kõige madalama koha pealt ja seal on üks nn äärekivi, millest üle ronimine ei ole just mõeldud minu auto jaoks.
Pilt
Pildilt see ei paista, aga paremas servas on äärekivi ja augud. Taga olid ka autod, nii et ringiga ka ei saa. Palve peale siia mitte parkida sain vastuse, et ära vingu, mul läheb paar minutit. Mina sain oma asjad aetud, aga paari minuti venda polnud kuskil. Kuna garaazi vastas (mina parkisin oma garaazi ees) on Eesti Posti kandekeskus, siis sai sinna mindud ja öeldud, et auto eest ära ajada, et 2 minutit on ammu täis. Selle peale hakkas jälle pihta, et kas sa ei saa mööda või ja et mis vingud. Käskis politseisse helistada kui midagi ei meeldid ja tuli ise veel minu autot pildistama, et mina parkivat kõnniteel, aga tema täpselt õigesti. Huvitav mismoodi ma oma garaazi siis peaks saama, kui ma seal kõnniteel paikneda ei tohi ja kui see on kõnnitee, siis kuhu see läheb. Tema auto ees ju lõppeb ja teisel pool ei lähe see ka kuhugi. Ühesõnaga mina ei viitsinud temaga enam vaielda ja ronisin sealt ikkagi üle nii et pamper käis kolinal mööda maad. Õnneks on hetkel veel ehitusjärgus olemisest saati värvimata, nii need kriimud saab maha, aga selliste tsurkadega siis peab maad jagama. Õnneks sattun sinna nii korra nädalas, aga see ei ole esimene kord. Eelmine kord olin just auto garaazi eukseette ajandud, et paar asja maha tõsta ja välja sõita, kui üks S-klassi mersu risti ette sõitis ja samuti teatas, et mul läheb paar minutit, nii kiire sul ka pole. Parkla on tegelikult mingi 10m eemal, aga keegi ei viitsi jalutada. nn "maasturi" tsurka kusjuures sai mingi kirjakese, mitte ei pidanud tassima rasket kasti. Samas oli ta nõus ka ise ilusti poseerima, nii et kes tunneb siis saatke tervitusi ja soovitage ravile minna:
Pilt

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 14:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Ostsin nelja euriga nokia 5110 :D Ussimäng alaku :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 15:20 
Kasutaja avatar

Installisin sirtsu õunalõhnalise lõhnakuuse,25 senti tükk praegu koduekstras :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 15:35 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Ma installisin rehvisuitsu lõhnalist lõhna autosse :D

Minu eilne saak oli sidurilõhnaline :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 15:37 

dellu kirjutas:
Jutt...

:D
Ehk oli su enda poolt liiga "entusiastlik" lähenemine või oli tal lihtsalt kehv päev...
Kindlasti mängib rolli ka kultuuri erinevus aga oma 20+ aasta vältel pole senini temaga suhtlemisel probleeme tekkinud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 15:44 

krss kirjutas:
jutt

See on lihtsalt uskumatu ulme mis elu Sa elad :D päevas mitu korda läheb arstiteadust vaja muidu oleks naine ja ei tea kes veel surnud praeguseks hetkeks jne jne jne :D jne jne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 16:38 

sain täiesti lambist aasta vanemaks ! :rokib :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 17:12 
Kasutaja avatar

Üldiselt saab ka rahulikult, ära teegi neist välja kui mingi tõmblemine tekib. Kindlasti on kõik ise juua täis peaga piisavalt härjad ,et hakkavad vastu paukuma. See on õli tulle valamine ja lõppebki selliste intsidentiga. Ise olen alati neist mitte välja teinud ja lihtsalt minema kõndinud. Ehk on asi selles ,et olen piisavalt malbe iseloomuga ning minust ei ole kaklejat, sest ma saaksin ainult ühe käega lüüa tänu tsikli õnnetusele. Aga kui vastu hakata paukuma, siis lõppeb asi 100% kellegi kõlarisse saamisega. Endagi tutvusrindkonnas on olnud inimesi, kes käivadki seal kaklemas. Poksikooli poisid, nokivad meelega ja siis lajatavad ära - pole siiani nende mõttemaailmale pihta saanud, ega arvatavasti ei saagi.

Selle teemaga meenub kohe pärnu klubi Bravo. See on ehe kaklusklubi. Pärnakad on isegi vanasõna endale kohandanud "Üks tugev löök on parem kui tuhat sõna"

tuttofare kirjutas:
Kergem järgmine kord lihtsalt kodus läbu panna. Need ollikad jne ööklubid igasuguseid oinaid täis mis võtavad täielikult ööklubi isu ära.

Viimati muutis Reizor, 06.10.2011 18:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 17:15 
Eliit
Kasutaja avatar

Reizor kirjutas:
Üldiselt saab ka rahulikult, ära teegi neist välja kui mingi tõmblemine tekib. Kindlasti on kõik ise juua täis peaga piisavalt härjad ,et hakkavad vastu paukuma. See on õli tulle valamine ja lõppebki selliste intsidentiga. Ise olen alati neist mitte välja teinud ja lihtsalt minema kõndinud. Ehk on asi selles ,et olen piisavalt malbe iseloomuga ning minust ei ole kaklejat, sest ma saaksin ainult ühe käega lüüa tänu tsikli õnnetusele. Aga kui vastu hakata paukuma, siis lõppeb asi 100% kellegi kõlarisse saamisega. Endagi tutvusrindkonnas on olnud inimesi, kes käivadki seal kaklemas. Poksikooli poisid, nokivad meelega ja siis lajatavad ära.

tuttofare kirjutas:
Kergem järgmine kord lihtsalt kodus läbu panna. Need ollikad jne ööklubid igasuguseid oinaid täis mis võtavad täielikult ööklubi isu ära.

Tublid poisid siis. Teevad sporti ja puha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 17:44 
Kasutaja avatar

Abiks linnaeluga toime tulemisel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2011 17:46 

Kõige kergem lihtsalt revolver omale osta. Siis saab ka tsuitsu ja kunfgu poistest kergesti lahti. Eks kui püssitoru näidata panevad kohe nagu plikatirtsud jooksu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis